• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık yaa :((

mucizem9487

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
193
0
36
Kocaeli
adet gecikiyor hamilemiyim test yapıyorsun bişi cıkmıyor adet gelmiyor birdaha test yapıyorsun negatif doktora gidiyorsun gebe degilsin dyor aradan bi süre geciyor hamilesin dyorlar biraz zamn gecyr deglsn dyorlr BİZ HAMİLE OLUP OLMADIGIMIZI NASIL ANLAYACAGIZ 4 5 AY SONRA MI :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Hayırdır canım başına tam olarak ne geldi?
Ben de bu ay adet olmadı, kahverengi lekelenme yaşıyorum. normal adet günümden 3 gün önce başladı ve bugün 7. gün hala devam ediyor. Dün doktora gittim gebelik testi negatif çıktı. Hala kafamda soru işareti var...

Hayırdır canım başına tam olarak ne geldi?
Ben de bu ay adet olmadı, kahverengi lekelenme yaşıyorum. normal adet günümden 3 gün önce başladı ve bugün 7. gün hala devam ediyor. Dün doktora gittim gebelik testi negatif çıktı. Hala kafamda soru işareti var...

Arkadaşlarla görüstk bide burada bazi yazilar okudum kan testinde bile yanilmalar oluyomys bende enfeksyn ilaci kullanıyorum. Ama boyle şeyler duyunca da kafam çok karisiyo şuan testim negatif cikti ama içim rahat değil ilaclarimi kullanmaya başladım mecbur inş bebis varsa bisi olmaz :((( çok korkuyorum :((((

Back