Yeter artık birileri buna dur desin!

eğitimi de niye iptal ettiler çünkü ona daha az kişi giriyor,onların karına oldu..işte medyanın gözünü boyadılar.olan bize oldu.

soruyu hatırladın diyelim
şıkları nasıl hatırladın arkadaş
ben o .....dır ,değildir sorularında verdiğim cevabı bile hatırlamıyorum

bir de o hafızaya o zekaya sahip birinin o sınavda ne işi var
çoktan beyin göçü yapardı

Son düzenleme:
valla var ya,bazen bu kopya olaylarının bile maddi kaygılarla yapıldığını düşünümüyo değilim.
adamlar 2010 da 30bin öğretmeni 3 ay geç atadı.
çarp 30bin kişinin aylık maaşını 3le.
üstüne bi de standardına yakın olanı yerleştirmiş ol.
zaten arkanda koşulsuz şartsız itaat eden şakşakçılar da var.

bunu ben de anlayamıyorum..hiç bir şekilde işaretlediğin cevabı kağıda not etmek bile yasak! sınıfta 3 tane gözetmen,kimse mi görmüyor..o arada derede nasıl yazıyorsun hayret bir şey.ben kafamı kaldıramadım sınavda.

memur atamaları da ertelendi hatırlamıyorum kasımda olması gerekirsen temmuz mu hazirana mı kalmıştı kaç aylık maaştan tasarruf ettiler

sınavdan 2 hafta önce yazdıkları için sorun olmamıştır
Güleriz işte böyle ağlanacak halimize

Son düzenleme:

19 doğruya19 yanlış yapacak kapasite insanlardan ne beklersin
makarna bulgura çocuğuna haram rızka tamah etmesin de yapsın

hayır o derece aptallar ki tarihte görülmemiş şekilde ben cevapları aldım diye bağırarak 120de 120 net yaptılar
insan 3-5 yanlış yapar
tamah hırs böyle bir şey demek

sınav iptal olacak bana göre. bu bişeyleri değiştirecek mi peki ? Hayır. sadece daha temkinli "servis" edilecek sorular.. olan bizim gibi gecesini gündüzüne katip ders çalişana olacak.. nedir ki öğretmen olup 2 kuruş maaş alacaz diye.. hay ben seveyim sizin sisteminizi..

bu kpss öss sınavlarında kopya çekenlerin allah bin belasını versin. kazandıkalrı parayı yiyemesinler.
bugünde milliyette kpss de çıkan 2 soru google aramalarında tavan yapmış.
sınava girmedim. ama çok canım sıkıldı. insanın çalışası gelmez artık yaa

Birileri dur demek için harekete geçiyor.
KPSS'ye girmeme rağmen orada olacağım.
Umarım sizler de orada olursunuz.

KPSS iptal edilsin mitingi
15 temmuz 2012
Pazar 14.00

Ankara- Kızılay
İzmir-Gündoğdu
İstanbul- Taksim

Afiş eklemeye çalıştım ama yapamadım.
Daha sonra tekrar dener, becerebilirsem eklerim...

Öğretmenlik için lyde tercih düşünen biri olarak hangi bölümde oldğunu sormak isterim.İnşallah geç olup da iyi ki geç olmuş diyeceğin güzle bir sonuç olur.

ben de girdim bu yıl sınava yeni mezunum bir hazırlığım yok fakat çok sinirlendim olanlara benim girdiğim sınıfta 8.kez giren bir kız vardı gözünde tik vardı artık o stresi düşünün ve daha sınavdan çıktım yemeğe gittik erkek arkadaşımla bir baktım ösym kopya iddiaları yalanlıyor neye uğradığımı şaşırdım. ben çalışmamıştım hadi ben neyse de o sınıftaki kız gözümün önüne geldi hemen ösym nin tüm çalışanları baştan aşağı değişmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…