cnm arkadaşlarım allahım her zaman yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmaz hiç birzaman yaradan. maalesef kul hakkı yemek günümüzde moda oldu ama siz nefsinize uymadan isyan etmeden yalnız ve yalnız şükrederek dua ederk ve inanarak çalışın eminim ki sizde allahımın sizni ile iyi yerlere geleceksiniz. evet o kadar çok insan varki gözümün batıra batıra torpilin anasını ağlatıyorlar. meyletmeyin siz kızlar allahtan korkunuz varsa zaten bunlarıda düşünmezsiniz. devran döner bunları yapanlar cezasınızda çeker yalan dünya için ahiret hayatlarını ayaklar altına atıyorlar ne fayda laftan anlamazlar. ben yıllarca sizin gibi zorluklar çektim 5 yıl sonra atandım puanlarım o kadar yüksekti ama atamam yoktu. konu komşu laf eder eve kapanırsın elalem işgüç ev bark sahibi olur sen aynısın yıllarımı üzülerek geçirdim ahh bugünlerimi yaşayacağımı bilseydim deli gibi güler gezerdim. ama bilmiyoruz hayatın bize neler getireceğini ben bu dertleri çok çektim rabbim haketmediğim halde bana fazlasıyla verdi. daha da fazlasını gönlünü güzel tutan dilinden rabbimin adını düşürmeyen isyan etmeyen kullarına sizlere nasip etsin. ben ne kadar şükretmsem az ama inanın şükretmeyi de bilmiyorum.eminimki birkaç sene sonra burada mesleğinizle ilgili sıkıntıları yazarsınız. atanma derdiniz biter. başka dert başlar...
Allaha havale edip duruyoruz ama ben biraz da bu dünyada ceza çektiklerini görmek istiyorum artık!
kim ne yaptıysa yanına kar kalıyor!
nefret ettim bu ülkedeki düzenden, olmayan adaletten, kaypak karaktersiz insanlardan...
cnm öyle olduğunu düşünüyorsan zamana ihityacın var. o insanları takip et bakalı yıllar sonra zaman geçtikçe ne işler gelecek başlarına o zaman benim dediklerimi anlaycaksın.
atalarımızne demiş etme bula dünyası kim belasını bulmadan gitti dur bir düşün bakalım.
kim dur desin? Bu devletin iki soruya sahip çıkmaktan aciz sorumlusu kimse o mesela. Ailesinde bu camianın içerisinde yer alan tanıdıkları olanlar. çocuğunu bu camiaya teslim edeneler/edecek olanlar.üzerinde bu camiadan birilerinin hakkı olanlar.siz,biz,hepimiz.toplum olarak bişeylerin farkında ollım nolur.bu kadar basit değil yaşananlar.bu kadar ucuz değil insan hayatı.32 tane öğretmen adayı bu dertten intihat etti.bazılarının dediği gibi öğretmen öyle 15 saate girip 1800 tl maaş alan,2 ay tatili olan,yan gelip yatılan bi meslek değil.bu işe gönül verenlere reva mı bu yapılanlar?hangi vicdana sığar ki bu?
Duasını esirgemeyen arkadaşlardan allah bin kere razı olsun.aynı dertten muzdarip arkadaşlarım,hepinize tez elden hayırlı atamalar diliyorum.allah hepimizin yarımcısı olsun.
ne yazık ki ülkece klavye şövalyesi olmaktan öteye gidemiyoruz,
Sadece biri dur desin diyor sonra köşemizde isyan ediyoruz,
Bizim başımıza gelen başkasının başına gelmesin diye mücadele edecek gücümüz bile kalmamış ne yazık ki...
Bende 2010 yılından beri yüksek puanı olmasına rağmen atanamayan bir mühendisim.
halkımız yandaş medyanın masallarına kanarken biz sadece onların gözünde başarısız bireyleriz,
Hakkı olan nasılsa kazanıyor ya sınavı, sen 90 almışsın ama yetmez diyorlar
VE YETMEZ AMA EVET'çilerden değilsen maalesef kalıyorsun bir köşede...
Sınavın iptal olmayacağını da, yine yüksek puan alacak olmama rağmen atanmayacağımı da biliyorum.
İnşallah hak yiyicilerden kalan boş kadrolara hak eden arkadaşlar atanırlar...
bahsettiğim bu işte herkes dursun bitsin yeter diyor
ama demeyle olmuyor
şahsına söylemiyorum
mesela geçen sınavda ne yaptın 2010da
kopya çekenlerin teşhir edilmesi için
sınavın iptali için
yökün ösymnin rezaleetinin ortaya çıkması için
bir daha yapamayacak yüzleri kalmaması için
ben 24 saat mail attım basına meclise ösymye yöke bimere
yazılar hazırladım tv programı ayarladım
dava açtım iptal için
20bin kişilik face gurubunda herkes klavye başında erkeklik yaparken sadece 3 arkadaşım daha farklı şehirlerde dava açtı
ben de biliyordum kazanamayacağımı ama susmamak için kabullenmemek için kendimden geçtim kızımın geleceği için
acaba 81 ilde açılsaydı dava ne olurdu
acaba her ilçede açılsaydı dava ne olurdu
sınava giren 1 milyon kişi açsaydı kendi adına ne olurdu bu ülkede
ama olmaaaz
herkes lafta herşeyi der ama iş elini taşın altına koymaya gelince kimse koymaz
şu sitede kimin çevresinde yok üniversite mezunu ,iş arayan,bu sınava giren
illa kendi başına gelince çocuğu aynı şeyi yaşayınca mı anlayacaklar tepki verecekler
bu 1 milyon kişi ailesiyle kaç kişi yapar
bunca insan dökülse sokaklara bak bakalım bunlar olabiliyor mu
bırak sokağı sandıkta söyleseler sözlerini
neden fake konular yüzlerce sayfa ilerlerken neden bizim açtığımız konular 5-6 tutuyor
neden kimse kendine dokunmadan yılan bir şeyler yapmıyor
ben zaten atanamam bölümümden 2 yılda 5 kişi aldılar ama atanabileceklere yol açılacak
2 sene oldu yeni sınav oldu hala bana dava dosyaları geliyor yok araştırılıyor yok soruşturuluyor
atı alan pensilvanyayı geçti
misal sen ne yaptın bu seneki rezalet için bu konuyu açmaktan başka
[ı]isyanınızda son derece haklısınız.
Ancak bunu var olan örgütleri güçlendirerek yapmalısınız.
Ayop'a dahil olmanızı tavsiye ederim.
Bireysel protestolardan ve küçük grup yürüyüşlerinden daha güçlü tepkiler gösterebilirsiniz.
Zira ayop sizin de tabirinizle "dur" diyor.[/ı]
Şafak öğretmen...şafak öğretmenle ayöp sokağa dökülmeseydi 2010 iptal edilmezdi
nitekim de ağızlarıyla matematik testinde sorun var dedikleri halde içinde matematik olmayan eğitimi iptal ettiler ayöp bastırdığı için
haberleri gözleri kulaklarıyla değil de başka taraflarıyla dinleyenler de hala sınav iptal edildi sanıyor
o taraflarıyla mutluluklar diliyorum onlara
bu millete müstehak diyorum artık
altlarından donları alındığı zaman anlarlar
yok yok anlamazlar