Yetenek Sizsiniz Türkiye 2 Show Tv

azram onu nerden buldun yani su brad olayını :26: ama cocuk 2 kagıt vermediki cok verdi onlara

kağıt olayını ben açıklayım canım , 4 kağıt verdi onlara ve örneğin ben diyorumki 1 2 3 4 olsun kartların adı , zaten 4 kartı ezberlemekten kolay bişey yok , orda seçtirdi kişiye , kişinin 2 nolu kartı seçtiğini gördü , 2 nolu kart ne ? Brad pitt - aref o an zaten biliyo , sonra aldı kartı abidik kubidik kesti kesti orası işin sadece show kısmı , cebine makası koyar gibi yaparken , daha önceden hazırlanmış brad, aldı bitti , olay bu kadar :KK61:

çok bilmişliğe gerek yok :KK24::KK24::KK24:

az önce fox tv de gösterdiler
yukarıdaki kutu özel bir cihazmış
3800dolar mış fiyatı

izleyicilerin söyledikleri şeyleri rulo kağıda döküyormuş anında...

criss angelin bir numarasıymış...

kızlar amaann öle yaptı böyle yaptı ne var ki demesi kolay :KK53:

ee hadi yapın da görelim çocuğun iyi olduğunu kabul edin :KK53::KK53:

çok bilmişliğe gerek yok :KK24::KK24::KK24:

az önce fox tv de gösterdiler
yukarıdaki kutu özel bir cihazmış
3800dolar mış fiyatı

izleyicilerin söyledikleri şeyleri rulo kağıda döküyormuş anında...

criss angelin bir numarasıymış...

kızlar amaann öle yaptı böyle yaptı ne var ki demesi kolay :KK53:

ee hadi yapın da görelim çocuğun iyi olduğunu kabul edin :KK53::KK53:

wayy kutu olayını ben çözememiştim yaa ama o kader yazısını çözmüştük gazete ile olan. bide önceki numaraları birisi video yapıp yayınlamış nasıl olduğunu :KK9::KK9::KK9:

ama ne olursa olsun adam işini çok iyi yapıyoor hepimiz başta şok oldukmu olduk vaallaa :KK53::KK53:

bence bu arefte abartılcak bişey yok cidden ya , david copperfield neler yapıo arkadaşlar , adam uçuyo resmen altından üstünden yatarken çember geçiriliyo bişeyde yatmadığı belli , yada sokağın ortasında bölüyo kendini falan filan , kader yazısı çıktı heryerden de bariz sonuçta onun ayarladığı bi kelimenin , seyirci kız tarafından görülmesi falan filan , son olarakta kutudaki cihaz olayı mümkün mü gerçekten mantıklı olalım biraz , orda kargaşa gürültü kaç yüz kişi konuşuyo , aref desen vırvır susmuo , hangi kelimeyi seçip hangi kelimeyi yazcak o kutudaki yazıcı , hemde el yazısı ile ... kutunun ipi neden arkada biyerdeydi , stüdyonn ortasında yapsa ya ne gerek var , belli ki ordan aldı işte arkada arkadaşlarının yazdığı kağıdı bu kadar basit . sinan çetinin fenomen programında neler neler yapmışlardı , aref iyi show yapıyor sunumu güzel hepsi bu , ama numaraları bir günde çözülcek kadar basit...

sumak bu nasıl incelemedir yahuu :KK53::KK53:
genede yaptığı herşeyi açıklayamaz kimse...

kilitli kutudan çıkartıyor kağıdı eline aldığında başka bişiyle değiştirmesi imkansız
tabikiii yaptığı ilizyon ama işinde çok iyi olduğunu kabul edelim...

kaşığı bi el hareketiyle kırmasını nasıl açıklıycaz...
hadi diğerlini elemanları bi şekilde yaptı :KK68:

finalde ne yapıcak merakla bekliyoruz... :KK31::KK31:

acun buldu yeni projesini :KK1::KK1:

alii aaa 10dk şaşırmış dedi ilk başta
sonra kağıdı açmaya devam edince, alinin yüz ifadesi :KK53:
yerlere yattık gülmekten :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kaşık olayınıda gördüm ben orda dikkat ettiyseniz birini seçin diyor kaşıklardan biri yumuşak ve kırılmaya hazır eğer jüri o yumuşak kaşığı isterse tamam o zaman bunu deniyorum size diğerini gönderiyorum dicekti (bu numara başka bir ilizyon oalyında da var )ama jüri sağlam olanı seçti ve onu gönderdi . bu şekilde eliyle orayı iyice yamulttu ve titreterek kaşık koptu zaten bizde yapabiliriz onu . diğerini yapmadı farkettiyseniz onu saatine sıkıştırdı biraz yamultuyor gibi yaptı ama yok :KK9:

bence bu arefte abartılcak bişey yok cidden ya , david copperfield neler yapıo arkadaşlar , adam uçuyo resmen altından üstünden yatarken çember geçiriliyo bişeyde yatmadığı belli , yada sokağın ortasında bölüyo kendini falan filan , kader yazısı çıktı heryerden de bariz sonuçta onun ayarladığı bi kelimenin , seyirci kız tarafından görülmesi falan filan , son olarakta kutudaki cihaz olayı mümkün mü gerçekten mantıklı olalım biraz , orda kargaşa gürültü kaç yüz kişi konuşuyo , aref desen vırvır susmuo , hangi kelimeyi seçip hangi kelimeyi yazcak o kutudaki yazıcı , hemde el yazısı ile ... kutunun ipi neden arkada biyerdeydi , stüdyonn ortasında yapsa ya ne gerek var , belli ki ordan aldı işte arkada arkadaşlarının yazdığı kağıdı bu kadar basit . sinan çetinin fenomen programında neler neler yapmışlardı , aref iyi show yapıyor sunumu güzel hepsi bu , ama numaraları bir günde çözülcek kadar basit...

evet o kutudaki yazıcı olayı banada ikna edici gelmedi sumak arkadaşın anlattığı çook mantıklıı bende böle bişey bekliyordum ama masa aklıma gelmemişti ciddenn

fox da haberlerde gösterdi
kutu yazıcı gibi bişey

ee ortadaydı zaten tepede asılıydı kutu
kilidi de vardı

tahtaya yazıyor ya yazıları, birde aynı yazı tipiyle yazıyor
ordan iletiliyor olabilir...
ama arkadan birinden alamaz nasıl alsın yaa herkes pür dikkat kesilmiş
nasıl ve kim veriyor
en iyisi ben tekrar izliyim :KK53::KK53:

ben arefin avukatı değilim de :KK53::KK53::KK53:
pür dikkat izledik ve iyi vakit geçirdik çamur attırmam kimseye :KK60::KK60::KK60::KK60:

ya mutlaka sırrı var ama o an anlıyormuyuz hayır cocuk cok iyi sunuyor soka sokuyor herkesi olay orda

kaşık olayınıda gördüm ben orda dikkat ettiyseniz birini seçin diyor kaşıklardan biri yumuşak ve kırılmaya hazır eğer jüri o yumuşak kaşığı isterse tamam o zaman bunu deniyorum size diğerini gönderiyorum dicekti (bu numara başka bir ilizyon oalyında da var )ama jüri sağlam olanı seçti ve onu gönderdi . bu şekilde eliyle orayı iyice yamulttu ve titreterek kaşık koptu zaten bizde yapabiliriz onu . diğerini yapmadı farkettiyseniz onu saatine sıkıştırdı biraz yamultuyor gibi yaptı ama yok :KK9:

nasıl yaa bu riski alabilir mi bilmyorum :KK53::KK53:
yüzde 50 şans rezil olması için çok yüksek bir oran :KK53:

ama ikisinide kırmıyor mu ben öyle hatırlıyorum :26::26:

helal sana darkolive senin hızına yetişmek mümkün değil kızım :KK53: :KK53: gözlerim şaşı olcak senin yüzünden :KK60: :KK60: :KK60:

fox da haberlerde gösterdi
kutu yazıcı gibi bişey

ee ortadaydı zaten tepede asılıydı kutu
kilidi de vardı

tahtaya yazıyor ya yazıları, birde aynı yazı tipiyle yazıyor
ordan iletiliyor olabilir...
ama arkadan birinden alamaz nasıl alsın yaa herkes pür dikkat kesilmiş
nasıl ve kim veriyor
en iyisi ben tekrar izliyim :KK53::KK53:

ben arefin avukatı değilim de :KK53::KK53::KK53:
pür dikkat izledik ve iyi vakit geçirdik çamur attırmam kimseye :KK60::KK60::KK60::KK60:

du şimdi sana bi arkadaştan alıntı yapıcam bekle canım :)

ya mutlaka sırrı var ama o an anlıyormuyuz hayır cocuk cok iyi sunuyor soka sokuyor herkesi olay orda

:KK1::KK1: aynen alinin yüzünü görünce yerlere yattım ya gülmekten :KK9::KK9::KK9:
finalde bu kesin uçar, o zamana kadar kazanır paralaarı
güzel cihazlar alır şovubu yapar
bizde ayıla bayıla izleriz ne güzel :KK66::KK66:

nasıl yaa bu riski alabilir mi bilmyorum :KK53::KK53:
yüzde 50 şans rezil olması için çok yüksek bir oran :KK53:

ama ikisinide kırmıyor mu ben öyle hatırlıyorum :26::26:

yok canım kırmıyor ikincisini ben sonra tekrar izledim :KK9: ikincisini yamultuyo gibi yapıor ama yamultmuyo orada saatine sıkıştırıyor ve göz yanıltması var .

risk değilki ilizyonlara bunları soramazlar zaten jüri olarak neden diye. diğer kaşığı isteseydi tamam o zaman bunu deneyecem deyip diğer kaşığı gönderecekti işin içinden gene çıkacaktı her halukarda o sağlam kaşığı jüriye verecekti yani

ameliee bırsey mı dedın :KK53:

Şimdi öncelikle teorimden yola çıkıyorum. Barbados, E11 VE 14:42 jürinin söyledikleri. E11 ve 14:42 yazıları panoya kendi eliyle yazdığı yazılar. Dikkat edelim panodaki yazıda E11 deki 1'lerde çentik var ve 14:42(arada iki nokta) diye yazmış. Videoda 12:40'ıncı dakikaya gelelim yazı aynen şu: E|| 14,52(1'lerde çentik yok ve 14'den sonra virgül var.) Bu neyi kanıtlar? Kutudaki kağıdı kendisinin yazmadığını kanıtlar. Peki panoya yazıları yazarken ortada masa yoktu dimi? Ve 08.35'inci dakikada ilk defa gözüküyor masa, yani panoya yazıları yazdıktan sonra. Masayla nereye mi varıcam? Şuraya varıcam : Masanın yapısına bakarsak biraz kalın olduğunu görürüz. Bişeylar çağırışıyor mu? Jüri söylüyor, Aref panoya yazıları yazıyor, arkadaki elemanlar görüyor veya duyuyor, kağıda yazıyor(Aref'in kendi el yazısı değil demiştim) ve masanın bölmesine koyuyor(masa kalın o kağıt oraya girer). Daha sonra kutuyu masanın üzerine koyuyor ve içinden kağıdı çıkarıyor. Peki o kutunun normal bir kutu mu? Hiç zannetmiyorum :) Kutunun altı açılıp kapanabiliyor(tabiki masanın yüzeyi de) ve rahatca elini atıp kağıdı alıyor ve milleti kendine hayran bırakıyor.

Daha net ve başka bir açıklama yapayım. İlk önce RTV'de söylediği sözlere bakalım. "Ama umarım ben bugün güzel bişey istediğim şeyi yapabilicem, ve -kader- buna izin verir." Kader... Bir şey çağırıştırıyor dimi? Aref gazeteyi Hülya'ya arkaya atması için veriyor, Hülya atıyor, seyirci tutuyor yırtıyor yani komutları uyguluyor ve sahneye çıkıyor. İşte herşey burada. Sahneye çıkan kız gazeteleri parçaladı dimi? 09.07'nci saniyede poşetin içine atıyor. 09.12'de dediği laf şu : "Şimdi gözlerinizi kapatıp, sağ elinizi uzatıp, "BURAYI KARIŞTIRIP" bir tanesinden almanızı istiyorum." Kızdan gözlerini kapatmasını istiyor çünkü elini neye sokacağını görmemesini istiyor. Uzaktan bakınca bildiğin şeffaf poşet dimi? Gerçekten öyle mi? "Burayı karıştırıp" dediği anda elini poşete atıyor ve bir parça gazete kağıdı bırakıyor. "AMA AREF'İN GAZETE KAĞIDINI BIRAKTIĞI ŞEFFAF DOSYA, KIZIN GAZETE KAĞITLARINI BIRAKTIĞI ŞEFFAF DOSYA DEĞİL, HER ŞEY BURADA BİTİYOR." Aynı şeffaf dosya olduğunu anlamasın diye de kıza gözlerinizi kapatıp asla açmayın diyor. Aynı şeffaf dosya olduğunu nerden mi anlıyorum? "09.21 den 09.25'e kadar olan kısma ÇOK DİKKATLİ bakalım. Kız şeffaf dosyayı karıştırırken gazete parçacıkları oynuyor mu? "KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE OYNAMIYOR" Bu ne demek? Farklı bir şeffaf dosyaya elini atıyor ve Aref'in koyduğu gazete kağıdını alıyor demek. Bunu anlamak çok zor değil. Bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten. Gazetede ne yazdığını tabiki bilemem ama her ne yazıyorsa "Kader" kelmesi en çarpıcı kelime olmalı, yoksa Aref büyük bir riski göze almış olurdu. Sonrasında iş oyunculukla devam ediyor, video giriyor ve herkes yok bu çocuğun süper güçleri var felan diye düşünmeye başlıyor

du şimdi sana bi arkadaştan alıntı yapıcam bekle canım :)

heh bak bu arkadaşımız anlatmış uzun uzun, yazı karkterleri aynı değil , ve ortaya durup durrken masa gelmesi ne demek ? :) yani yazıcı kutu mutu bi olay diil , masa geldi , içinden aldı bu kadar basit aslında :)

heh bak bu arkadaşımız anlatmış uzun uzun, yazı karkterleri aynı değil , ve ortaya durup durrken masa gelmesi ne demek ? :) yani yazıcı kutu mutu bi olay diil , masa geldi , içinden aldı bu kadar basit aslında :)

tekrar izlemek lazım...
ama büyüsü bozulmasın diye izlemekte istemiyorum pek :KK36::KK36:
bi taraftan merakda ediyorum :63::63:
ekranlarda sürekli aynı şeyler, böyle farklı bişiyler izlemek
hoşumuza gidiyor :KK66::KK66:

yahuuu o kutu yazıcıymış diyorum
criss angel de kullanıyormuş bu kutuyu ve bu numarayı :KK9::KK9:
halaa başka şeyler diyorsunuz :KK1::KK1:

masa belki kafa karıştırmak içindir :KK24::KK24:

ya Cem yılmaz ne demıs,ulan aadam ucsa zaten peygamberlıgını ılan ederdı :KK9:

yanı adam basarılı..
dün aksam hepımız yedık mı yedık :KK9:..bırıncı bellı artık..

ama soyle bırsey kı,

Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction... Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.

Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor.

X