Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sefa diyorum
kızlar bu akşam ki videolara nerdne bakabılırım
bende sefa nın kazanmasını istiyordum hem yetenekli bulduğum için hemde aref yabancı olduğu için Türkiyede yapılan bir yarışmanın birinciside Türk olmalı
aynen ya avrupa yakasını çok özledim burahn takldini o yüzden çok beğendik eşimle..gerçi hepsi güzel
burhan karakterini çok özlemişim ben yaaa
avrupa yakasının çok sıkı takipçisiydim zaten
keşke gene o tarz bişiy çekseler
içimiz dışımız hamile aldatma dram
ben o kızı çok beğeniyorum ya maşallah uzun ne cılız ne şişman çok idealyaaaa farketiniz mi, yarışmacılarla röpörtaj yapan kızda
nee basen varmış yaaa
nasıl kamufle etmiş şmdiye kadar beyazz ve dar giyince
ama çok hoş kız yaa, boylu poslu
aynenikiside olsun birinci ya birinde ağzım açık seyrediyorum diğerinde yerlerde yuvarlanarak:))
Aref noteri etkilemesin beyin gücüyle
sefaa olsun yaaa aref 1.ci olmazsa yakar ortalıgııııı
eşimle bizde aynı şeyleri dedik..şimdi stüdyo çökermiş,beyin gücüyle insanları etkilermiş bana oy vermezseniz ölürsünüz falanAref lanetlemesin bide Sefa'yı :26:
evinde ölü falan bulunuyomuş
çok sempatik çok şirin çocuk ya..masum bişey..talkit dışında normal halleriylede insanların gönlünü kazandı..ortalama bir ailenin çocuğu galiba bide öğrenci onun alması iyi oldu.bende bu para mevzuna nedense çok takıyorum..o zengin gerek yok bu almasın deyip duruyorumbende sefa nın kazanmasını istiyordum hem yetenekli bulduğum için hemde aref yabancı olduğu için türkiyede yapılan bir yarışmanın birinciside türk olmalı