Yetenek Sizsiniz Türkiye 2 Show Tv

sefa sempatik, içten yüzü sayesinde herkesin kalbini kazandı

aref zaten kendini kanıtladı, acun onu da bırakmaz artık

sefa iyi oldu yaa, herkes annesi babası ailesiyle çıktı
o bakkal berber arkadaşlarıyla
annesi uzakta heralde gösterdi de ben mi kaçırdım nereliymiş acabaa :26::26:

annemi özlüyorum filan demişti :KK25::KK25::KK25:

istanbula okumaya gelmiş heralde sefa o yüzden annesini özlüyomuş
ooohh sefam olsunnnnn :KK64::KK64::KK64::KK64:

bende sefa nın kazanmasını istiyordum hem yetenekli bulduğum için hemde aref yabancı olduğu için türkiyede yapılan bir yarışmanın birinciside türk olmalıEn Büyük TÜRKİYE:KK19:

kızlar bu arefin sırrın da tahminim var kesin yarın da ortaya çıakracaklardır . :KK30:
halbuki çok etkileyici olmuştu ama işte ikinci defa izleyince çıkıyor ortaya bişiler.

oradaki bir numaralı kadın kesinlikle arefin ayarladığı şahıs çok belli oluyor
o kadına da şaştım insan bi şaşırma rolü yapar.

başta toplar hazırlayıp seyircilere atarken sadece iki topa kağıt koyuyor ama sahneye üç kişi geliyor çünkü birinci top zaten o kadındaydı .

sonra nabzıda o kadın ölçüyor. masayada ilk o oturuyor. kolyedeki yüzükte onun.
o yüzükte gerçek değil eriyebilen bir cisimden yapılmıştır ve

sunucu kız çay getirdiğinde içine girdirdiğinde hemen eridi gitti sıcakta.
arefinde ağzındaydı yüzük yada sahne arasında birşekilde ağzına attı :) zaten konuşurken bir tuhaf konuşuyordu ..

masanın sallanması falanda sandalyelerin düşmesi içinde mutlaka hafiften cihaz vardır uzaktan kumandalı . zaten birşey daha farkettim bardak kırıyor video da ama masadaki bardaklar kırılmıyor masa oynuyor sadece.

işte böle kızlar aklıma geldi yazayım dedim :KK1::KK1: şahsi fikrim :KK1:

ben çok etkilenmiştim açıkcası böyle ortaya video yapıp yayanlarada uyuz oluom gerçi :KK9:
neden uğraşırlar ki . adamın sırlarını ortaya çıkarmasalardı zaten kesin birinci olurdu :KK9::KK9:

maniplasyon yapan adam müthişti yaa nasıl yaptığı hiç anlaşılmıyoor asıl onu çözmeye çalışsınlar :KK53:

:KK9::KK9::KK9:akşam sonunu izleyememiştim
ilk işim burası oldu kim birinci olmuş diye
ve
çok çok sevindim sefaya
anasının ak sütü gibi helal olsun birincilik
En Büyük TÜRKİYE:KK9::KK9::KK9::KK9:

burhan karakterini çok özlemişim ben yaaa :KK53::KK53::KK53:
avrupa yakasının çok sıkı takipçisiydim zaten
keşke gene o tarz bişiy çekseler
içimiz dışımız hamile aldatma dram :KK52::KK52:
aynen ya avrupa yakasını çok özledim burahn takldini o yüzden çok beğendik eşimle..gerçi hepsi güzel
yaaaa farketiniz mi, yarışmacılarla röpörtaj yapan kızda
nee basen varmış yaaa
nasıl kamufle etmiş şmdiye kadar beyazz ve dar giyince
ama çok hoş kız yaa, boylu poslu :KK69::KK69::KK69:
ben o kızı çok beğeniyorum ya maşallah uzun ne cılız ne şişman çok ideal
ikiside olsun birinci ya birinde ağzım açık seyrediyorum diğerinde yerlerde yuvarlanarak:))
aynen:KK76:
Aref noteri etkilemesin beyin gücüyle :KK53:

sefaa olsun yaaa aref 1.ci olmazsa yakar ortalıgııııı :KK1:

Aref lanetlemesin bide Sefa'yı :26:
evinde ölü falan bulunuyomuş :KK52:
eşimle bizde aynı şeyleri dedik..şimdi stüdyo çökermiş,beyin gücüyle insanları etkilermiş bana oy vermezseniz ölürsünüz falan:KK60::KK60:
bende sefa nın kazanmasını istiyordum hem yetenekli bulduğum için hemde aref yabancı olduğu için türkiyede yapılan bir yarışmanın birinciside türk olmalıEn Büyük TÜRKİYE:KK19:
çok sempatik çok şirin çocuk ya..masum bişey..talkit dışında normal halleriylede insanların gönlünü kazandı..ortalama bir ailenin çocuğu galiba bide öğrenci onun alması iyi oldu.bende bu para mevzuna nedense çok takıyorum..o zengin gerek yok bu almasın deyip duruyorum:KK60::KK60:
ama ihtiyacı olan ve yetenekliye gitsin..1. olduğu açıklanınca ağlayacaktı yavrum benim:KK43:

Sefa hak etmişdi,ve hak ederek kazandı....

Temiz kalpli çocuk ya....Yüzünden belli.....

Allah o parayı ağız tadıyla harcamayı nasip etsin Sefa'ya.....

Güle güle harcan:KK62::KK62::KK62:helal olsun:KK71::KK71::KK71:Sefam olsun:KK64::KK64::KK64:

zaten hiç anlamış değilim!!!!!!!!! bu yarışmaya neden yabancı uyruklu kişilerin katılıyor. adı üstünde olan bir yarışma aref kazansaydı yetenekli bir türk mü olacaktı. çok yanlış helal olsun sefaya konuşması ve duruşuyla tam bir türk genci.

sefanın fiksiyonu ne kadar düzgün kızlar :KK53:
kem küm sıfır kelimeler harfler çok net çıkıyor ağzında

bülent ersoy zeki müren taklidi yapa yapa :KK52::KK52:
diksiyonunun maşallahı var :KK1::KK1:

Benimde başından beri Sefa favorimdi ve birinci oldu,hak eden kazandı bence de,bu çocuk çok yetenekli:KK19:

Sefa kazandı,bi türk kazandı,bu paraya gerçekten ihtiyacı olan biri kazandı bu yünden iyi hoş fakat bence haketmedi yani türkiye nin yeteneği seçiliyo sonuçta, bu zamana kada bülent ersoyun,nihat doğanın,yıldız tilbenin,taklidini yapmayan kalmadı.
Harcanan yetenekler oldu bence....

X