• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşim taşıyla gelen mucize CERAGEM TEDAVİ YATAKLARI

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben ceragemle tanıştığımda bunalıma girmiş hayata küsmüş bir ev hanımıydım ancakceragemle tanıştığım günden sonra hayatım yavaş yavaş değişti ilk başlarda sadece annemin zoruyla gidiyordum ceragem tedavi yataklarına çünkü tedaviye bedensel ve ruhsal açıdan çok ihtiyacım vardı ilk cerageme yattığımda inanılmaz bir rahatlama yaşadım..düzenli kullanmaya başladığımda ise 10 senelik sinüzitimden sadece 2 haftada kurtuldum daha sonrada iananılmaz ağrılar yaşadım sanki üzerimden tır geçmiş gibi hertarfım ağrıyordu ama bunlar hamlık ağrılarıymış sağolsun hocalarım söylediler ve gözün aydın iyileşmeye başlamışsın dediler çünkü hamlık ağrıları iyileştiğini gösterirmiş yani vücudumuz ceragemin sayesinde iyileşmek için hastalaıklarımıza karşı savaş açıp vücudumuzu bu yüzden biraz yorarmış ancak sonucunda o kadar rahatladımki anlatamam 1,5 ay sonra yumurtalıklarımdaki kistlerin tamamen kaybolduğunu doktorumdan öğrendim doktorum afferim verdiğim ilaçları iyi kullanmışsın dediğinde ben ilaç kullanmadığımı ama ceragem tedavi yataklarını kullandığımı gülerek söyledim ve doktorum çok şaşırdı daha sonra karaciğerimdeki yumurta büyükleüğündeki kistimden kurtuldum ..ve yüzüme renk gelmeye başladı cildim daha bir güzelleştiğini farkettim bu arada haytımda renklenmeye başladı hergün sanki işe gider gibi cerageme koşmaya başladım çünkü orda hayat vardı hem sağlığıma kavuşuyordum hemde bütün stresimi atıyordum orda hocalarımı çok sevdim onlarda beni o kadar güzel yürekli insanlar varki orda sanki özenle seçilmiş gibiler beni dinlediler aladığım zamnlarda omuzlarını uzattılar ve böylece ben tam bir ceragem fanatiği oldum seansları can kulağıyla dinlemeye başladım ve çevremde rahatsızlığı olan hastane hastane doktor doktor gezip ancak çare bulamayan herkese ceragemi tavsiye etmeye başladım ve sayemde çok insan allahın izniyle ceragemi kullanıp iyileşmeye başladılar halbuki o kadar ümitsizdiki çoğu ama düzenli kullanarak hayatta iyileşemem ben diyen teyzeler amcalar iyileşmeye başladı tansiyon şeker fıtık kireçleme kemik erimesi kadın hastalıkları mide problemleri vs vs bir çok hastalıklarına çare buldular işte bu çare CERAGEM VE BEN ŞUANDA ORADA EĞİTMENLİK YAPIYORUM ONCA İNSANIN HAYIR DUALARINI ALIYORUM VE İŞİMİ İNANARAK VE SEVGİYLE YAPIYORUM ALLAH ÖNCELİKLE BENİ CERAGEMLE TANIŞTIRAN ANNEMDEN DAHA SONRA BANA İŞ İMKANI SUNA ŞUBE BAŞKANIMIZDAN BİNKERE RAZI OLSUN.... KIZLAR EĞER CERAGEMLE İLGİLİ BİŞEY SORMAK İSTERSENİZ BEN BURDAYIM ...:3:

Back