Sekil a benKilo vermek iş değil,Asıl iş koruyabilmekte(tecrübeyle sabit)
Sekil b benSekil a ben
Aslında çok kolay veriyorum ama geride çok kolay alıyorum kalıcı olsun diye bu sefer diyetisyene gidicem bebisimle daha kolay veririm belki 1 yaşında emziriyorumSekil b ben
Ben gittim insanda bitiyor aynen bende öyle 1 ayda 10 kilo verdiğimi bilirim ama işte korumak gerekAslında çok kolay veriyorum ama geride çok kolay alıyorum kalıcı olsun diye bu sefer diyetisyene gidicem bebisimle daha kolay veririm belki 1 yaşında emziriyorum
Ben seni hep profilindeki fahriye gibi düşünüyorumBen gittim insanda bitiyor aynen bende öyle 1 ayda 10 kilo verdiğimi bilirim ama işte korumak gerek
Öyleyim ki fahrişe benziyom gara kaş gara gözlüyümBen seni hep profilindeki fahriye gibi düşünüyorumboşver hayallerde dal gibisin aslında bana bakınca çok kilolu değilim 1.68 74 kg ama ben manken gibi olmak istiyorum iki çocuklu anne gibi görünmek değil
Wuuu merak ettim simdi maşallah sanaÖyleyim ki fahrişe benziyom gara kaş gara gözlüyüm
Uuuu iylemiiWuuu merak ettim simdi maşallah sanabende ikbal gurpinara benzerim öyle derler