Yesilden sariya döndü saridan maviye dönüsmeden bi bakar misiniz :)

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Hanımlar benim bir hafta önce yeşil Akıntım vardı hastaneye gittim Doktor biraz enfeksiyon kaptığımı söyledi hap verdi içtim Soğan kürüde tavsiye etti onu da iki gündür yapıyorum yeşil akıntı değil de bu sefer sarı akıntı geliyor azar azar acaba İyileşiyorum ondan mı yoksa başka bir nedeni var mı Randevu almak istedim 18 gün sonrasına verdiler çok uzun geldi böyle bir şey yaşayan var mı

Hanımlar benim bir hafta önce yeşil Akıntım vardı hastaneye gittim Doktor biraz enfeksiyon kaptığımı söyledi hap verdi içtim Soğan kürüde tavsiye etti onu da iki gündür yapıyorum yeşil akıntı değil de bu sefer sarı akıntı geliyor azar azar acaba İyileşiyorum ondan mı yoksa başka bir nedeni var mı Randevu almak istedim 18 gün sonrasına verdiler çok uzun geldi böyle bir şey yaşayan var mı
Geçmiş olsun, ama ne enfeksiyonu kapmışsınız acaba? Verdiği ilacı bitirin daha sonra tekrar kontrole gidin şimdi bir şey söylemek için erken olur. Eşiniz varsa eşinizin de kontrol olması gerekir belki bulaşıcı bir şeydir. Bir de sağlıklı beslenin. Probiyotik yoğurt, kefir, tablet tüketin. Sirkeli şeyler yiyin turşu vs. Protein ağırlıklı beslenin, bol su için, sarımsak yiyin sabahları yutabilirsiniz. Ama bunları düzenli ve uzun süreli yapmanız gerekiyor. Doktorunuzun dediği gibi soğan kürünü de düzenli bir şekilde tüketin

Tavsiyeleriniz icin cok teskkur ederim yarin özel hastaneye gidicem ihmal etmeye gelmez

Tavsiyeleriniz icin cok teskkur ederim yarin özel hastaneye gidicem ihmal etmeye gelmez
Gidin tabii. Kültür, smear aldırabilecek durumdaysanız örnek aldırın mutlaka ne enfeksiyonu olduğu da ortaya çıkar en azından

Yeşilden sarıya dönmesi benim bildiğim iyilesmenin işareti. Ama ben doktor değilim yanlış biliyor olabilirim elbette. Doktorunuza danışın yine de.

Yeşilden sarıya dönmesi benim bildiğim iyilesmenin işareti. Ama ben doktor değilim yanlış biliyor olabilirim elbette. Doktorunuza danışın yine de.
Nedir bu kadinlarin cektigi evlendigimden beri basima her türlü vukaat geldi bekarken adet olacagim gün sancim olurdu sadece cok tsk ederim yorumun icin insAllah iglesiyorumdur

• Beğen
Reactions: Kuf
Back