yeşilçay,limon ve soda var mısınız zayıflamaya :)

Merhaba Bahsettiğiniz gibi bende 3 gün önce başladım yeşil çay kürüne ve çok işe yarıyor iştahımı baya kesti gün içinde 2 kere yapıyorum ne tatlı isteğim kaldı ne yeme isteğim.. Çok memnunum sizlerede kesinlikle tavsiye ederim.. Bu arada bu işlemi belli bir süremi yapmak gerek? Yoksa istediğimiz kadar devam edebiliyor muyuz? Bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

AYNEN BENDE BAŞLADIM CİDEEN KESİYOR BEN İLK İNANMAMIŞTIM SU BİLE İÇESİM GELMİYOR İÇİNDEKİ SODADA MİNERAL OLDUĞU İÇİN SU İHTİYACINI KARŞILIYOR SANIIRM BEN BU YAZIYI BULDUĞUMDA 15 GÜNDE 5 KİLO YAZIYORDU AÇIKCASI ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM EN AZINDAN BİLDİĞİMİZ ŞEYLER

Teşekkür ederim yanıtınız için Gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman zaten bugüne kadar yaptığım kürlerden en etkilisi.. Fazlası zarar olmasında böyle devam edeyim.. Sizede bol eksiler

Teşekkür ederim yanıtınız için Gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman zaten bugüne kadar yaptığım kürlerden en etkilisi.. Fazlası zarar olmasında böyle devam edeyim.. Sizede bol eksiler
aynen canım içebilirsin bir iki gün ara verirsin tekrar başlarsın olmazsa vucut dinlenmiş olur ve midemizde yorulmuyor çok faydalı bişi

ne çayı kullandın canım ?

ne çayı kullandın canım ?
canım aktardan yeşil çay alıyorsun onu 1,5 sıcak suya 1 tatlı kaşığı döküp demlenmesini bekle 10 dk demlensin sonra çayı süz içine yarım limon sık limonu içine at vede 1 sade soda dök ara öğünlerde iç ilk önce ödem atıyorsun sonra zayıflatıyo

YA BEN BUNU DENEMİŞTİM 1 KERE TANSİYONUMU DÜŞÜRMÜŞTÜ

merhaba, ben yaklaşık 2 aydır yeşilçay kullanıyorum gerçekten çok iyi ama sizin yazdığınız tarifide yapacağım. umarım faydasını görürüm. sağlık açısındanda yeşilçay çok faydalı zaten. bu arada çocuk konusuna gelince arı kooperatiflerinde satılan arı sütünü alın karı koca her sabah aç karnına tahta çubukla (kesinlikle metal değmesin) nohut büyüklüğünde dilinizin altına koyun bu işlemi yaklaşık 1-2 ay deneyin çocuğunuz olur. arı sütünün faydalarını internetden bulabilirsin. bu işlem sayesinde çocuk sahibi olan bir sürü aile taniyorum. bir ay kullandıktan sonra bir hafta kadar bekleyin tekrar devam edin kesinlikle faydasını göreceğinize inanıyorum.

merhaba, ben içerisine karanfil, karabiber, tarçında atıyorum. tarçın gerçekten iştahı kesiyor.

evet evet deneyin faydasını görürsünüz inşallah . arı sütünü aktarlardan alabilir miyim peki çünkü bildiğim kooperatif yok burda varsa da ben bilmiyorum. ayy inşlallah faydası olur denicem arı sütünü çok teşekkür ederim allah razı olsun

Bende dün başladım bu küre bu arada dukan birası diyorlar bu tarife ben akşamları içiyorum spordan geldikten sonra bakalım işe yarayacak mı göreceğim..

ya ben bunu yaptım ama miğdemi bulandırıyor içemiyorum

nasıl yaptınız peki bende yaptım vede çok beğendim yeşil çayı çok demlendiriyorsanız tadı kötü oluyor ondan kaynaklı olabilr
Merhaba Siz ne kadar demliyorsunuz bende yaptım içemedim Çünkü su sıra ben maydonoz nane limon içiyorum her sabah ama bu sizin yaptığınız cayı cok duyuyorum ama içemedim tarif edebilirseniz sizin yaptığınız gibi deneyim birde

nasıl yaptınız peki bende yaptım vede çok beğendim yeşil çayı çok demlendiriyorsanız tadı kötü oluyor ondan kaynaklı olabilr
canım bunu içiyorum ve yarım saat sonra midem bulanmaya başlıyo.. Yeşilçayı 5-10 dakka demliyorum sonra üstüne limon ve sodayı da ekliyorum. Ama yeşilcayların posasını sudan ayırmıyorum hepsi şişenin içinde oluyor yani ???

Kızlar bende başladım bugün içmeye 15 gün uygulamayı planlıyorum. Ins faydası olur tadını pek begenmedim ama sabredebilirim. Gerçekten fayda gören var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…