- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
AYNEN BENDE BAŞLADIM CİDEEN KESİYOR BEN İLK İNANMAMIŞTIM SU BİLE İÇESİM GELMİYOR İÇİNDEKİ SODADA MİNERAL OLDUĞU İÇİN SU İHTİYACINI KARŞILIYOR SANIIRM BEN BU YAZIYI BULDUĞUMDA 15 GÜNDE 5 KİLO YAZIYORDU AÇIKCASI ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM EN AZINDAN BİLDİĞİMİZ ŞEYLERMerhaba Bahsettiğiniz gibi bende 3 gün önce başladım yeşil çay kürüne ve çok işe yarıyor iştahımı baya kesti gün içinde 2 kere yapıyorum ne tatlı isteğim kaldı ne yeme isteğim.. Çok memnunum sizlerede kesinlikle tavsiye ederim.. Bu arada bu işlemi belli bir süremi yapmak gerek? Yoksa istediğimiz kadar devam edebiliyor muyuz? Bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim yanıtınız için Gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman zaten bugüne kadar yaptığım kürlerden en etkilisi.. Fazlası zarar olmasında böyle devam edeyim.. Sizede bol eksilerAYNEN BENDE BAŞLADIM CİDEEN KESİYOR BEN İLK İNANMAMIŞTIM SU BİLE İÇESİM GELMİYOR İÇİNDEKİ SODADA MİNERAL OLDUĞU İÇİN SU İHTİYACINI KARŞILIYOR SANIIRM BEN BU YAZIYI BULDUĞUMDA 15 GÜNDE 5 KİLO YAZIYORDU AÇIKCASI ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM EN AZINDAN BİLDİĞİMİZ ŞEYLER
aynen canım içebilirsin bir iki gün ara verirsin tekrar başlarsın olmazsa vucut dinlenmiş olur ve midemizde yorulmuyor çok faydalı bişiTeşekkür ederim yanıtınız için Gönül rahatlığıyla içebilirim o zaman zaten bugüne kadar yaptığım kürlerden en etkilisi.. Fazlası zarar olmasında böyle devam edeyim.. Sizede bol eksiler
ne çayı kullandın canım ?ha o anlamda demek istedin şimdi anladım canım açıkcası ben evlenmeden önce 57 kiloydum evlendikten sonra 75 felan oldum yan simitler çıktı basen felan ondan sonra çay kullandım yağlardan verdim simitlerim gitti biraz basen kaldı şimdi 70 im ama işte 57ydim ya bi kere 70 aşırı fazla geldi bana 26-27 bedenden yükseldim xs-s bedenden l bedene yükseldim psikolojik olarak çoktümmm
canım aktardan yeşil çay alıyorsun onu 1,5 sıcak suya 1 tatlı kaşığı döküp demlenmesini bekle 10 dk demlensin sonra çayı süz içine yarım limon sık limonu içine at vede 1 sade soda dök ara öğünlerde iç ilk önce ödem atıyorsun sonra zayıflatıyone çayı kullandın canım ?
YA BEN BUNU DENEMİŞTİM 1 KERE TANSİYONUMU DÜŞÜRMÜŞTÜcanım aktardan yeşil çay alıyorsun onu 1,5 sıcak suya 1 tatlı kaşığı döküp demlenmesini bekle 10 dk demlensin sonra çayı süz içine yarım limon sık limonu içine at vede 1 sade soda dök ara öğünlerde iç ilk önce ödem atıyorsun sonra zayıflatıyo
merhaba, ben yaklaşık 2 aydır yeşilçay kullanıyorum gerçekten çok iyi ama sizin yazdığınız tarifide yapacağım. umarım faydasını görürüm. sağlık açısındanda yeşilçay çok faydalı zaten. bu arada çocuk konusuna gelince arı kooperatiflerinde satılan arı sütünü alın karı koca her sabah aç karnına tahta çubukla (kesinlikle metal değmesin) nohut büyüklüğünde dilinizin altına koyun bu işlemi yaklaşık 1-2 ay deneyin çocuğunuz olur. arı sütünün faydalarını internetden bulabilirsin. bu işlem sayesinde çocuk sahibi olan bir sürü aile taniyorum. bir ay kullandıktan sonra bir hafta kadar bekleyin tekrar devam edin kesinlikle faydasını göreceğinize inanıyorum.kızlar merhaba ben çocuk düşünüyordum konuyla ilgili çok post açtım olmuyor diye saldım kendimi kilo aldım ama şimdi zayıflamaya karar verdim çocuk olmuyor zaten bari zayıflayım ondan sonra olursa olur zaten. bi kür buldum dün aktarlarda satılan yeşil çayı alıyoruz.
Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…
bayağı okudum işe yarıyor sanırım bol eksilerr :)
merhaba, ben içerisine karanfil, karabiber, tarçında atıyorum. tarçın gerçekten iştahı kesiyor.Merhaba Bahsettiğiniz gibi bende 3 gün önce başladım yeşil çay kürüne ve çok işe yarıyor iştahımı baya kesti gün içinde 2 kere yapıyorum ne tatlı isteğim kaldı ne yeme isteğim.. Çok memnunum sizlerede kesinlikle tavsiye ederim.. Bu arada bu işlemi belli bir süremi yapmak gerek? Yoksa istediğimiz kadar devam edebiliyor muyuz? Bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
evet evet deneyin faydasını görürsünüz inşallah . arı sütünü aktarlardan alabilir miyim peki çünkü bildiğim kooperatif yok burda varsa da ben bilmiyorum. ayy inşlallah faydası olur denicem arı sütünü çok teşekkür ederim allah razı olsunmerhaba, ben yaklaşık 2 aydır yeşilçay kullanıyorum gerçekten çok iyi ama sizin yazdığınız tarifide yapacağım. umarım faydasını görürüm. sağlık açısındanda yeşilçay çok faydalı zaten. bu arada çocuk konusuna gelince arı kooperatiflerinde satılan arı sütünü alın karı koca her sabah aç karnına tahta çubukla (kesinlikle metal değmesin) nohut büyüklüğünde dilinizin altına koyun bu işlemi yaklaşık 1-2 ay deneyin çocuğunuz olur. arı sütünün faydalarını internetden bulabilirsin. bu işlem sayesinde çocuk sahibi olan bir sürü aile taniyorum. bir ay kullandıktan sonra bir hafta kadar bekleyin tekrar devam edin kesinlikle faydasını göreceğinize inanıyorum.
ya ben bunu yaptım ama miğdemi bulandırıyor içemiyorumkızlar merhaba ben çocuk düşünüyordum konuyla ilgili çok post açtım olmuyor diye saldım kendimi kilo aldım ama şimdi zayıflamaya karar verdim çocuk olmuyor zaten bari zayıflayım ondan sonra olursa olur zaten. bi kür buldum dün aktarlarda satılan yeşil çayı alıyoruz.
Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…
bayağı okudum işe yarıyor sanırım bol eksilerr :)
nasıl yaptınız peki bende yaptım vede çok beğendim yeşil çayı çok demlendiriyorsanız tadı kötü oluyor ondan kaynaklı olabilrya ben bunu yaptım ama miğdemi bulandırıyor içemiyorum
Merhaba Siz ne kadar demliyorsunuz bende yaptım içemedim Çünkü su sıra ben maydonoz nane limon içiyorum her sabah ama bu sizin yaptığınız cayı cok duyuyorum ama içemedim tarif edebilirseniz sizin yaptığınız gibi deneyim birdenasıl yaptınız peki bende yaptım vede çok beğendim yeşil çayı çok demlendiriyorsanız tadı kötü oluyor ondan kaynaklı olabilr
canım bunu içiyorum ve yarım saat sonra midem bulanmaya başlıyo.. Yeşilçayı 5-10 dakka demliyorum sonra üstüne limon ve sodayı da ekliyorum. Ama yeşilcayların posasını sudan ayırmıyorum hepsi şişenin içinde oluyor yani ???nasıl yaptınız peki bende yaptım vede çok beğendim yeşil çayı çok demlendiriyorsanız tadı kötü oluyor ondan kaynaklı olabilr
UMARIM FAYDASINI GÖRÜRSÜN CANIM HABER VER BANA MERAK ETTİM :)Kızlar bende başladım bugün içmeye 15 gün uygulamayı planlıyorum. Ins faydası olur tadını pek begenmedim ama sabredebilirim. Gerçekten fayda gören var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?