- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Canım rabbim en kısa zamanda bebişini versin yanlız bu işler sadece soda ile olmaz üzgünüm beslenme alışkanlığının değiştirmen spor da yapman lazımkızlar merhaba ben çocuk düşünüyordum konuyla ilgili çok post açtım olmuyor diye saldım kendimi kilo aldım ama şimdi zayıflamaya karar verdim çocuk olmuyor zaten bari zayıflayım ondan sonra olursa olur zaten. bi kür buldum dün aktarlarda satılan yeşil çayı alıyoruz.
Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Sodalı, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi sodalı limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor, zayıflatıyor…
bayağı okudum işe yarıyor sanırım bol eksilerr :)
onları yapacağım zaten canım şekeri tuzu ekmeği kesti evde egzersiz yapacağım abur cubur kola hepsini kestim kafamda bitirdim bunları kilo vermeye odaklandımCanım rabbim en kısa zamanda bebişini versin yanlız bu işler sadece soda ile olmaz üzgünüm beslenme alışkanlığının değiştirmen spor da yapman lazım
Süpersin şuan kaç kilosun ve bir rahatsızlığın var mı şeker gibi insülin direnci gibi ?onları yapacağım zaten canım şekeri tuzu ekmeği kesti evde egzersiz yapacağım abur cubur kola hepsini kestim kafamda bitirdim bunları kilo vermeye odaklandım
canım boyum 1,72 kilom 70. sadece bazen şekerim düşüyor ondada meyve yicem çikolaya yerineSüpersin şuan kaç kilosun ve bir rahatsızlığın var mı şeker gibi insülin direnci gibi ?
Kilon benim başlangıç kiloma göre düşük canım yaş değilde kuru meyve ye birde tükettiğin gıdaların glisemik indeksine bak olur mucanım boyum 1,72 kilom 70. sadece bazen şekerim düşüyor ondada meyve yicem çikolaya yerine
düşük derken canım dediğini anlamadımKilon benim başlangıç kiloma göre düşük canım yaş değilde kuru meyve ye birde tükettiğin gıdaların glisemik indeksine bak olur mu
canım yine anlamadım
ha o anlamda demek istedin şimdi anladım canım açıkcası ben evlenmeden önce 57 kiloydum evlendikten sonra 75 felan oldum yan simitler çıktı basen felan ondan sonra çay kullandım yağlardan verdim simitlerim gitti biraz basen kaldı şimdi 70 im ama işte 57ydim ya bi kere 70 aşırı fazla geldi bana 26-27 bedenden yükseldim xs-s bedenden l bedene yükseldim psikolojik olarak çoktümmmBenim kilom 98 kg 76 kg düştü canım senin fazla Yok demek istedim
Kusura bakma ben seni yanlış anladım düşük derken benim kilodan dedim birde düşük glisemik indeksli gıda olarak beslenirsencanım yine anlamadım
yok yok anladım ben senin demek istediğini ya ben çok yiyorum bide :)Kusura bakma ben seni yanlış anladım düşük derken benim kilodan dedim birde düşük glisemik indeksli gıda olarak beslenirsen
Kusura bakma müsait değildim hiç doktora çıktın mı endokronoloji bende senin gibiydim 50 kg 100 kg çıktım sonra verdim verdiğim kiloyu 1 yıl sonra aldım evlenince tekrar 98 kg aldım çok yiyordum sonra doktora çıkınca insülin direnci ve tip 2 diyabet olduğumu öğrendimyok yok anladım ben senin demek istediğini ya ben çok yiyorum bide :)
DOKTORA BENDE GİTTİM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILDI SENEDE BİR KAN VER ŞEKERİNE BAK DEDİ DOKTOR AMA SIKINTI YOK DEDİ SADECE İLERDE GİZLİ ŞEKER OLABİLİR DEDİ AMA DÜŞÜK İHTİMAL DEMİŞTİ AÇLIK 85-90 CİVARI ÇIKMIŞTI BENİMKusura bakma müsait değildim hiç doktora çıktın mı endokronoloji bende senin gibiydim 50 kg 100 kg çıktım sonra verdim verdiğim kiloyu 1 yıl sonra aldım evlenince tekrar 98 kg aldım çok yiyordum sonra doktora çıkınca insülin direnci ve tip 2 diyabet olduğumu öğrendim
Açlık değil canım insülin seviyesi önemli demek ki sende risk altındasın dikkatli olman lazım sana dediklerimi yaparsan iyi olur senin için geçmiş olsunDOKTORA BENDE GİTTİM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILDI SENEDE BİR KAN VER ŞEKERİNE BAK DEDİ DOKTOR AMA SIKINTI YOK DEDİ SADECE İLERDE GİZLİ ŞEKER OLABİLİR DEDİ AMA DÜŞÜK İHTİMAL DEMİŞTİ AÇLIK 85-90 CİVARI ÇIKMIŞTI BENİM
sağolasın canım tşk ederim allah razı olsunAçlık değil canım insülin seviyesi önemli demek ki sende risk altındasın dikkatli olman lazım sana dediklerimi yaparsan iyi olur senin için geçmiş olsun
AYNEN CANIM BEN ARTIK DİKKAT EDİYORUM SABAH MÜSLİ YEDİM O ÇAYIDA YAPTIM FENA DEĞİL GÜN İÇERİSİNDE Mİ İÇTİN SEN NASIL TÜKETTİN CANIMMerhaba boyumuz aynı ve bende 69 kiloyum 74ten düştüm bir kere denedim bu yeşil çay limon soda kürünü tadı falan çok güzeldi etkisi olur mu bilmem ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum
Bu kürü eşimin kuzeni denemiş çok çok fazlası vardı hepsi gitmiş ama düzenli değil bir hafta boyunca gelip gidip içmiş akşamlarında yoğurt limon pul biber kürü yapmış bir hafta sonra midesinde çok felaket bi ağrı olmuş zarar verdi diye düşünüp bırakmış bıraktıktan sonra hızlı bi şekilde kilo vermiş şuan incecik bende başladım gerçektende tokluk hissi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?