Anket yeşilçamın en güzel kadını:)

en güzel??

• türkan şoray

OY: 84 42,9%
  • hülya koçyiğit

OY: 8 4,1%
  • gülşen bubikoğlu

OY: 97 49,5%
  • belgin doruk

OY: 3 1,5%
  • fatma girik

OY: 4 2,0%

• Ankete Katılan
    196
tek bişe söylüyorum türkan şoray gibi kimse olamaz bence GÖZLERİ YETER bide gulsen bubikoğlunun dikkat ederseniz kaşı yoktu ve kalemle boyuyodu yani iyi bakın resimlere türkan şorayın allah vergisi kaşları bile yeter derim gerçekten çok güzel

kesinlikle gülşen.kaşlarını inceltip boyamak bir ara modaydı ve bunu hepsi yapıordu nerdeyse.türkan şorayın gözlerine diyecek lafım yok elbet ama bazen o kadar bayık bakıyor ki çirkin oluyor öyle baktığı zaman valla.gülşen de ayrı bir asalet var. 10 üzerinden gülşene on versem türkan a 9 veriirim.türkanın gözlerine bayılıyorum ama bakışlarını hiç sevemedim niyeysse birbirlerinden ayırmak zor iki güzel kadını.türkan şorayı sadece bayık bakışları yüzünden bir tık geride tutarım gülşen bubikoğlundan o kadar

filiz akın ve müjde ar da yer almalıydı bence.yeşilçamın aktristleri bu kadar değil.hatta necla nazır,hale soygazi de olmalıydı.neyse ya ben gülşen bubikoğlu'yu seçtim çünkü estetik yok özellikle burnu çok hoş

gülşen bubikoğlu
değişik bir havası var kadının

Ankette Gülşen Bubikoğlu birinci şaka gibi, yahu Türk sinemasında Türkan Şoray kadar güzelliğinden söz ettiren ve onun kadar filmi olan kaç isim var?

Gülşen Bubikoğlu'na bayılıyorum ben,her bakımdan çok ayrı bir güzelliği var. Türkan Şoray'ıda çok beğeniyorum.

gülşen bubikoğlu na hastayım filiz akın ve hale soygazide güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…