- Konu Sahibi Cahide_Nazli
-
bu rujdan aldım almaz olaydım 5 yaşındaki yeğenime sürmüştüm alerji yapmış hastanelik olmuş hep makyaj yapardım yasakladı ailesi bu olaydan sonra ayrıca 10 dakikada çıktı ama ne yaptımda çıktı onu diyemem
bu rujdan aldım almaz olaydım 5 yaşındaki yeğenime sürmüştüm alerji yapmış hastanelik olmuş hep makyaj yapardım yasakladı ailesi bu olaydan sonra ayrıca 10 dakikada çıktı ama ne yaptımda çıktı onu diyemem
bütün ucuzluk pazarlarında satılıyo arkadaşım almıştı bi elime süryim dedm kırmızı oldu siz pembe diyorsunuz ama arkdaşmla bende kırmızı oldu hiç çıkmıyo ya kız arkadaşımı derse öyle sokmuştuk hoca git sil deyince silememşti durumu anlatmıştık bütün sınıf arkadaşımn üstüne gülmüştü
ben de aldım bir kez sürdüm ve sildim yani silebildiğim kadar ile.çünkü inanılmaz bir kalıcılıkta.nemlendiriyor ve güzel kokuyor.libya'da tanesi 1 dinar ve yıllardır en çok satan ürünler listesinde.uzak doğu,orta asya ve arap ülkelerinde uzun yıllardır satılan bir ürün.ne kadar sağlıklı yada sağlıksız bilemeyiz.çünkü her hangi bir içerik bilgisi yok ne yazık ki( bunca yıldır talep edildiğine göre çok ta kötü bir şey değildir diye kendimi kandırabilirim sanırım.her gün sürmedikten ve sürdüğümü yemedikten sonra ara sıra dudağımda olabilir diye düşünüyorum.ucuz olması kötü demek mi???? kozmetiklerin içeriği genel olarak aynıdır.peki nedir arada ki uçuk fiyat farkının sebebi.rant için mi yoksa pahalı iyidir düşüncesi nedeni ile mi aynı içeriğe daha fazla para veriyoruz.neyse bunu ek bir konu olarak açabilirim sanırım.ve işte yeni aldığım sihirli rujum :))
Eki Görüntüle 429228
ben de aldım bir kez sürdüm ve sildim yani silebildiğim kadar ile.çünkü inanılmaz bir kalıcılıkta.nemlendiriyor ve güzel kokuyor.libya'da tanesi 1 dinar ve yıllardır en çok satan ürünler listesinde.uzak doğu,orta asya ve arap ülkelerinde uzun yıllardır satılan bir ürün.ne kadar sağlıklı yada sağlıksız bilemeyiz.çünkü her hangi bir içerik bilgisi yok ne yazık ki( bunca yıldır talep edildiğine göre çok ta kötü bir şey değildir diye kendimi kandırabilirim sanırım.her gün sürmedikten ve sürdüğümü yemedikten sonra ara sıra dudağımda olabilir diye düşünüyorum.ucuz olması kötü demek mi???? kozmetiklerin içeriği genel olarak aynıdır.peki nedir arada ki uçuk fiyat farkının sebebi.rant için mi yoksa pahalı iyidir düşüncesi nedeni ile mi aynı içeriğe daha fazla para veriyoruz.neyse bunu ek bir konu olarak açabilirim sanırım.ve işte yeni aldığım sihirli rujum :))
Eki Görüntüle 429228
geçmiş olsun.5 yaşında ki bir çocuğa en kalitelisi bile olsa kozmetik kullanılmamalı bence.onlar çok hassas ve tazeler yazık.konuyu farklı yerlere saptırmak istemem.10 dakikada çıkması ayrıca garip.bu kadar ucuz bir ürünün bile sahtesi çakması mı ??? var acaba.
ben yurt dışındayım buradan aldım ama meğer Türkiye'de de biliniyormuş.ucuz kozmetik satan yerlerde var denilmiş.Nerden aldın bu ruju kozmetik satan yerlerde bulunur mu?
cnm neyle sildiğini söylemyemem demiş. boya asetonla felanmı çıktı acaba dudaktan? :44:
nerden aldın elosso ve kaç liraya??
canım benim burada Ezgi Parfümeri'den aldım..
ikisi 5 tl...
bu arada ben Tekirdağ Çorlu'da yaşıyorum
hımm anladım
ben İstanbuldayım
bakarım artık buralara
güle güle kullan bu arada:)
Teşekkür ederim canımm harika bişi buu,eski yılları yad ettim:)
ben bu ruju eskilerden hatırlamıyorum ama ilgimi çekti,küçükken pek meraklı değilim makyaja falan ondan sanırım
daha sonraları kokoş oldum ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?