How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeşil renkte akıntı acil bakar mısınız

Konu sahibi kardeş durmadan konu açıp duruyorsun demekki içindeki kurt seni yiyip bitiriyor kendini çok kötü hissediyorsun, bi sakin ol, durmadan yeni konu açmana gerek yok, en yakın zamanda doktora git, içini anca doktor rahatlatabilir…
peki merak ettim, değdimi 3 dk zevk için bunca strese girmeye…

25 marta randevu aldım gideceğim sadece gitmeden önce sizin görüşünüzü almak istedim çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Bir ara mantar olmuştu fakat bu derece hiç olmamıştım resmen kalınmakta kenarı yara oldu

Konu sahibi kardeş durmadan konu açıp duruyorsun demekki içindeki kurt seni yiyip bitiriyor kendini çok kötü hissediyorsun, bi sakin ol, durmadan yeni konu açmana gerek yok, en yakın zamanda doktora git, içini anca doktor rahatlatabilir…
peki merak ettim, değdimi 3 dk zevk için bunca strese girmeye…
Çok haklısınız aslında ama çevremde açıkça bu durumu anlatacağım kimse yok o yüzden konu açıp yazıyorum çok pardon

25 marta randevu aldım gideceğim sadece gitmeden önce sizin görüşünüzü almak istedim çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Bir ara mantar olmuştu fakat bu derece hiç olmamıştım resmen kalınmakta kenarı yara oldu
25 Mart çok geç bir an önce acile filan gidin. Yakında şiddetli kaşıntı ve akıntı da başlar.

Back