Korunmasız mı ilişki yaşadınız ?Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
Kardeşim kaç kişi söyledi size muhtemelen enfeksiyonunuz var diye. Hayır kaç tane konu açınca tatmin olacaksınız. En kısa zamanda kadın doğumdan randevu alın. Enfeksiyonununuz ilerlemeden tedavi olmalısınızArkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
üç gün girmedim siteye formdan düştümKardeşim kaç kişi söyledi size muhtemelen enfeksiyonunuz var diye. Hayır kaç tane konu açınca tatmin olacaksınız. En kısa zamanda kadın doğumdan randevu alın. Enfeksiyonununuz ilerlemeden tedavi olmalısınız
Bitmiyordu sürtünenlerüç gün girmedim siteye formdan düştümnasıl yedim bunu
Ya bu nasıl bir cesaret hanımefendı gebelikten degıl genital hastalıklardan korkun.Korunun.Ya yiter ya amğğnnArkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
Kaçıncı konu buraya yazana kadar doktora gidin lütfen. Bizede yazık...Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
Doktora gidip tedavi olmazsan çocuğun olmayacak haberin olsun.Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
Acilen kadın doğuma gitmen gerekiyor. Ciddi bir enfeksiyon ya da bulaşıcı hastalık söz konusu. Erkek arkadaşını askerden önce eskorta falan götürmüş olmalılar. Durum hiç parlak görünmüyor.Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?