• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil renkte akıntı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
50
4
1
Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 11 şubatta sürtünme yoluyla ilişki yaşarken bana göre bekaretim gitti hafif kanama geldi o günden sonra ara ara karnımda ağrı olurdu 1 haftadır aşırı şekilde kaşıntım var ve vajinamın kenarında sivilce çıktı yeşil renkte akıntı gelmeye başladı sebebi ne olabilir askerden erkek Arkadaşlm makatta kaşıntı nedeniyle tedavi olmuş regl olmam gerekiyordu 2 gün önce henüz regl de olmadım sebebi ne olabilir sizce
Enfeksiyon gibi görünüyor

devamlı başlık açmanıza gerek yok. korunmasız ilişkiye girmeyin, doktora kontrole gidin. muhtemelen enfeksiyon.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X