• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yeşil kaka :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.179
103
688
39
merhaba hanımlar. 4 ay 8 günlük bebeğim var. yaklasık 3 4 gündür koyu yeşil kaka yapıyor.ishal değil günde 1 kez yapıyor her zamanki gibi. anne sütü almıyor mama veriyorum. sık sık mamasını değiştiriyorum ama önceden olmuyordu şimdi sma kullanıyorum. neden olabilir sizce? sık sık ama az az besliyorumçünkü öyle istiyor. ama yeşil kakaya sebep nedir çözemedim.

canim karni agramisdir muhtemelen bebisin..qazi ola bilir.:44::44::44:

Bebeğim yok ama hastanede çalıştığım için bazı gelen hasta yakınlardan duyuyorum bunu normal bişeymiş. Ama devam ederse doktora götürmeni tavsiye ederim, çünkü alerjik bir durumda olabilir.

canım ben evlı degıl yani bebegım yok ama. kaka eger koyu ise ınsanın cok yedıgını gosterırmıs. ama bu mamanın yan etkısıde olabılır cunku arkadasım bı ılac kullanmıstı ve ılac bıtene kadar tuvaletının yesıl geldıgını soylemıstı

merhaba hanımlar. 4 ay 8 günlük bebeğim var. yaklasık 3 4 gündür koyu yeşil kaka yapıyor.ishal değil günde 1 kez yapıyor her zamanki gibi. anne sütü almıyor mama veriyorum. sık sık mamasını değiştiriyorum ama önceden olmuyordu şimdi sma kullanıyorum. neden olabilir sizce? sık sık ama az az besliyorumçünkü öyle istiyor. ama yeşil kakaya sebep nedir çözemedim.

konuyu gorunce belkı banada bi fikir olur dıye okudum..benım bebegım de 3 bucuk aylık 1 haftadır da kakası yeşil ve sarı oluyor 2 gunde duzenlı kaka yapıyor ama karın agrısı var..yanı bu yeşil kaka üşütmekten oluyor ama forumda okuduklarımdan yeşil kakanın dizanteri mikrobu yuzunden oldugu da soylenıyor.bıkac kısının de bu sekılde basına gelmıs.dıkat et derım

dizanteri olması üçün sümüksü balgam gibi bi kıvamda olması gerekiyor benimki sadece yeşil ve arada sarılar var :) ne güzel anlattım. doktora sordum çok yemekten üşümekten olurmuş. gaz sorunumuz zatn vardı halada var.

Back