Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal bu formda sarı ve yeşil şekilde olur anne sütü alan bebeğin kakası. Önsütü biraz fazla almıştır:)Merhaba , bebegim 2 aylik. Sadece anne sutu ile besleniyor. 4 gundur kakası yesil. Neden olabilir acaba? Bu durum ile karsilasan var mi ?
Doktoruna pazartesi goturucem ama endiseleniyorum
Merhaba sizce bu kaka normal miNormal bir kaka. Korkmayıniz.
Merhaba bebeğinize ne dedi doktorMerhaba , bebegim 2 aylik. Sadece anne sutu ile besleniyor. 4 gundur kakası yesil. Neden olabilir acaba? Bu durum ile karsilasan var mi ?
Merhaba normal dedi. Zaten gecti 2 hafta sonra. Yemenle alakali olabilir dedi anne sutu icen bebeklerde olurmus. Alerji diyebilmek icin kanli kaka olmasi lazimmis tek basina yesil kaka bisey ifade etmez dediMerhaba bebeğinize ne dedi doktor
Benim bebeğimde amip çıkmış maalesefMerhaba normal dedi. Zaten gecti 2 hafta sonra. Yemenle alakali olabilir dedi anne sutu icen bebeklerde olurmus. Alerji diyebilmek icin kanli kaka olmasi lazimmis tek basina yesil kaka bisey ifade etmez dedi
Mesajinizin ustunden biraz zaman gecmis. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama cok mukuslu. Yedigi birseyle alakali da olabilir ama asiri mukus genellikle enfeksiyonla iliskilendiriliyor.bir doktora gosterin benceMerhaba sizce bu kaka normal mi
Doktora görünün veya tahlile gönderin bezini mukuslu çünküMerhaba sizce bu kaka normal mi
Yediklerinizle alakalıdır. Gayet normalMerhaba , bebegim 2 aylik. Sadece anne sutu ile besleniyor. 4 gundur kakası yesil. Neden olabilir acaba? Bu durum ile karsilasan var mi ?
Merhaba benim bebktede bağırsak enfeksiyon çıktı süreci nasıl gecirdinizBenim bebeğimde amip çıkmış maalesef