• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil kahve ile zayıflama

aysemmm30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
37
1
86
34
İstanbul
Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? :46: diye bu konuyu açtım.

Ben kullanmiyorum ama tesadüf iki gun once aktarda gördüm aktarin sahibide bayan ben her gün bir fincan içiyorum yağ yakiyor çok sık tuvalete cikariyor dedi bende annem için almayi düşünüyorum

ben aktardan almadım kendi resmi istesinden ürün olarak aldım yani zayıflama förmüllü olan bu çok memnun kaldım...:25:

size özelden yazamadım 50 mesajım olması lazımmış size epostamı yazayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Birbucuk senelik evliyim ve 6 ay dogumkontrol hapi kullandim ve cok asri dercede kilo aldim.simdide ilaci biraktim ama kilo veremiyorum. Eger soylediginz gibi zayiflatyrsa hemen alirim. Bu arada Aktarlarda satiliyor mu¿

Arkadaşlar ben doğum sonrası çok kilo alan bayanım ne yaptımsa iştahımı kesemedim yani diyetlerim en fazla 1 hafta sürdü ama yeni bir ürünle tanıştım ilk günden iştahımı kesti 1 hafta oldu kullanalı 3 kg verdim. yeşil kahve ile inanın iştahım kesildi aranızda kullanıp benim gibi kilo veren var mı bana yazın bende ilerleyen günlerde size yazarım çünkü 1 haftada 3 kg verdimya yan etkisini gören varmıdır? :46: diye bu konuyu açtım.

Merhaba. Sizden ricam bu ürünü nerede elde ettiğinizi bana özelden yazarmısınız?

Süper marketlerde bile satılıyor artık kahve çekirdeği şeklinde ve çekilmiş toz halde

Back