yesil kahve ariyorum

steinbock

az kaldı...
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
321
8
slm kizlar.yesil kahve ariyorum.nerede bulabilirim, ya da net yoluyla siparis verebilecegim bir site adresi var mi bildiginiz?
yardimlarinizi bekliyorumEn Büyük KK

Nescafenin var, tam yesil kahve degil ama icinde yesil kahvede var. Yesil kapakli, instant kahve
Birde ben kapsüllerini kullaniyorum (yesil kahvenin tadi cok kötü cünkü)
onlarida amazon veya ebaydan aliyorum.
Yesil Kahvenin konsantre hali, icme derdi yok... yut gitsin :)

cvp icin tsk ederim canim.kahveyi kullanip faydasini gördun mu peki?
kapsuller nasil kullaniliyor ve tekrar onlarinda faydasini gördun mu diye sorularimi siraliyim hemen.
ben bulamiyorum marketlerde ya.nereye bakmam lazim ki acep?

cvp icin tsk ederim canim.kahveyi kullanip faydasini gördun mu peki?
kapsuller nasil kullaniliyor ve tekrar onlarinda faydasini gördun mu diye sorularimi siraliyim hemen.
ben bulamiyorum marketlerde ya.nereye bakmam lazim ki acep?

zaten diyetteyken kullandigim icin o mu kilo verdirdi diyetim mi bilmiyorum acikcasi :)
antioksidan zaten saglikli hertürlü... Bizim EDEKA ve REALlerde var, yesil kapakli tek kahve zaten :)
Kapsüllerden sabah 2 tane aliyordum

kilo verdigine göre bir de diyetini sormak lazim :KK52:

hehe :KK1: sabahlari müsli, öglen ve aksamlari protein yemegi... Karbonhidrati sabaha atiyorum, öglen ve aksam yemiyorum
bol bol yesil cay, yesil kahve kapsülleri kullaniyorum. bu kadar, cok basit aslinda :) ama daha yolum cok uzun
sen nerdensin cnm almanyanin?

hehe :KK1: sabahlari müsli, öglen ve aksamlari protein yemegi... Karbonhidrati sabaha atiyorum, öglen ve aksam yemiyorum
bol bol yesil cay, yesil kahve kapsülleri kullaniyorum. bu kadar, cok basit aslinda :) ama daha yolum cok uzun
sen nerdensin cnm almanyanin?

essen"deyim canim.ya sen?
bende acayip kilo aldim ya.simdi vermeye ugrasiyorum.ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin peki canim?

X