- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
göbegi ortaya çıkarmış üst taraf üst tarafla ilgili değişklik yapabilirmisiniz.
ohaoldumsmile İnş orayıda düzelttiricemetek kismini bende cok begendim ama üst tarafi sanki bu gelinlige yakismamis
inşallah istediğin gibi olur herşey...
Sağol Canım o boş saten olan kısıma dantel işleme ile kapattırıcam a.s Birde askılı olmucak dantel bolero gelecek üzerine dirseklere kadar yerimsenibenGelinliğin çok güzel ama tek kol ve o bel kısmındaki düz saten hoş olmamış sadece.
Ya straplez olsun bence yada daha ince askı.
saten kısmıda piliseler devam edebilir. Diye düşünüyorum.
Allah içine sindirsin canım..
sade abartıdan uzak
ufak tefek oynamalarla (ölçüde)
çok daha güsel durur
mutluluklar canım sanada çok yakışmış gelinlik olumunekankayizsmile
bel kısmını işlemeyle kapatırsan daha hoş olur canım.. göbek belli oluyor. hoş durmuyor.. işleme daha cok yakısır.
gül tikenim arkadaşların dediği gibi boş olan saten kısımları daha da hareketlenmesi lazım.
bir de ön kısmına taktım ben. göğüs kısmını fazla kaldırmışsın düşecek diye sanırsam. ama hem kaldırıp hem de tek koldan askı olunca görüntü hoş durmuyor ya o askıyı sen koltukaltından da geçecek şekilde üçgen şekilnde yani gelip omuzda inceltecek şekilde yap ya da göğüs kısmını daha da aşağıya indir canısım.
saç şeklin iri dalgalı yandan toplatılmış olabilir. makyajın içinde yüzünü görmem lazım çüğerim.
ten rengin açık gelinlik de beyaz olduğundan çiğ kalmış bi kaç seans bronzlaşsan hiç fena olmayacak bitanesim öperim
Sağol canım üzerinde özellikle bel bölgesinde değişiklikler olacak yerimsenibenbel kısmındaki asimetri bu modelde hoş durmamış, düz gelse daha güzel olurdu. bir de kumaş birleşme yerleri güzel olmamış, terziden veya kumaş uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım.
onun dışında güzel bence.
Duygulandım mı ne senağlamasenağlama
Ne gıysen yakısır fıstıgıma.Heyecanın hıc kaybolmasın :1hug:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımsınnnn :kedi: Aminnn Şeniz
çok ama çok beğendim :)
beldeki boş satenli olan kısım da işlemeli olabilir.orası biraz göze batıyor gibi..onun dışında çok çok güzel bence..çokta yakışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?