1000 tl kiraladım canım herşey dahil içinde birde kuaför de fiyatın içerisinde yerimseniben
HERŞEY DAHİL DERKEN CNM :uhm:
NERDEN ALDN CNM ISTANBULDA NERDE
canım kuaförde içindeyse mutlaka önceden git görüş istedigin modeli göster benim kuzenimde dugun salonunun kuaförune gitmişti istedigi model için öyle yapmıyoruz maşa yapıoruz dediler kız dugun gunu kuaför aradı gidecek mutlaka önceden git konus anlasmalı olunca herseyi yapmıolar
güle güle giy çok hoş ama biraz daha kabarık olmalı yerimseniben
yerimseniben Tamam canım sağol opuyorumnanaktangüle güle giy çok hoş ama biraz daha kabarık olmalı yerimseniben
HımmCADIARZU Sağol tatlım herkesin yorumunu değerlendiricem boshayallersmilegelinlik çok güsel cnm,sanada çok yakışmış ama dikkati bel bölgesinden çekersen daha ii olcak,oraya bir çiçek ya da benzeri bişeyle hareketlendirebilirsin bence
Sağoll şekerrr seninkinide görmek isteriz çok yakındalardaaa sempatiksalakcinniyeşilciğim çok güzel gelinliğin ben çok beğendim canım opuyorumnanaktan biraz değişiklik yapılınca daha da güzel olacak, üzerinde de görmek isteriz canım
Harika cnm bayıldımm bena.s.
Ümraniye bir moda evi canım Herşey dahil derken şöyle yani tatlış;
Üzerine dikilecek olan bolero + Duvak + Taç,Çiçek + El çiçeği + Gelin kuaförü 'de bu fiyatın içinde yerimseniben
kuzum gayet ıyı o zaman aklinialirimsmile kıralıyodun dımı sen
Evet topraağmm kirlaık fiyatı yerimseniben
keşke satılık olsaydı nan bende senden kıralardım walla cok guzelmıs hee
gulegule gıy topragımm
sewıyorm senı
Koyucam canım çok sağoll opuyorumnanaktangüle güle giy çok hoş düzeltmelerden sonraki halinide koyarsan sevinirim
ben de begendim canım
etegi cok hos asırı kabarıklardan cok hoslanmıyorum zaten
bir cok arkadasın da dedigi gibi üst kısmını o sekilde capraz yaptırma bence
gogus kısmı ozellikle bir kısım asagı dogru capraz geldiginden garip durmus
o kısmı düz olsun kuması degismesin ama gövde bölümünü de ısıltılı yaptın mı süper durur
güsel model cnmm.
şimdiden mutluluklarropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?