arkadaşlar bende günde iki fincan içiyorum ve bağımlısı oldum bir ara bitti almamıştım bir kaç günde bile eksikliğini çok hissettim .evet bende ilk içtiğimde çok kötü gelmişti tadı hem ilk içtiğim için hemde biraz fazla koymuşum yeşil çayı şimdi her çay fincanı için 1 çay kaşı ğı filan koyuyorum ,ve aynı normal çay gibi demlerken demliğin altına biraz kaynar su koyup demliyorum daha lezzetli oluyor ve sadece 5 dakika demliyorum yoksa tadı değişiyor ben biraz şeker koyuyorum yoksa içimiyorum ama şekeride bayağı azalttım böyle bitki çaylarını şekersiz içmek gerekiyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım bitki çaylarını şekersiz içmek lazım.yoksa bi faydası olmaz
ben ilk içtiğimde yeşil çayı iğrenmiştim açıkçası :bbo:ama bir süre sonra öyle bi alışıyosunuz< ki hayatınızın bi parçası haline geliyor.bir de çok az limon sıkıyorum içine.harika oluyor (şekersiz tabi)a.sa.s
slm kızlar bende yeşil çayı kullanıyorum ama poşet değil.2bardak suya 2kaşık rezene çayıyla yeşil çayı karıştırıyorum sabah akşam içiyorum 2ayda 4kilo werdim....
selam arkadaşım acaba yeşil çayla birlikte diyet yaptınmı nasıl verdin kiloları
arkadaşlar yeşil çay gerçekten çok faydalı..ama şunuda eklemek istiyorum 5i biyerde çayını şiddetle tavsiye ediyorum..ben geçen sene 82 kilodan 68 e düştüm ve inanmassınız herşeyden yedim azda olsa sadece ekmek ve hamur işini kıstım.2 ayda verdim bu kiloyu.sabah aç karnına öğlen yemekten sonra ve akşam yatmadan önce içtim.ve ve ve akşam yemeğinizi saat en geç 8den sonraya bırakmıyorsunuz..
şimdiye gelince aşırı stresten dolayı 2 ay önce 12 kilo aldım.4 gündür düzenli olarak beşibiryrde çayımı içmeye başladım ve bugün tarıya çıktığımda 2.200 kilo verdiğimi gördümdelikafaduldenyani şuan 77.6oo kg ımÇok üzgünüm çoookve bugün diyete başladım bu gazlacokacimcoookhaziranın sonuna kadar vericem bu kiloları uleeeeeeeeeeeeeeeeeensırnaşık şey
öpüyorum hepiniziŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?