Merhaba arkadaşlar ;
yeni üye oldum ve diyet günlüklerini görünce beni teşvik etti ;
bugün İLK GÜNÜM diyette genel olarak akşam yemekleri yemiycem sabah ilk kalktığım da bir fincan yeşil çay içtim ,arada 3 bardak sade kahve öğle arasın da yarım ekmeğe yakın içinde çökelik yedim bu arad su az tüketiyorum amacım 2 lt reye ulaşmak ,,akşamı da kahve ve meyve ile geçiştiricem ...
sizce bu doğrultu da zayıflayabilir miyim .
64 kiloyum boyum 1,56 ve çok kötü hisediyorum kendimi .....
Saygılar
Merhaba arkadaşlar ;
bugün İLK GÜNÜM diyette genel olarak akşam yemekleri yemiycem sabah ilk kalktığım da bir fincan yeşil çay içtim ,arada 3 bardak sade kahve öğle arasın da yarım ekmeğe yakın içinde çökelik yedim bu arad su az tüketiyorum amacım 2 lt reye ulaşmak ,,akşamı da kahve ve meyve ile geçiştiricem ...
Saygılar
bende hiç beğenmedim. Tek bir listem yok benim de ama seninki çok sağlıksız bence. Zayıflayım derken sağlığından olmaMerhaba arkadaşlar ;
Saygılar
Merhaba arkadaşlar ;
Saygılar
elimden geldiğince seve seve... bugun pek giremedim herkesin topiğini okuyup arayı kapatmaya çalışmak için yorum yapmak neredeyse 3 saatimi almış ya inanmıyorum daha hala bitmedi!!!!!!!! ara vermek takibi zorlaştırıyor maalesef sana ancak gelebildimaslına bakarsanız bir dönem eleştirilere karşı hep bi savun ma içindeydim 1 yıldır bunu aşmak için çaba veriyorum.burada da yapılacaklar eminim bana daha iyi gelicektir..
bugün k fleks aldım ... ve lıgh süt..
sabah yarım litre su ile başladım saat 08 gibi yeşil çay çalıştım için yemeğe 12 gb çıktım yarım ekmek çökelik bolca yedim ardın dan 1 fincan daha yeşil çay ,ara da 2 tane havuç......ve 2 bardak sade kahve zamanla bırakıcam biraz da zorunlu içiyorum iş yerin de uyanık olmak dikatli olmak için akşam a kadar total de 1.5 lt su içtim.akşam 7 de bi tabak k fleks yedim ve 3 ü 1 arada bol sulu içtim..açıkçası şimdi açım 1 havuç daha yiycem yatmadan .
yazılan tariflere uymayı istiyorum fakat bi alışverişe çıkmam gerekli önce..
koşu bandım var ama kulanamıyorum 3. kattayım ve başta babam olmak üzere komşular rahatsız oluyor diye açamıyorum.sabahları otobüse bindim yeri değiştir dim 1 durak daha uzağa yürüyorum.dönüşlerdede bunu yapıcam ..........
bugün de böle geçiyor...
nivea bodyninki nasıl bişey?????leslie yi bende yapıyorum yarım saat birde arkasına yarım saat 1 saat nivea body ekliyorumm ohhhh süper oluyor daha 2 gündür yapıyorm bakalım faydasını görecekmiyim benim 21 aylık oğlum var onu bırakacak kimse olmadığı için yürüyüşe gidemiyorm o küçükken bebek arabasına koyup eşofmanlarımı giyip yürüyorduk birlikde bide belediyenin spor aletlerinde yarımsaatde spor yapıyordum ama sıpa artık bebek arabasındada durmuyo:)) oşekil 5 6 kilo vermiştim ama geri aldım tabi şimdide evde yapmaya başladım bakalım gelişmeleri söylerim:)
nivea bodyninki nasıl bişey?????
sağol tatlım ben direkt sana sordum aslında baksam olurdu da işte...google nivea body ile mutlu sabahlar yazarsan çıkıyor çok güzel bişe beğendim
sağol tatlım ben direkt sana sordum aslında baksam olurdu da işte...
sağol cnm leslienin bi değişik versiyonu heralde bakacam şimdi
fitness gibi aerobik gibi hatta platese bile benziyo hepsinden var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?