Yeşil çay ile diyete başladım :)

pinarylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
11
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ;

yeni üye oldum ve diyet günlüklerini görünce beni teşvik etti ;

bugün İLK GÜNÜM diyette genel olarak akşam yemekleri yemiycem sabah ilk kalktığım da bir fincan yeşil çay içtim ,arada 3 bardak sade kahve öğle arasın da yarım ekmeğe yakın içinde çökelik yedim bu arad su az tüketiyorum amacım 2 lt reye ulaşmak ,,akşamı da kahve ve meyve ile geçiştiricem ...

sizce bu doğrultu da zayıflayabilir miyim .

64 kiloyum boyum 1,56 ve çok kötü hisediyorum kendimi .....

Saygılar

Canım sabah kahvaltısından alman gereken besinleri es geçersen zayıflamadan geçtim sağlığın bozulur.
akşam yemekleri de olmazsa olmaz. 5-6 dan sonra hiçbişi yeme ama ye yani.
sabah 2 dil ekmek zeytin domates
öğle çorba
6 gibi de hafif bi yemek
bide spor. biz leslie yapıyoruz
bitti gitti

Son düzenleme:

yanlış ve sağlıksız diyet tatlım sac dökülmesi yaşarsın

bu diyeti uzun süreli yapamazsın ve sonuç olarak istediğin kiloya da ulaştırmaz seni. çok ağır bi diyet bu. içinde hiçbir şey yok neredeyse. gün içinde mutlaka protein alman lazım, yoksa direncin ve gücün düşer, öyle olunca da diyet yapmaktan soğursun.

yeni bi liste oluştur bence ve içinde mutlaka meyve, et ya da tavuk türü ve yoğurt olsun.

bende hiç beğenmedim. Tek bir listem yok benim de ama seninki çok sağlıksız bence. Zayıflayım derken sağlığından olma

içtiğin kahve miktarı çok fazla
ayrıca yaptığın diyet çok yanlış belki başlarda kilo verirsin
aylar sonra bir bakmışsın verdiğin kilolar kat be kat geri gelmiş

sana tavsiyem diyette başarı öyküleri oku
bunların arasından kendine uygun olan bir diyet programı oluştur
belki biraz yavaş kilo verirsin ama verdiklerin sana
katmerlenip geri gelmez
sloganımız geç olsun kalıcı olsun

hoşgeldin canım ama bende arkadaşlara katılıyorum bu tarz diyetler uzun sürmüyor tecrübeyle sabit
aylardır bende senin gibi az yiyimde kilo vereyim diyorum ama olmuyor öyle birdne iştah patlaması yaşıyorsun verdiğin kiloyuda geri alıyorsun
bende belirli bir diyet yapmıyorum ama ekmeği hamur işlerini tatlıyı kısarak başlaıdm işe
akşamları erken satte yiyorum meyva sebze ağırlıklı en önemlisi suyu fazla içiyorum inşallah yavaş yavaş olsada vericem kiloları sanada bu şekilde bir beslenme tavsiye ederim canım

aramıza hoşgeldin. arkadaslar zaten gerekenlerei söylemişler. hedefın kac bu arada?

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ,

Amacım 54/55 arasın da olmak yazdıklarınız da haklısınız yazdıklarınız da ideal diyeti araştırıcam...

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin
günlük tutmaya niyetlendiğine göre öncelikle tüm eleştirilere açık olacaksın gücenmece yok biz burada birbirimizi yerden yere vurabiliriz yorumlar yaparız birbirimizin yanlışlarına müdahale edip kendimize çeki düzen vermeye çalışırız
herkes burada birbirine destekçidir kimse kırmak amaçlı yapmaz bu yorum ve eleştirileri, bunu da hatırlatayım
biz aile gibi olduk inşallah sen de bu aileye katılan yeni üyemizsin
ben hemen herkesi takip ediyor herkese yorumlar yazıyorum sen de Allah izin verdiği sürece takibimdesin haberin ola
beslenme şekline gelince,
bu konuda yıllardır tecrübeli biri olarak şunu söylemeliyim ki aç kalarak zayıflanmaz
ben bu hatayı hayatım boyunca yaptım, zaten az yiyen biriydim, kilo aldıkça azalttım tabii buna bir de etraftakilerin boğazdan kısacaksın ki zayıflayasın ifadeleri eklenince ne oldu biliyor musun? ben haftada 1 ekmek zor bitiriyor, ama hep pasta, börek ıvır zıvırla gün geçiştiriyordum artık yeter deyip diyetisyene gittim ve günde 11 öğünle yemeye başladım
şimdi diyetisyeni bırakıp kendim devam ediyorum ama üç ana ve imkan dahilinde en az günde 1 ara yapıyorum spor yapıyorum sevgi demiş ya leslie, bu bizim sitenin meşhur evde yürüyüş programı araştırabilirsin.
menüne gelince, bugun birçok yerde aynı cümleyi yazdım sana da yazayım, 1 fincan şekersiz Türk kahvesi kalp dostu fakat bundan sonrası vücut için zararlı hale geliyor, ben çay,bitki çayları, taze sıkılmış meyve suları ve ayran haricinde pek içecek tüketmem hazır gıdalar yoktur hayatımda tavsiye de etmem
kahvaltı günün en önemli öğünüdür o yuzden güzelce kahvaltını etmen önemli, güne yoksa 1-0 mağlup başlarsın
öğlen de yeterli karbonhidrat, protein ve yağı alman gerekir akşam da öğlene nazaran daha hafif olmakla beraber, yine tüm besin gruplarını kapsayan bir öğünün olmalı
öyle meyveyle falan da geçiştirme sakın, meyve ara öğünde yenmeli, belli ölçülerde o da
su içemiyorum demişsin, kusura bakma(kimse bakmasın) ben su içme şansı olup içmeyenlere coook kızıyorum
neden mi? suyu çok seven ama suyun bile yasak olduğu dönemler geçiren biriyim de o yüzden
lütfen, elinizdeki nimetin kıymetini bilin cook rica ediyorum sadece sana değil bu yazıyı okuyacak herkese
su günde en az 2 lt olmalı (çay ve diğer sıvı şeyler hariç sadece su olarak)
çay, kahve, neskafe, bitki çayları çok tüketiyorsanız günde en az 2-3 bardak fazladan su içmelisiniz
kendine güzel bir beslenme ve spor planı oluştur, buradan bizimle paylaş ve bir an önce katıl aramıza tamam mı?
sana ve tüm arkadaşlarıma bu yolda başarılar diliyorum
sevgiler....

Son düzenleme:
aslına bakarsanız bir dönem eleştirilere karşı hep bi savun ma içindeydim 1 yıldır bunu aşmak için çaba veriyorum.burada da yapılacaklar eminim bana daha iyi gelicektir..

bugün k fleks aldım ... ve lıgh süt..

sabah yarım litre su ile başladım saat 08 gibi yeşil çay çalıştım için yemeğe 12 gb çıktım yarım ekmek çökelik bolca yedim ardın dan 1 fincan daha yeşil çay ,ara da 2 tane havuç......ve 2 bardak sade kahve zamanla bırakıcam biraz da zorunlu içiyorum iş yerin de uyanık olmak dikatli olmak için akşam a kadar total de 1.5 lt su içtim.akşam 7 de bi tabak k fleks yedim ve 3 ü 1 arada bol sulu içtim..açıkçası şimdi açım 1 havuç daha yiycem yatmadan .

yazılan tariflere uymayı istiyorum fakat bi alışverişe çıkmam gerekli önce..

koşu bandım var ama kulanamıyorum 3. kattayım ve başta babam olmak üzere komşular rahatsız oluyor diye açamıyorum.sabahları otobüse bindim yeri değiştir dim 1 durak daha uzağa yürüyorum.dönüşlerdede bunu yapıcam ..........

bugün de böle geçiyor...

elimden geldiğince seve seve... bugun pek giremedim herkesin topiğini okuyup arayı kapatmaya çalışmak için yorum yapmak neredeyse 3 saatimi almış ya inanmıyorum daha hala bitmedi!!!!!!!! ara vermek takibi zorlaştırıyor maalesef sana ancak gelebildim
cnm kflakes diyeti yapıyosun anladığım kadarıyla
tavsiyem aralarda havuç yerine elma armut gibi meyveler yemen
neden mi?
havucun glisemik indeksi yuksek yani kandaki glikozu aniden yükseltme hızı yüksek ve bu da seni cabuk acıktırır
bir de mesela alma yedin yanına biraz süt iç ya da aralarda 1 avuç fındık vs tüket ayran da içebilirsin kısacası havucu 1den fazla yeme günde
hem havucun sodyum değeri de yuksek yani su tutar vucudunda dikkat!!!!!
spor harika
evde yuruyus leslie.... incele internetten seveceksin:))))
sevgiler, iyi geceler

leslie yi bende yapıyorum yarım saat birde arkasına yarım saat 1 saat nivea body ekliyorumm ohhhh süper oluyor daha 2 gündür yapıyorm bakalım faydasını görecekmiyim benim 21 aylık oğlum var onu bırakacak kimse olmadığı için yürüyüşe gidemiyorm o küçükken bebek arabasına koyup eşofmanlarımı giyip yürüyorduk birlikde bide belediyenin spor aletlerinde yarımsaatde spor yapıyordum ama sıpa artık bebek arabasındada durmuyo:)) oşekil 5 6 kilo vermiştim ama geri aldım tabi şimdide evde yapmaya başladım bakalım gelişmeleri söylerim:)

nivea bodyninki nasıl bişey?????

NASILSINIZ ?
Çok saolun sayeniz de sağlıklı bir diyet yapıcam ...lily yiyeceklerin içeriklerini bilmen çok güzel ..
Havucu azaltıyorum öle ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…