• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Yeşil" bir parfüm arıyorum

DominoPhoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
51
0
86
Ankara
Merhaba bayanlar son zamanlarda çok değişik bir koku istiyorum ama internette arayınca hiçbir şey bulamadım. Böyle sanki yağmur sonrası toprak kokusu, taze kesilmiş çimen, orman ve güneş falan gibi doğal, odunsu ve "yeşil" bir koku istiyorum, acaba bildiğiniz böyle bir koku var mı?

Şimdiden teşekkürler :)

çok güzel tanımlamışsın yaa :)
başlığı görünce dedim herhalde şişesi yeşil bişey arıyor meğer öyle değilmiş :)
güzel bi koku olabilir, sonbaharı özlediğimi farkettim bak senin mesajını okuyunca:)

Üst notalar: elma, greyfurt ve manolya
Orta nota: Lily ve Rose

Eklentiler

• $EvesGreenApple.jpg
    $EvesGreenApple.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 111
Bir çiçek, misk, bir odunsu koku bileşimi,,,,

ebegümeci ve sandal ağacı ve sedir ağacı ile frezya kediotu tıknaz...
OPPONENT Parfüm Creation Lamis

Eklentiler

• $opponent.jpg
    $opponent.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
bak kizcem bütüüüüüüüüüünnn hem yesil ve icinde odunsu kokulari buldum sana sec begen;))

kaynak suyu, taze antepfıstığı ve sulu mandalina bir nefis çatırdama kokusu gül ile birlikte, armut ve yuvarlak beyaz ağaç ve misk ile yasemin çiçekleri.

Eklentiler

• $green_stone.jpg
    $green_stone.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 119
hah bir tane daha
meyveli, taze, çiçeksi koku bileşimi

Şeftali ve kavun sarı gül ve misk ve sandal ağacı ile yasemin tıknaz ile birlikte.

Eklentiler

• $summerofflowers_2.jpg
    $summerofflowers_2.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 114
içeriğini bilmiorum ama çok severek kullandım bi dönem

Eklentiler

• $04258931606.jpg
    $04258931606.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 127
ayy hepsini denemek istiyorum çok teşekkürler hihoyyyt

rica ederim umarim biri sana uyar tatlimsengözlerimebaksanab
parfüm bakmaya gittiginde acik renkli olanlara bakmani tavsiye ederim.sise ve ambalaj renkleri biraz kokunun tarzini ele veriyor.
koyu renkli siseler genelde baharatli... renkli civil civil siseler cicek bitki meyve ...seffaf renkli olanlar sabunumsu hafif fres kokular oluyor.

:) bu tarifi okuyunca direkt aklıma stiğim geldi. rexona-bambu sanırım sen ağaç kokan hafifte çiçeksi bişey istiyorsun..az önce okuduğum bi parfüm tanıtımındada senin sölediklerine benzer şeyler yer alyordu.o parfümde estee lauder-pleasures...

Ben de bu tarz birşey ben de arıyorum.Yazın sıcaklarda şöyle serinleten bir parfüm:))
Deorant olarak yaz kış bambooyu kullanıyorum zaten çıktığından beri.

kesinlikle sjp covet
herkes yeşillik çimen kokusu diyor ben denemedim ama

Canım ben denedim onu ama hiç beğenmedim Coveti.
Açılışı öyle limonlu ki sanki limon kolonyası sıkmış gibi.Covet'in diğer çeşidi Covet pure bloom koku tarzları farklı olmasına rağmen kesinlikle ondan daha iyi bana göre.

Ben de bu tarz bir koku aradığım için bugün parfümeri parfümeri dolaştım.
Bvlgari Omnia Green Jade hoşuma gitti.Bu tarz koku arayanlar bakabilirler.

Back