• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlsme asamasinda rahim duvari kac mm olmalidir

Ayaz323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
28
0
1
24
Kızlar iki gün pembe akinti geldi iliskiden sonra lavaboda farkettim bundan 7 gun sonra rahim duvarim8 mm çıktı gebelik varmıdır

Kızlar iki gün pembe akinti geldi iliskiden sonra lavaboda farkettim bundan 7 gun sonra rahim duvarim8 mm çıktı gebelik varmıdır
yumurtlamanın ne zaman oldugunu bılıyor musun? eger gebelık olusmussa o yerlesme kanamasıysa zaten dollenmeden min 1 hafta gecmıs oluyo. ustune de 1 hafta daha gecmıs. testte de kanda da cıkardı. doktorun rahım duvarını olctu ama bısey demedı mı?

Rahim kalınlığı illa bebek demek değil adet olucaksın da demek. Yerleşme kanaması adete yakın olur bu da demek ki testte varsa çıkar, inşallah güzel haberler alırsın

yumurtlamanın ne zaman oldugunu bılıyor musun? eger gebelık olusmussa o yerlesme kanamasıysa zaten dollenmeden min 1 hafta gecmıs oluyo. ustune de 1 hafta daha gecmıs. testte de kanda da cıkardı. doktorun rahım duvarını olctu ama bısey demedı mı?
Rahim duvari kalınlığın 8 mm

Rahim duvari kalınlığın 8 mm
onu anladım yazmıssın zaten. ben dr kan tahlılı ıstemedımı bısey yapalım olabılır olmayabılır falan da mı demedı dıye sordum. zaten ıdrar testı yapmalısın cok beklemene gerek yok varsa cıkar:)

Yok demedi bisey herşey normal dedi benim sorum o deyil zaten rahim duvari yerleşmeden sonramı kalinlasir bide idrar testi yatım negatif çıktı erken mi diye iliskiden hemen sonra tuvalete gidince yine geliyor pembe akinti alyansı acaba hala yerlesme aşamasındaki

Rahim kendisini adete de hazrlıyor olabilir.. adet kanamasından önce de rahim duvarı kalınlaşr döllenme olmadığı için o kalınlaşan tabaka adet ile kendisini dışarıya atar.. Yani belli olmaz belki gebeliktir belki değldir. Adetinizin geçmesini bekleyin

Yok demedi bisey herşey normal dedi benim sorum o deyil zaten rahim duvari yerleşmeden sonramı kalinlasir bide idrar testi yatım negatif çıktı erken mi diye iliskiden hemen sonra tuvalete gidince yine geliyor pembe akinti alyansı acaba hala yerlesme aşamasındaki
Rahim duvarı adete yakın kalınlasır adet olduysan atılır duvar tekrar adet bıtımı ıncelır . Eger hamıleysen rahım duvarı kalın kalır . Normal rahım duvarı kalınlıgı 8-12 arası zaten .15 in üstüyse hamılelık işareti olablır. Senınkı normal degerlerınde canım

Back