Arkadaşlar yerli orjinal parfüm kullananlar vardır aranızda muhakkak. Sizce aralarında en kalıcı olanı hangisi? Bu arada She serisi nasıl? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Yerli parfümlerin çoğu genelde kalıcı oluyor; ben viva cappio, golden rose ve she nin kokularını seviyorum..she nin parfümü değil ama kırmızı ve mor deodorantlarını kullandım hem çok güzel hem de kalıcıydı.
c_thurue diye yerli bir parfüm var.çok şık bir şişesi ve kalıcı kokusu mevcut.4 rengi bulunuyo.bn pembe olanı tercih ettim.aldım 1 senedirde kullanıyorum,herkese tavsiye olunur.eminim beyenirsiniz.
ama şunu söleyim ben açık parfüm kullanıyorum ixora D&P yada life üçünden herhangi biri olur çok kalıcı oluyor kokuları ben ultraviolet kullanıyorum tavsiye ederim süper bi koku...
Hem Fransa'yi protesto ediyorum diyorum hem de az once yaptigim gibi Fransiz marka parfum ismi yaziyorum! Uff... Ne ayip!
Bravo size valla! Yerli mali en azindan girisimdir. Baslik konusu atmak bile! Aslinda yazdiklarinizdan Ixora haric hangileri yerli pek anlayamadim ama bunlari da TR ye gelince bakacagim.
Benim konuyu açarken kastettiğim ithal orjinaller, açık parfümler veya ithal parfümlerin TR işi versiyonları değildi. Adı üstünde "yerli parfüm" (Aromel'in, Hunca'nın parfümleri gibi....)
canım tiara's ın kokusu çok güzel ve de baya kalıcı.. yerli orijinal parfüm bu da mutlaka görmüşsündür ince uzunca koyu kırmızı bir şişesi var silindir şeklinde
dior un addict ine çok benziyor..vanilyamsı bir kokusu var ve bence tam ideal bir kış parfümü..
canım tiara's ın kokusu çok güzel ve de baya kalıcı.. yerli orijinal parfüm bu da mutlaka görmüşsündür ince uzunca koyu kırmızı bir şişesi var silindir şeklinde
dior un addict ine çok benziyor..vanilyamsı bir kokusu var ve bence tam ideal bir kış parfümü..