Yerli malı haftası

zehranur0987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
6
0
35
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim malum yerli malı haftasına girdik idare tüm okulun talebiyle aynı gün tüm sınıflara yerli malı yaptıracak okul sosyo ekonomik açıdan pek iyi bi profile sahip değil maddi durumu iyi değil öğrencilerimin zor durumda bırakmak istemiyorum ve çok karşıyım kutlanmasına ama diğer öğrencilerden geri kalmalarını üzülmesini istemiyorum kimsenin ne yapabilirim bi öneriniz var mı yol gösterin lütfen

Klasik, öğrencilere yerli malı haftasına girdiğimizi söyle. Annelerinin yaptığı el yapımı herhangi bir yiyecek getirmelerini söyle. Mutlaka aralarından anneleri çalışan, hasta vs olan “ benim annem yapamaz” diyenler çıkacaktır. Onlara da meyve suyu, tabak, kaşık, bardak aldır. Maksat, hepsi bir sekilde katılmış olsun. Velilerin muhtemelen bir grubu vardır zaten. Kendi aralarında konussunlar. Farklı şeyler yapılsın. Sonra da hep beraber yerler… meyve bahcesi falan varsa o da olur de. Meyve, kuru yemiş, mısır patlatmak gibi şeyler de olabilir yani kek, börek vs dışında

Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim malum yerli malı haftasına girdik idare tüm okulun talebiyle aynı gün tüm sınıflara yerli malı yaptıracak okul sosyo ekonomik açıdan pek iyi bi profile sahip değil maddi durumu iyi değil öğrencilerimin zor durumda bırakmak istemiyorum ve çok karşıyım kutlanmasına ama diğer öğrencilerden geri kalmalarını üzülmesini istemiyorum kimsenin ne yapabilirim bi öneriniz var mı yol gösterin lütfen
Gorumcemin okulu sizin bahsettiğiniz profilde bir okul ,öğretmen herkesin bir çay bardağı istedgi bir çerez ve iki tane meyve getirmesini istemiş. Beslenme gibi ama adı yerli malı...

Bizim ogretmenimiz de tek bir şey yapacak kısır ve ayran ( çocuklar seviyor diye ) bir veli bulgur bir veli salça biri yağ biri baharatlar biri yeşillik biri ayran biri plastik tabak biri bardak imece usulü ne sis yanacak ne kebab.

Herkes bütün sınıfa değil de sadece kendisine meyve, patlamış mısır, bir iki dilim kek getirebilir. Herkes getirdiği şeyi yer. Bütün sınıfa temin etmek maliyetli gelebilir velilere

X