Olabilir ayni seyleri ben de yasamistim bundan bi 10 ay once erken yapmistim gebelik testini erken ogrenmistim o yuzden beta dusuktu nasip.olmadi bebegimi kaybettim.ama erken ogrenince boyle olmasi normal.insallah saglikla.kucaginiza alirsinizMerhaba, 42 yaşımdayım 6 ay önce evlendim 5 aydır deniyoruz. Adetime 5 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi baya belirgindi. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 37 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 45 çıktı. Doktor salı günü tekrar kan vermemi istedi. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş değerin. Bugün tekrar idrar testi yaptım yine 2. Çizgi var. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Bugün yarın regl olmam lazım ağrım var biraz yerleşme sancısıdır umarım. 10 gündür de göğüslerime dokunamıyorum aşırı hassas.
acaba adetimden önce kan testi yaptırdığım için beta hcg yavaş artıyo olabilir mi?
üzüldümOlabilir ayni seyleri ben de yasamistim bundan bi 10 ay once erken yapmistim gebelik testini erken ogrenmistim o yuzden beta dusuktu nasip.olmadi bebegimi kaybettim.ama erken ogrenince boyle olmasi normal.insallah saglikla.kucaginiza alirsiniz
Kese gorundu 8 haftalikken kaybettim yani baslarda betanin dusuklugu vs etken bi durum degildi nasip degilmis.üzüldümpeki kimyasal gebelik miydi? Yoksa kese göründü embriyo oluştu sonra mı kaybettiniz?
Aslında düşük olmasından çok yavaş artması endişelendirdi beni. Sizinki de böyle yavaş mı yükselmişti ve ona rağmen gebelik oluşmuş muydu?Kese gorundu 8 haftalikken kaybettim yani baslarda betanin dusuklugu vs etken bi durum degildi nasip degilmis.
Evet cok erken ogrenince olabiliyor ama yinede nasip isi birkac gun sabredin telas etmeyin netlesir Allah in izniyleAslında düşük olmasından çok yavaş artması endişelendirdi beni. Sizinki de böyle yavaş mı yükselmişti ve ona rağmen gebelik oluşmuş muydu?
Bende 34 le öğrendim sıkıntı etmeyin insalah bir problem yoktur bebeğinizin kalp atışını duyabilirsinizOlabilir ayni seyleri ben de yasamistim bundan bi 10 ay once erken yapmistim gebelik testini erken ogrenmistim o yuzden beta dusuktu nasip.olmadi bebegimi kaybettim.ama erken ogrenince boyle olmasi normal.insallah saglikla.kucaginiza alirsiniz
Peki sizin artışınız nasıl ilerledi? 37 den 45 çok azBende 34 le öğrendim sıkıntı etmeyin insalah bir problem yoktur bebeğinizin kalp atışını duyabilirsiniz
34-73 muydu neydi sonra 130 lu birseydi böyle yukselmistiPeki sizin artışınız nasıl ilerledi? 37 den 45 çok azsalı inşallah 150 falan olur
Senin 2 ye katlamış. Umarım salı günü benimki de yüksek çıkar34-73 muydu neydi sonra 130 lu birseydi böyle yukselmisti
İnşallah canım sıkıntı etme inşallah hakkinda hayirlsi olurSenin 2 ye katlamış. Umarım salı günü benimki de yüksek çıkar
İnşallah canım sıkıntı etme inşallah hakkinda hayirlsi olur
Regl gunun ne zaman canımDayanamadım bugün kaset test aldım onda da çok silik 2. Çizgi çıktı. Yarın sabah yine kan tahlili yaptıracağım umarım sağlıklı bir gebeliktir
Dayanamadım bugün kaset test aldım onda da çok silik 2. Çizgi çıktı. Yarın sabah yine kan tahlili yaptıracağım umarım sağlıklı bir gebeliktir
GRegl gunun ne zaman canım
4-7 nisandı son regl tarihim. 29-30 nisanda olmam lazımdı tahminen. 1-2 gün geçti yani.Regl gunun ne zaman canım
Bu çizgi kaçıncı dakika da çıktı canım
5-10 dk bekleyin diyo testte ama 15 olabilir tam bakmadım. Predictor early de daha belirgin çıkmıştı birkaçgün önce.Bu çizgi kaçıncı dakika da çıktı canım
Kan ver bence canım5-10 dk bekleyin diyo testte ama 15 olabilir tam bakmadım. Predictor early de daha belirgin çıkmıştı birkaçgün önce.
Merhaba, 42 yaşımdayım 6 ay önce evlendim 5 aydır deniyoruz. Adetime 5 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi baya belirgindi. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 37 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 45 çıktı. Doktor salı günü tekrar kan vermemi istedi. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş değerin. Bugün tekrar idrar testi yaptım yine 2. Çizgi var. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Bugün yarın regl olmam lazım ağrım var biraz yerleşme sancısıdır umarım. 10 gündür de göğüslerime dokunamıyorum aşırı hassas.Kan ver bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?