• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme sancisi

Merhaba, 42 yaşımdayım 6 ay önce evlendim 5 aydır deniyoruz. Adetime 5 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi baya belirgindi. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 37 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 45 çıktı. Doktor salı günü tekrar kan vermemi istedi. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş değerin. Bugün tekrar idrar testi yaptım yine 2. Çizgi var. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Bugün yarın regl olmam lazım ağrım var biraz yerleşme sancısıdır umarım. 10 gündür de göğüslerime dokunamıyorum aşırı hassas.
acaba adetimden önce kan testi yaptırdığım için beta hcg yavaş artıyo olabilir mi?

Merhaba, 42 yaşımdayım 6 ay önce evlendim 5 aydır deniyoruz. Adetime 5 gün kala predictor early erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi baya belirgindi. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 37 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 45 çıktı. Doktor salı günü tekrar kan vermemi istedi. Normalde 2 günde 2 katına çıkması gerekirmiş değerin. Bugün tekrar idrar testi yaptım yine 2. Çizgi var. Kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum. Bugün yarın regl olmam lazım ağrım var biraz yerleşme sancısıdır umarım. 10 gündür de göğüslerime dokunamıyorum aşırı hassas.
acaba adetimden önce kan testi yaptırdığım için beta hcg yavaş artıyo olabilir mi?
Olabilir ayni seyleri ben de yasamistim bundan bi 10 ay once erken yapmistim gebelik testini erken ogrenmistim o yuzden beta dusuktu nasip.olmadi bebegimi kaybettim.ama erken ogrenince boyle olmasi normal.insallah saglikla.kucaginiza alirsiniz

Olabilir ayni seyleri ben de yasamistim bundan bi 10 ay once erken yapmistim gebelik testini erken ogrenmistim o yuzden beta dusuktu nasip.olmadi bebegimi kaybettim.ama erken ogrenince boyle olmasi normal.insallah saglikla.kucaginiza alirsiniz
üzüldüm :( peki kimyasal gebelik miydi? Yoksa kese göründü embriyo oluştu sonra mı kaybettiniz?

üzüldüm :KK43: peki kimyasal gebelik miydi? Yoksa kese göründü embriyo oluştu sonra mı kaybettiniz?
Kese gorundu 8 haftalikken kaybettim yani baslarda betanin dusuklugu vs etken bi durum degildi nasip degilmis.

Kese gorundu 8 haftalikken kaybettim yani baslarda betanin dusuklugu vs etken bi durum degildi nasip degilmis.
Aslında düşük olmasından çok yavaş artması endişelendirdi beni. Sizinki de böyle yavaş mı yükselmişti ve ona rağmen gebelik oluşmuş muydu?

Aslında düşük olmasından çok yavaş artması endişelendirdi beni. Sizinki de böyle yavaş mı yükselmişti ve ona rağmen gebelik oluşmuş muydu?
Evet cok erken ogrenince olabiliyor ama yinede nasip isi birkac gun sabredin telas etmeyin netlesir Allah in izniyle

Bende 34 le öğrendim sıkıntı etmeyin insalah bir problem yoktur bebeğinizin kalp atışını duyabilirsiniz

Dayanamadım bugün kaset test aldım onda da çok silik 2. Çizgi çıktı. Yarın sabah yine kan tahlili yaptıracağım umarım sağlıklı bir gebeliktir 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2176.jpeg
    IMG_2176.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 143
Bu çizgi kaçıncı dakika da çıktı canım
5-10 dk bekleyin diyo testte ama 15 olabilir tam bakmadım. Predictor early de daha belirgin çıkmıştı birkaçgün önce.

Eklentiler

• 731AB15A-9E0B-41B3-BE6C-482ACFC40B97.jpeg
    731AB15A-9E0B-41B3-BE6C-482ACFC40B97.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 59
Kan ver bence canım

demiştim birkaç gün önce. Yarın tekrar kan vereceğim umarım 13 çıkar en az 🙏

Back