Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerlesme sancisi
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik yerleşme ağrısı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Merhaba bende daha yeni hamileyim 5 haftalığım. Bende adete yakın sancım başladı şükür şuan çok daha az ama yine oluyor. Doktora gidemedim daha ama ebeme sordum ilk 1.5 ay olması normal dedi adet olur gibi sancı olurmuş. İnşallah yerleşme sancısıdırMerhablar arkadaslar hepinize hayirli bayramlar cok kisa ve net sorum olcak adete 3 gun kala yerlesme sancisi yasanir mi basina gelen var mi arastirdim ama genelde kanamadan bahsediliyo . Tesekkurler
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin arkadasim benim de aynen adetime yakin basladi normalde adet sancisi yasamam birde goguslerim tas gibi oldu cok sanciyor ama adet sancisina benziyor muydu seninki deMerhaba bende daha yeni hamileyim 5 haftalığım. Bende adete yakın sancım başladı şükür şuan çok daha az ama yine oluyor. Doktora gidemedim daha ama ebeme sordum ilk 1.5 ay olması normal dedi adet olur gibi sancı olurmuş. İnşallah yerleşme sancısıdır
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Evet evet aynı adet sancısı gibi bende korkup sordum normal dedi rahatladım birde benimde göğüslerim aşırı hassas ama aklında olsun bazen benim göğüs ağrım geçiyor sonra geliyor bundan da korkma çok tatlım. Rabbim sana da sağ salim nasip etsin evladını ❤Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin arkadasim benim de aynen adetime yakin basladi normalde adet sancisi yasamam birde goguslerim tas gibi oldu cok sanciyor ama adet sancisina benziyor muydu seninki de
Allah razi olsun canim erken gebelik testim var olmadi bi yapayim dun usendim de meraklanrim simdi deEvet evet aynı adet sancısı gibi bende korkup sordum normal dedi rahatladım birde benimde göğüslerim aşırı hassas ama aklında olsun bazen benim göğüs ağrım geçiyor sonra geliyor bundan da korkma çok tatlım. Rabbim sana da sağ salim nasip etsin evladını ❤
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Ben 3 gün varken silik çizgiyle öğrendim değerim de düşüktür 12 falandı yaparsan çıkar tatlım ❤ bu arada hayırlı bayramlar inşallah güzel müjdeler alırsınAllah razi olsun canim erken gebelik testim var olmadi bi yapayim dun usendim de meraklanrim simdi de
Hayirli bayramlar arkadasim ben test yaptim da hicbir sey cikmadi demekki bu ay vucudum sasirdi bu ay degisik tepki verdiBen 3 gün varken silik çizgiyle öğrendim değerim de düşüktür 12 falandı yaparsan çıkar tatlım ❤ bu arada hayırlı bayramlar inşallah güzel müjdeler alırsın
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Allah Allah acaba geç döllenme falan mı adet gecikmesini bekle bence kesin karar için inşallah güzel haberler alırsınHayirli bayramlar arkadasim ben test yaptim da hicbir sey cikmadi demekki bu ay vucudum sasirdi bu ay degisik tepki verdi
Bakalim herseyin hayirlisi cok tesekkur ederim dunden beri cevapladin beniAllah Allah acaba geç döllenme falan mı adet gecikmesini bekle bence kesin karar için inşallah güzel haberler alırsın
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Ne demek elimden geldiğince bende, Rabbim hayırlısını versinBakalim herseyin hayirlisi cok tesekkur ederim dunden beri cevapladin beni
- 18 Nisan 2023
- 35
- 4
- 1
- 22
Meraba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al bebisini hayırlı bayramlar dilerim ben bir buçuk yıldır evliyim fakat çocuğum olmuyor 11 Nisan yumurlama gunumdu deyerlendirdim fakat on iki nisan sidetli göğüs ağrısıyla uyandım göğüs ucum koyulasmis hala köyü genelde adete beş altı gün başlar göğüs ağrım ama bu daha fazla on beş gün kala başladı şuan adetime beş gün var halsizlik baş dönmesi mide bulantısı bugünde kusma yaşadım sence gebelik varmıdır pazartesi kan versem cikarmiNe demek elimden geldiğince bende, Rabbim hayırlısını versin
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Merhaba normalde gebelik belirtisi erken dönemde olmaz diyorlar ama ben yumurtlama günümden sonraki gün kasığımda bildiğin bıçakla ağrısıyla gezdim iki gün ve göğüs ağrım da adetime 12 gün kala falan başladı göğüs ucu kararması evet belirti bende ondan anlamıştım zaten halsizliğim oldu baş dönmem de çok az saniyelikti ama çok olmadı. Ama mide bulantısı ve kusma bende henüz olmadı fakat görümcem adetinden 15 gün önce kustu bana acaba mı dedi inanmadım hamile çıktı. Yani olmaz diye bişey yok belirtiler de uyuşuyor özellikle göğüs ucu kararması ve minik sivilcelenme varsa. Yani benim bunlardı 2 3 gün sonra erken test yaparsan sonuç alırsın tatlım ben 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. İnşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip etmiştir haberlerini bekliyorum. bu arada çok teşekkür ederimMeraba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al bebisini hayırlı bayramlar dilerim ben bir buçuk yıldır evliyim fakat çocuğum olmuyor 11 Nisan yumurlama gunumdu deyerlendirdim fakat on iki nisan sidetli göğüs ağrısıyla uyandım göğüs ucum koyulasmis hala köyü genelde adete beş altı gün başlar göğüs ağrım ama bu daha fazla on beş gün kala başladı şuan adetime beş gün var halsizlik baş dönmesi mide bulantısı bugünde kusma yaşadım sence gebelik varmıdır pazartesi kan versem cikarmi
- 18 Nisan 2023
- 35
- 4
- 1
- 22
Aynen zaten takip etiyim kadarıyla vücut kendisini hamileliğe hazırlıyor diyolar ve ben okadar umutlum ki vücudumu dinledim ilk defa yaşıyorum bunları tabikide haber vereceğim çok tesekur ederim yardımın için güzelimMerhaba normalde gebelik belirtisi erken dönemde olmaz diyorlar ama ben yumurtlama günümden sonraki gün kasığımda bildiğin bıçakla ağrısıyla gezdim iki gün ve göğüs ağrım da adetime 12 gün kala falan başladı göğüs ucu kararması evet belirti bende ondan anlamıştım zaten halsizliğim oldu baş dönmem de çok az saniyelikti ama çok olmadı. Ama mide bulantısı ve kusma bende henüz olmadı fakat görümcem adetinden 15 gün önce kustu bana acaba mı dedi inanmadım hamile çıktı. Yani olmaz diye bişey yok belirtiler de uyuşuyor özellikle göğüs ucu kararması ve minik sivilcelenme varsa. Yani benim bunlardı 2 3 gün sonra erken test yaparsan sonuç alırsın tatlım ben 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim. İnşallah gönlünden geçeni Rabbim nasip etmiştir haberlerini bekliyorum. bu arada çok teşekkür ederim
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum bende daha ilerisini göremedim hiç ilk gebeliğimde düşük yaşadım bu ikinci inşallah bu kez güzel olacak her şey vücudunu bilmek güzel bişey bu süreçte bana herkes dinleme dedi ama ben dikkatle inceledim faydasını da gördüm önemli olan mantıklı dinlemekAynen zaten takip etiyim kadarıyla vücut kendisini hamileliğe hazırlıyor diyolar ve ben okadar umutlum ki vücudumu dinledim ilk defa yaşıyorum bunları tabikide haber vereceğim çok tesekur ederim yardımın için güzelim
- 18 Nisan 2023
- 35
- 4
- 1
- 22
Kesinlikle oyle canim bende geçen ay adet olduktan sonra artık dinlicegim diye karar aldım inşallah bebeyim benimledir sende sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın insallahNe demek elimden geldiğince yardımcı olurum bende daha ilerisini göremedim hiç ilk gebeliğimde düşük yaşadım bu ikinci inşallah bu kez güzel olacak her şey vücudunu bilmek güzel bişey bu süreçte bana herkes dinleme dedi ama ben dikkatle inceledim faydasını da gördüm önemli olan mantıklı dinlemek
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
İnşallah isteyen herkes sağ salim kucağına alsın bebişiniKesinlikle oyle canim bende geçen ay adet olduktan sonra artık dinlicegim diye karar aldım inşallah bebeyim benimledir sende sağlıkla bir şekilde kucağına alırsın insallah
Aynen canim vucudu mantikli dinlemek onemli ama bazen de iste insana o an o kadar mantikli geliyor ki biseyler bi adet oluyosun diyosun ki bundan mi suphelenmisim o cok kotuNe demek elimden geldiğince yardımcı olurum bende daha ilerisini göremedim hiç ilk gebeliğimde düşük yaşadım bu ikinci inşallah bu kez güzel olacak her şey vücudunu bilmek güzel bişey bu süreçte bana herkes dinleme dedi ama ben dikkatle inceledim faydasını da gördüm önemli olan mantıklı dinlemek
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Ay onu bende yaşadım 1 2 kere ama Allahtan belirti konusunda tecrübelendim bu kez direkt anladımAynen canim vucudu mantikli dinlemek onemli ama bazen de iste insana o an o kadar mantikli geliyor ki biseyler bi adet oluyosun diyosun ki bundan mi suphelenmisim o cok kotu
Ay onu bende yaşadım 1 2 kere ama Allahtan belirti konusunda tecrübelendim bu kez direkt anladım
Sanirim bu ay bunu yasadim ben tekrardan ne kotu bisey ya insanin kafasi karmakarisik oluyoAy onu bende yaşadım 1 2 kere ama Allahtan belirti konusunda tecrübelendim bu kez direkt anladım
- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
Hayırlısını istemek lazım sanırım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alın bu aySanirim bu ay bunu yasadim ben tekrardan ne kotu bisey ya insanin kafasi karmakarisik oluyo