Birşeyler vesile olur üzme kendini ben daha kalp atışını duymadım. Yedi aylık evliyim hiç korunmadım ama çok ayrı kalıyoduk eşimin görevinden dolayı. Bi arkadaşım dediki kuru incir ye yumurtlamayı desteklermiş netten araştırdım doğru. Ben bu yaşıma kdr hiç incir yemedim. Rabbim ne yemesek şifayı ona verir gerçekten. Sonra araştırırken erkeklerde de türk kahvesinin spermi kuvvetlendirdigini okudum. Çaktırmadan eşime yaptım içirdim. Sadece ben takip ettim yani onu strese sokmamaya çalıştım. Sonra başka biri de hemen kalkma dedi ve yumurtlama tarihinden önce bi kaçgün uzak dur eşinden birbirinizi özleyin dedi. Artık hangisi vesile oldu bilmiyorum. Ben hemen kalkıyodum yataktan abdest için yada tuvalete gidiyodm. Bunlara bu ay dikkat ettik sadece. Bi de afedersn ama o an kendini çocuk yapma düşüncesine odaklama. Genceciksin sevgiyi aşkı hazzı düşün. Vücudun rahat olsun. İnşl Allahım nasip eder. Bol egzersiz yürüyüş yap bi de.
Sonra bi arkadaşım da genleşme dedi. Yatakta yada gün içinde bi yerlere uzanma genleşme gibi şeyler söyledi. Bunlarn hepsini nisan ayında öğrenip dikkat ettim ben.