Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme mi adet mi?
- Konu Sahibi zanylife
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yerleşme kanaması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Aslında 27 Mart adet günün 16 gün sonra yumurtlama yani adetten 14- 16 gün sonra hamile kaldığını varsayalım ( yerleşme olması için yani tüplerden geçip rahime gelmesi 10 gün en az diyorlar ediyor 21-23 Nisan
Yerleşme kanaması olabilir
Test yaptın mı çünkü eğer böyle düşündüğümüz gibiyse test kesinlikle pozitif olacak ilk iş test yapmanı öneririm
Test yaptın mı çünkü eğer böyle düşündüğümüz gibiyse test kesinlikle pozitif olacak ilk iş test yapmanı öneririm
Çok korkuyorum yarın sabah denesem mi geçen ay çok kurdum kafamda hayal kırıklığı oldu bugün de peçeteyle silince çok hafif geldi Allahım inşallah dualarımızı kabul eder çok teşekkür ederim dönüşünüz içinAslında 27 Mart adet günün 16 gün sonra yumurtlama yani adetten 14- 16 gün sonra hamile kaldığını varsayalım ( yerleşme olması için yani tüplerden geçip rahime gelmesi 10 gün en az diyorlar ediyor 21-23 Nisan
- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Çok korkuyorum yarın sabah denesem mi geçen ay çok kurdum kafamda hayal kırıklığı oldu bugün de peçeteyle silince çok hafif geldi Allahım inşallah dualarımızı kabul eder çok teşekkür ederim dönüşünüz için
Canım seni çok iyi anlıyorum bende aylarca adet oldum korkusuyla peceteye bakmaya korkuyordum inşallah bu ay hamileyimdir Allah'ım diye şimdi hamileyim ama dış gebelik veya düşük olduğundan emin gibi doktorum yarın ikinci kan testinden sonra netlesecek
Okadar üzgünüm ki tarifi olamaz keşke böyle olacağına hiç hamile kalmasaymisim diyorum
Çift çizgi gormediginde adet olduğunda beni hatırla ve üzülme belki de Allah seni daha büyük bir üzüntüden koruyordur ve doğru zamanı bekliyordur diye dusun
Şuan büyük bir şoktayım test yaptımCanım seni çok iyi anlıyorum bende aylarca adet oldum korkusuyla peceteye bakmaya korkuyordum inşallah bu ay hamileyimdir Allah'ım diye şimdi hamileyim ama dış gebelik veya düşük olduğundan emin gibi doktorum yarın ikinci kan testinden sonra netlesecek
Okadar üzgünüm ki tarifi olamaz keşke böyle olacağına hiç hamile kalmasaymisim diyorum
Çift çizgi gormediginde adet olduğunda beni hatırla ve üzülme belki de Allah seni daha büyük bir üzüntüden koruyordur ve doğru zamanı bekliyordur diye dusun
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Sonuç buEvet sonuç insallah hayirlisi olsun
Eklentiler
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Tebrik ederim canim inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın. Darisi isteyenlerin başınaSonuç bu
Ay ben halen idrak edemiyorum kan testi yaptırıcam mesainin bitmesini bekliyorumTebrik ederim canim inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın. Darisi isteyenlerin başına
Amin canımmm Allahım inşallah bu yolu sağlıkla bitirmemi nasip etsin isteyen herkrse tez zamanda hayırlısıyla versin ağlayacağım çok garip hissediyorumHamilesiniz cok tebrik ederiim:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ya dediğin gibi çıktı çok çok teşekkür ederim :)Aslında 27 Mart adet günün 16 gün sonra yumurtlama yani adetten 14- 16 gün sonra hamile kaldığını varsayalım ( yerleşme olması için yani tüplerden geçip rahime gelmesi 10 gün en az diyorlar ediyor 21-23 Nisan
Allahım inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip eder canım çok çok dua ediyorum herkes içinCanım seni çok iyi anlıyorum bende aylarca adet oldum korkusuyla peceteye bakmaya korkuyordum inşallah bu ay hamileyimdir Allah'ım diye şimdi hamileyim ama dış gebelik veya düşük olduğundan emin gibi doktorum yarın ikinci kan testinden sonra netlesecek
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Cavendish birşey sorabilir miyim
benim adet günüm 12 nisan bitiş 18 bitiş yumurtalama ve uerlesme günü ne zaman olabilir acaba
Normalde 28 30 gün adet döngüsü olan bir kadında adetin ilk gününden hesaplayarak 14-16 gün sonra yumurtlama oluyor yani senin durumunda 25-27 Nisan diyelim canım ama yerleşme hakkında birşey diyemem çünkü sperm vücutta beş gün canlılığını koruyor diye yazıyor geç döllenme olabiliyor sonra o yumurtaninda tüplerden geçip rahime yerleşme süresi en az 10 gün oluyor yani adet dönemine ve ondan sonraki haftaya da denk gelebilir ya da erken döllenme olup hastalığından önceye denk gelebilir
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
Teşekkürler bu arada unuttum soylemeyi 22 günde bir adet oluyorumNormalde 28 30 gün adet döngüsü olan bir kadında adetin ilk gününden hesaplayarak 14-16 gün sonra yumurtlama oluyor yani senin durumunda 25-27 Nisan diyelim canım ama yerleşme hakkında birşey diyemem çünkü sperm vücutta beş gün canlılığını koruyor diye yazıyor geç döllenme olabiliyor sonra o yumurtaninda tüplerden geçip rahime yerleşme süresi en az 10 gün oluyor yani adet dönemine ve ondan sonraki haftaya da denk gelebilir ya da erken döllenme olup hastalığından önceye denk gelebilir
Canım günaydın ne durumdasın umarım her şey yolunda gidiyordurCanım seni çok iyi anlıyorum bende aylarca adet oldum korkusuyla peceteye bakmaya korkuyordum inşallah bu ay hamileyimdir Allah'ım diye şimdi hamileyim ama dış gebelik veya düşük olduğundan emin gibi doktorum yarın ikinci kan testinden sonra netlesecek
- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
Halime şükür canım sağol sorduğun için isyan etmiyorum ama inan ki endişelenmek ten mahvoldum
Bugün ultrasonda alttan baktılar 6+3 haftaligim doktor gelişme var dedi bebek göründü ama 2mm dedi daha büyük olmasını ve kalp atışı duymayı umuyordum dedi
Herşey yolunda mı dedim herşey yolunda demek için kalp atışı duymak lazım dedi yani ne kötü ne iyi gibi birşey
Haftaya cuma tekrar gidicem inşallah kalp atışı duymayı nasip eder Rabb'im hep belirsizlik hep korku içinde beklemek okadar zor ki
Bugün ultrasonda alttan baktılar 6+3 haftaligim doktor gelişme var dedi bebek göründü ama 2mm dedi daha büyük olmasını ve kalp atışı duymayı umuyordum dedi
Herşey yolunda mı dedim herşey yolunda demek için kalp atışı duymak lazım dedi yani ne kötü ne iyi gibi birşey
Haftaya cuma tekrar gidicem inşallah kalp atışı duymayı nasip eder Rabb'im hep belirsizlik hep korku içinde beklemek okadar zor ki
İnşallah çok iyi olur herşey senin için canım umarım sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın bir an önceHalime şükür canım sağol sorduğun için isyan etmiyorum ama inan ki endişelenmek ten mahvoldum
Benim de ilişkiden 8 günİnşallah çok iyi olur herşey senin için canım umarım sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın bir an önce
Son reglimin ilk gününden 17 gün sonra bir kanamam oldu daha doğrusu bir damlacik lekelenme
Hayatımda hiç böyle birşey olmamıştı bugüne kadar çok merak ettim şaşırdım
Acaba yerlesme kanaması mi diye düşündüm çünkü hiç olmadı
Akintim da çok tu o sıralarda üstelik ki hala çok devam ediyor
Erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı 6 gün kala reglime yaptım testi
Daha 3 gün var regle bakalım ne olacak çok merak ediyorum yerlesme kanaması miydi yoksa başka birşey miydi
İnanamıyorum nedense teste