• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme lekesi

safiye_10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Hanımlar merhaba , 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo. Bu ay reglime 9-10 gün kala iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm . Yerleşme kanaması olabilir mi ? Başına daha önce gelen var mı .

yerleşme kanaması için biraz erken bi süre 9-10 gun oldugunda emın mısınız?

yerleşme kanaması için biraz erken bi süre 9-10 gun oldugunda emın mısınız?
Takip ettiğim adet takvimine göre öyle görünüyor. Beni şüphelendiren de bir gün o şekilde leke oldu ondan sonra kesildi bir daha olmadı

Takip ettiğim adet takvimine göre öyle görünüyor. Beni şüphelendiren de bir gün o şekilde leke oldu ondan sonra kesildi bir daha olmadı
yerleşme kanamasıda olabilir yumurtlama kanaması da adetinize bı gun kala test yapın bence

yerleşme kanamasıda olabilir yumurtlama kanaması da adetinize bı gun kala test yapın bence
Yumurta kanaması olduğunu bilmiyordum, şuan adetime yaklaşık 6-7 gün adet günü bir test yapayım o zaman

Yumurtlama kanaması diye bir şeyi ben de ilk kez duydum, görmedim de 🤷🏼‍♀️ yerleşme kanamasıdır inşallah 💖 yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz lekelenmeyi?

Yumurtlama kanaması diye bir şeyi ben de ilk kez duydum, görmedim de 🤷🏼‍♀️ yerleşme kanamasıdır inşallah 💖 yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz lekelenmeyi?
Ben kendimde yumurtlamayı 23 martta farkettim olduğunu ama kullandığım takvimim 23-26 Mart arası gösteriyor. Lekelenmede 31 martta oldu

Ben kendimde yumurtlamayı 23 martta farkettim olduğunu ama kullandığım takvimim 23-26 Mart arası gösteriyor. Lekelenmede 31 martta oldu
Benim regl günümden 2 gün sonra pembe bir leke geldi ve birden durdu, 2 aylık hamileyim şu an 💜

Benim regl günümden 2 gün sonra pembe bir leke geldi ve birden durdu, 2 aylık hamileyim şu an 💜
Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah ❤️ rabbim isteyenlere de nasip etsin 🤲🏻 bende 8 aydır istiyorum artık her belirtiyi hamilelik mi değil mi diye düşünüyorum

Yumurtlama kanaması (ovulasyon kanaması) çoğu kadında görülebilen, genelde zararsız ve kısa süreli bir durumdur 😌

🌸 Yumurtlama kanaması nedir?​

Yumurtlama (ovulasyon) sırasında hormonlarda ani değişim olur (özellikle östrojen düşüşü).
Bu da rahim iç tabakasından hafif lekelenme şeklinde kanama yapabilir.

🔍 Belirtileri​

• Açık pembe veya kahverengi hafif lekelenme
  • Genelde 1–2 gün sürer
  • Adet ortasına denk gelir (örneğin 28 günde 14. gün civarı)
  • Bazen hafif kasık ağrısı eşlik eder

Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah ❤️ rabbim isteyenlere de nasip etsin 🤲🏻 bende 8 aydır istiyorum artık her belirtiyi hamilelik mi değil mi diye düşünüyorum
Be de de tahmini bu ayki reglime 9-10 gün varken oldu ve kahverengiye daha yakındı rengi

Yumurtlama kanaması (ovulasyon kanaması) çoğu kadında görülebilen, genelde zararsız ve kısa süreli bir durumdur 😌

🌸 Yumurtlama kanaması nedir?​

Yumurtlama (ovulasyon) sırasında hormonlarda ani değişim olur (özellikle östrojen düşüşü).
Bu da rahim iç tabakasından hafif lekelenme şeklinde kanama yapabilir.

🔍 Belirtileri​

• Açık pembe veya kahverengi hafif lekelenme
  • Genelde 1–2 gün sürer
  • Adet ortasına denk gelir (örneğin 28 günde 14. gün civarı)
  • Bazen hafif kasık ağrısı eşlik eder
Böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum yeni birşey daha öğrenmiş oldum 🥰

Allah razı olsun canım. Biz de 6 aydır istiyorduk ben artık saldım olmuyor diye, hatta evi komple temizledim bayram öncesi ve o ay hamile olduğumu öğrendim akışına bırak mesela şey gibi düşün bebeği olanların yapamadığı şeyleri hayal et ve yap o zaman otomatik yükleniyor bebek 😂 bir de vitaminlerini eksik etme. 🙏

Allah razı olsun canım. Biz de 6 aydır istiyorduk ben artık saldım olmuyor diye, hatta evi komple temizledim bayram öncesi ve o ay hamile olduğumu öğrendim akışına bırak mesela şey gibi düşün bebeği olanların yapamadığı şeyleri hayal et ve yap o zaman otomatik yükleniyor bebek 😂 bir de vitaminlerini eksik etme. 🙏
Tam öyle diyorum öyle düşünüyorum ama o ay yine adet olunca başa sarıyomuş gibi hissediyorum 🥲 hamileliği ilk düşündüğümüz ay kadın doğum doktoruna muayene oldum testlerimi yaptırdım herhangi bir eksiğim yokmuş

Tam öyle diyorum öyle düşünüyorum ama o ay yine adet olunca başa sarıyomuş gibi hissediyorum 🥲 hamileliği ilk düşündüğümüz ay kadın doğum doktoruna muayene oldum testlerimi yaptırdım herhangi bir eksiğim yokmuş
Gayet güzel bir şey bu, kasma yumurtlama takibi hiç yapma tamamen stres yapıyor akışına bırak 🙂

Back
X