Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip ettiğim adet takvimine göre öyle görünüyor. Beni şüphelendiren de bir gün o şekilde leke oldu ondan sonra kesildi bir daha olmadıyerleşme kanaması için biraz erken bi süre 9-10 gun oldugunda emın mısınız?
yerleşme kanamasıda olabilir yumurtlama kanaması da adetinize bı gun kala test yapın benceTakip ettiğim adet takvimine göre öyle görünüyor. Beni şüphelendiren de bir gün o şekilde leke oldu ondan sonra kesildi bir daha olmadı
Yumurta kanaması olduğunu bilmiyordum, şuan adetime yaklaşık 6-7 gün adet günü bir test yapayım o zamanyerleşme kanamasıda olabilir yumurtlama kanaması da adetinize bı gun kala test yapın bence
bazen nadir de olsaYumurta kanaması olduğunu bilmiyordum, şuan adetime yaklaşık 6-7 gün adet günü bir test yapayım o zaman
Teşekkür ederim bilginiz için normalde lekenin resmimi de çekmiştim ama buraya atmaya utandımbazen nadir de olsa
Ben kendimde yumurtlamayı 23 martta farkettim olduğunu ama kullandığım takvimim 23-26 Mart arası gösteriyor. Lekelenmede 31 martta olduYumurtlama kanaması diye bir şeyi ben de ilk kez duydum, görmedim deyerleşme kanamasıdır inşallah
yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz lekelenmeyi?
Benim regl günümden 2 gün sonra pembe bir leke geldi ve birden durdu, 2 aylık hamileyim şu anBen kendimde yumurtlamayı 23 martta farkettim olduğunu ama kullandığım takvimim 23-26 Mart arası gösteriyor. Lekelenmede 31 martta oldu
Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahBenim regl günümden 2 gün sonra pembe bir leke geldi ve birden durdu, 2 aylık hamileyim şu an![]()
Be de de tahmini bu ayki reglime 9-10 gün varken oldu ve kahverengiye daha yakındı rengiRabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahrabbim isteyenlere de nasip etsin
bende 8 aydır istiyorum artık her belirtiyi hamilelik mi değil mi diye düşünüyorum
Böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum yeni birşey daha öğrenmiş oldumYumurtlama kanaması (ovulasyon kanaması) çoğu kadında görülebilen, genelde zararsız ve kısa süreli bir durumdur
Yumurtlama (ovulasyon) sırasında hormonlarda ani değişim olur (özellikle östrojen düşüşü).
Yumurtlama kanaması nedir?
Bu da rahim iç tabakasından hafif lekelenme şeklinde kanama yapabilir.
Belirtileri
- Açık pembe veya kahverengi hafif lekelenme
- Genelde 1–2 gün sürer
- Adet ortasına denk gelir (örneğin 28 günde 14. gün civarı)
- Bazen hafif kasık ağrısı eşlik eder
Allah razı olsun canım. Biz de 6 aydır istiyorduk ben artık saldım olmuyor diye, hatta evi komple temizledim bayram öncesi ve o ay hamile olduğumu öğrendim akışına bırak mesela şey gibi düşün bebeği olanların yapamadığı şeyleri hayal et ve yap o zaman otomatik yükleniyor bebekRabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahrabbim isteyenlere de nasip etsin
bende 8 aydır istiyorum artık her belirtiyi hamilelik mi değil mi diye düşünüyorum
Tam öyle diyorum öyle düşünüyorum ama o ay yine adet olunca başa sarıyomuş gibi hissediyorumAllah razı olsun canım. Biz de 6 aydır istiyorduk ben artık saldım olmuyor diye, hatta evi komple temizledim bayram öncesi ve o ay hamile olduğumu öğrendim akışına bırak mesela şey gibi düşün bebeği olanların yapamadığı şeyleri hayal et ve yap o zaman otomatik yükleniyor bebekbir de vitaminlerini eksik etme.
![]()
Gayet güzel bir şey bu, kasma yumurtlama takibi hiç yapma tamamen stres yapıyor akışına bırakTam öyle diyorum öyle düşünüyorum ama o ay yine adet olunca başa sarıyomuş gibi hissediyorumhamileliği ilk düşündüğümüz ay kadın doğum doktoruna muayene oldum testlerimi yaptırdım herhangi bir eksiğim yokmuş
Hep öyle yapmak istiyorum. İnşallah yapabilirimGayet güzel bir şey bu, kasma yumurtlama takibi hiç yapma tamamen stres yapıyor akışına bırak![]()