Yerleşme kanamasıyla ilgili bilgisi olan yardım edebilirmi?

Gullld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2025
5
1
1
24
Merhaba hanımlar benim adetimden 5 gün geçti kahverengi lekelenmeler oldu 1 gün sonra kesildi 3 gündür ara ara hafif kasık ağrım oluyor ama adet olmadım test yapsam çıkarmı bide sol kasığımda sızı oluyor bazen

Canım benim ya inşallah vardır bende şuan bu durumdayım lekelenmem vardı 1 buçuk gün sürdü şuan peçeteye silince ıslak bir şekilde geliyor dün doktora gittim ama kan testinde çıkmadı günümde geçmedi adet söktürücü verdi kullanmayı düşünmüyorum beklemek istiyorum Normalde adet günün geçiyor muydu?

Benim de tam tersi adetimden 5 gün önce başladı kahverengi lekelenmeler. Şu an 2 gün geciktim ve akıntım devam ediyor ancak rengi daha açık şekilde. Akşam test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah kan verdim bekliyorum bakalım. Ama adetinden 5 gün geçtiyse bence test yap kesin çıkar varsa ben 1 gün geçtiğinde yaptım ve çıktı

Bugünle birlikte 8 gün geçti adet günümden inşallah Allah isteyen herkese nasip eder

Test yapıcam İnşAllah çift çizgi çıkar Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Tabiki de çıkar yerleşme kanamasıysa ve gebeyseniz direk ilaç verir doktor.İhmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…