- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi just_smile
-
Peki nasildi kanamanizin sekli ve kaç gün sürdü? Kanama bittikten sonra 2 gün mü başladıktan sonra 2 gün mü testiniz? cok panik durumdayimBen 2 gun sonra gormustum
kıyamam :)) ben de sozde kanama olan bsı yasadım azcık kahve lekeyle boyle sankı yaram kabuk baglamıs da yolmusum gıbı pıhtımsı ınce bı tabaka serce parmagımın tırnagı kadar tabı leke ıcınde o vardı:) baska da bısı gelmedı.:) bı sonrakı gun boyle gozumun koku yerınden oynadı gormek ıcın oyle bı cızgı yakaladım ama 2. gun en azından burda cızgı var dedım yanı :)Peki nasildi kanamanizin sekli ve kaç gün sürdü? Kanama bittikten sonra 2 gün mü başladıktan sonra 2 gün mü testiniz? cok panik durumdayim
İnsallah bekledigin haberdirAyyy tamam o zaman ben de kan testi için adet gününe kadar bekliyim.Benim dun camasirima biraz kahverengi geldi ama basparmak tirnagi kadar falan bugun de damla damla birkac kez geldi kahverengi yine. Adet oncesi lekelenme mi yoksa yerlesme mi emin olamadim en iyisi adet gununi beklemek ama ahhh o beklemek
Aynen lekenerek başlar adetim ama bu defa biraz farkli sanki ama yine de beklesem iyi olacak gibi cok tesekkur ederim tecrubelerini paylastigin icinİnsallah bekledigin haberdirevet adetin lekelenerek basliyosa bi tik beklemek iyidir eger bu senin icin anormal bi durumsa test lazim
Rica ederim ne demekAynen lekenerek başlar adetim ama bu defa biraz farkli sanki ama yine de beklesem iyi olacak gibi cok tesekkur ederim tecrubelerini paylastigin icin
Adetin lekelenmeyle mi basliyor canim normalde? Benim oyle oldugu icin ayirt edemiyorum yerlesme mi adet oncesi mi?insallah yerlesiyordur bebeklerimizKizlar bende de oyle bi durum var suan icim icimi yiyor 14 eylul asilamadan sonra iste dun ve bugun kahverengi lekelenmem oldu peceteyle silince geliyor tabi az birsey de ic camasirimda var yarin adet gunum insallah olmam dua edin kizlar
Hadi bismillah hayirli haber olsunKizlar bende de oyle bi durum var suan icim icimi yiyor 14 eylul asilamadan sonra iste dun ve bugun kahverengi lekelenmem oldu peceteyle silince geliyor tabi az birsey de ic camasirimda var yarin adet gunum insallah olmam dua edin kizlar
Insallah hayirli haberler alirsinizBenimde Bat bugündü herhangi bir şey yok henüz. Ben de heyecanla bekliyorumSize de bol şanslar diliyorum
Herhangi bir belirtiniz var mi? Ya da hisleriniz ne diyorInsallah hayirli haberler alirsiniz
Tuhaf bir şekilde 2 gün önce adet olacakmış gibiydim, şimdi hiç bir belirti yok kasık ağrısı gibi vs. Gülmeyin ama belirti ise eğer, ayaklarım çok üşüyor:) asla isitamiyorumHerhangi bir belirtiniz var mi? Ya da hisleriniz ne diyor
Benim 5 ay kadar önce tüp bebek denememde de ayak üşümem cok vardi pozitif gördum sonra kimyasal oldu ama netice de ayak üşümesi belirti kesinlikleTuhaf bir şekilde 2 gün önce adet olacakmış gibiydim, şimdi hiç bir belirti yok kasık ağrısı gibi vs. Gülmeyin ama belirti ise eğer, ayaklarım çok üşüyor:) asla isitamiyorum
Adetin lekelenmeyle mi basliyor canim normalde? Benim oyle oldugu icin ayirt edemiyorum yerlesme mi adet oncesi mi?insallah yerlesiyordur bebeklerimiz
Düne kadar bende ayaklarimi isitamuyordum ama iste lekelenme ve gaz siskinlik cok varTuhaf bir şekilde 2 gün önce adet olacakmış gibiydim, şimdi hiç bir belirti yok kasık ağrısı gibi vs. Gülmeyin ama belirti ise eğer, ayaklarım çok üşüyor:) asla isitamiyorum
Yazmamissiniz yoksa adet oldunuzu merai ettim deDüne kadar bende ayaklarimi isitamuyordum ama iste lekelenme ve gaz siskinlik cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?