yerleşme kanamasından kaç gün sonra test yapılmalı

mlsygssa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
30
4
26
merhaba. dün sadece peçeteye sildikçe gelen pembe bir lekelenmem oldu. yaklaşık iki üç damladır. reglime tahmini 2 gün var. yerleşme kanamasından kaç gün sonra idrar testi yapmalıyım? daha önce yerleşme kanaması yaşayanlar kaç gün sonra pozitifi gördü

negatif olur diye çekincelerim vardı. bazı yerlerde de yerleşme olduktan 3-4 gün sonra anca idrarda çıkar yazıyordu. deneyimi olan varsa diye sormak istedim
Reglinize az kalmış kan verme imkanınız varsa net olarak öğrenirsiniz idrar testinde de çıkar büyük ihtimalle . Öğrenirseniz buraya da yazın aynı durumda olanlar faydalanır . İnşallah gönlünüze göre olur☺️

Yerleşme kanamamin 3. Günü bugun. Normalde yarin regl olmam lazim. Kanamanin ilk gunh kan verdim 3.40 çıktı. Dün test yaptim evde tek çizgi malesef. Degerim hic 3.40 cikmazdi umitlenmelimiyim bilmiyorum benimle ayni durumu yasayan olmuş ama hala net bir pozitif olmadigiicin ortada cok da umutlanmak istemiyorum. Pazartesiyi beklicem yarin regl olmazsan pazartkan vericem tekrar. Rabbim inşallah umutlarimizi mutluluga çevirir 🙏🙏

Yerleşme kanamamin 3. Günü bugun. Normalde yarin regl olmam lazim. Kanamanin ilk gunh kan verdim 3.40 çıktı. Dün test yaptim evde tek çizgi malesef. Degerim hic 3.40 cikmazdi umitlenmelimiyim bilmiyorum benimle ayni durumu yasayan olmuş ama hala net bir pozitif olmadigiicin ortada cok da umutlanmak istemiyorum. Pazartesiyi beklicem yarin regl olmazsan pazartkan vericem tekrar. Rabbim inşallah umutlarimizi mutluluga çevirir 🙏🙏
Merhaba, son durum nedir

X