Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda hcg gözükür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htcyassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
63
5
1
24
Kızlar acil destek 8 gün oldu hala adet olmadım bugün sabah tuvalete gittiğimde nasıl anlatsam koyu kahve renginde pas renginde bir iki damla geldi peçeteye sildim başkada gelmedi yerleşme kanamasından şüphe ediyorum neyse buna istina de pazartesi ayın 21 de kan testi yaptırcam gebelik varsa çıkarmı benim gibi böyle olan ya da yaşamış deneyimli anneler varmıdır ilk gebeliğe hazırlık olduğu için herşeyimi soruyorum

Kızlar acil destek 8 gün oldu hala adet olmadım bugün sabah tuvalete gittiğimde nasıl anlatsam koyu kahve renginde pas renginde bir iki damla geldi peçeteye sildim başkada gelmedi yerleşme kanamasından şüphe ediyorum neyse buna istina de pazartesi ayın 21 de kan testi yaptırcam gebelik varsa çıkarmı benim gibi böyle olan ya da yaşamış deneyimli anneler varmıdır ilk gebeliğe hazırlık olduğu için herşeyimi soruyorum
Gecikme eğer gebelikten dolayıysa çıkar. İdrarda da çıkar bu kadar gecikmeye.

İşte ben test falan yaptırdım negatifti 3 gün adet gecikmem olduğunda ama bugün o lekelenmeyi görünce şüphe ettim
Ben yerleşme yaşamadım hiç. Olmak zorunda değil ama yine bi test yapın isterseniz.

8gun gecikmede zaten görünmeli pazartesi varsa görünecektir

Back
X