Burasi zaten boyle bir platforum, herkes boyle fotograflar paylasiyor. Ozur dilerekden paylasdim. Sizde boyle konulara girmeseniz mideniz kaljmazYa kaldirir misiniz hamile halimle midem kalkti bu kadar da olmaz
Bilmiyordum kadiriryirumGörseli kaldırın lütfen bu şekilde paylaşım yapmak yasak!
Boyle fotograflar paylasan cok gordum, ve boyle tebkiler verilmemeisdi. Soruya cevap vermeyecsiniz mesgul etmeyinKonunun basligi fotografli mi ne demek burasi boyle bi platform ??
Bak guzelce kac kisi kaldir demis yasak oldugunu bilmiyordum, sizde agressiv yanasma yerine guzelce deseydiniz, size cevap vermezdimYani kufur mu ettim hakaret mi ettim sonra polemik sebebiyle ben ceza yiyorum. Burda ben senin kanini neden goreyim yasak yasak guzelce kaldirsaydin ya burda boyle konusacagina
Verme kardesim ben hassasim hamileyim konu basligi fotografli olsaydi emin ol girmezdim. Buraya bunu nasil atabiliyosunuz anlamiyorum ama evet bu yerlesme kanamasi gormus olduk.Bak guzelce kac kisi kaldir demis yasak oldugunu bilmiyordum, sizde agressiv yanasma yerine guzelce deseydiniz, size cevap vermezdim
Cok ozur diliyorum, konu basli fotografli koymaliydim, yeniyim diye bilmiyordum..Verme kardesim ben hassasim hamileyim konu basligi fotografli olsaydi emin ol girmezdim. Buraya bunu nasil atabiliyosunuz anlamiyorum ama evet bu yerlesme kanamasi gormus olduk.
Kardeşim hamileysen girme posta kız açıklama yapmış niye hala üstüne gidiyorsun bir soru sormuş heyecanlı beklentisi var hamileyken girip bakmayacaksın o zaman kalp kırmaya gerek yok bu ne ya Allah AllahVerme kardesim ben hassasim hamileyim konu basligi fotografli olsaydi emin ol girmezdim. Buraya bunu nasil atabiliyosunuz anlamiyorum ama evet bu yerlesme kanamasi gormus olduk.