Yerlesme kanamasimu bu cok acilll

gunay1919

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
26
7
27
Selam, Son adet tarihim 6 eylul adetime Tahmini 10 gun var, ve bugun lekelenmem oldu, afedersiniz kanama fotorafin ekledim sizce bu yerlesme kanamasi ola bilirmi? Hic bir belirtim yok, bu kanama akintiyle birilkde geldi, yumurtlama oldugunda dusunmuyurorum, 1 hafta once yumurtlama olmusdu akintidaj ve s anlamisdim sizce bu yerlesme kanamasimu

Yani kufur mu ettim hakaret mi ettim sonra polemik sebebiyle ben ceza yiyorum. Burda ben senin kanini neden goreyim yasak yasak guzelce kaldirsaydin ya burda boyle konusacagina

Yani kufur mu ettim hakaret mi ettim sonra polemik sebebiyle ben ceza yiyorum. Burda ben senin kanini neden goreyim yasak yasak guzelce kaldirsaydin ya burda boyle konusacagina
Bak guzelce kac kisi kaldir demis yasak oldugunu bilmiyordum, sizde agressiv yanasma yerine guzelce deseydiniz, size cevap vermezdim

Bak guzelce kac kisi kaldir demis yasak oldugunu bilmiyordum, sizde agressiv yanasma yerine guzelce deseydiniz, size cevap vermezdim
Verme kardesim ben hassasim hamileyim konu basligi fotografli olsaydi emin ol girmezdim. Buraya bunu nasil atabiliyosunuz anlamiyorum ama evet bu yerlesme kanamasi gormus olduk.

Verme kardesim ben hassasim hamileyim konu basligi fotografli olsaydi emin ol girmezdim. Buraya bunu nasil atabiliyosunuz anlamiyorum ama evet bu yerlesme kanamasi gormus olduk.
Kardeşim hamileysen girme posta kız açıklama yapmış niye hala üstüne gidiyorsun bir soru sormuş heyecanlı beklentisi var hamileyken girip bakmayacaksın o zaman kalp kırmaya gerek yok bu ne ya Allah Allah

X