- 24 Aralık 2022
- 15
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi acelyademir
Adetiniz erken geliyor olabilir mi?Hanımlar merhabadün gece lavabodan çıktığımda peçeteye çok az kan geldi adetime 6 gün var yerleşme kanaması olabilirmi test yapsam erken olurmu? Bir kaç gündürde karnım ağrıyor fakat ondan sonra hiç kan gelmedi cevaplarsanız sevinirim
Bende o şekilde düşündüm aslında ama akşam gördükten sonra ped taktım hiç kan gelmemiş hâlâ kasıklarımda ağrı devam ediyor sebebini anlayamadımAdetiniz erken geliyor olabilir mi?
Bazen olabiliyor böyle. Beklemeniz en iyisiBende o şekilde düşündüm aslında ama akşam gördükten sonra ped taktım hiç kan gelmemiş hâlâ kasıklarımda ağrı devam ediyor sebebini anlayamadım
Hayırlısı bakalım hâlâ kanama başlamadı bellide ben kuruntu yapıyorumBazen olabiliyor böyle. Beklemeniz en iyisi
Hayır hâlâ regl olmadım test yapmak içinde sanırım erken bekliyorumHastaliginiz basladimi acaba
Adet krampları gibi ağrı çekiyorum sanırım olacağımİnşallah yerleşme kanamasidir eğer hâlâ gelen giden yoksa yerleşme kanaması olabilir adetin geçtikten sonra kanda baktır en garantisi
Adet krampları gibi ağrı çekiyorum sanırım olacağadetmi oldunuz benim adet olmam gerek ama kahverengi akıntım oldu
Benimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmuAdet krampları gibi ağrı çekiyorum sanırım olacağım
merhaba durumunuz neBenimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmu
Adet oldum hamile kalmayı bı yandan çok istiyorum bır yandanda korkuyordum ben boş gebelik yaşadım zor zamanlar geçirdim düşük yaptım üstüne üstelik kürtaj yaptılar bide ne bir iğne ne bir uytuşma yokBenimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmu
Dedğim gibi adet oldum inşallah Allah nasip eder tekrar hamilelik ama bu seferki sağlıkla gelsin inşallah ben boş gebelik yasadım hem düşük yaptım hem kürtaj alındım bide uyturma yok bir şey yok çok ağrılı geçti ama bu sefer adet olmayınca bı yandan istiyorum bir yandanda korkuyordum bide bir iki gün kahverengi akıntım gelince dedim acaba ama adet oldummerhaba durumunuz ne
inşallah nasip olsun benimde 1 gün kahverengi akıntım geldi sonra adetim söküldü hava değişiminden falan oldu sanırım ben istemiyorum ancak sizin istediğiniz olur umarımDedğim gibi adet oldum inşallah Allah nasip eder tekrar hamilelik ama bu seferki sağlıkla gelsin inşallah ben boş gebelik yasadım hem düşük yaptım hem kürtaj alındım bide uyturma yok bir şey yok çok ağrılı geçti ama bu sefer adet olmayınca bı yandan istiyorum bir yandanda korkuyordum bide bir iki gün kahverengi akıntım gelince dedim acaba ama adet oldum
Aynı durumdayım son durumunuz nedirBenimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmu
Benimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzm
Ne durumdasınızHanımlar merhabadün gece lavabodan çıktığımda peçeteye çok az kan geldi adetime 6 gün var yerleşme kanaması olabilirmi test yapsam erken olurmu? Bir kaç gündürde karnım ağrıyor fakat ondan sonra hiç kan gelmedi cevaplarsanız sevinirim
Yeni gördüm kusura bakmayınAynı durumdayım son durumunuz nedir
Ne durumdasınız
erken gebelik testi yapabilirsinizzz:)Hanımlar merhabadün gece lavabodan çıktığımda peçeteye çok az kan geldi adetime 6 gün var yerleşme kanaması olabilirmi test yapsam erken olurmu? Bir kaç gündürde karnım ağrıyor fakat ondan sonra hiç kan gelmedi cevaplarsanız sevinirim
Tam pzar gününe denk geldi inşallah yarın umarım sizde güzel haberler alırsınızerken gebelik testi yapabilirsinizzz:)