Yerleşme kanamasımı ?

acelyademir

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
15
0
21
Hanımlar merhaba 🌞 dün gece lavabodan çıktığımda peçeteye çok az kan geldi adetime 6 gün var yerleşme kanaması olabilirmi test yapsam erken olurmu? Bir kaç gündürde karnım ağrıyor fakat ondan sonra hiç kan gelmedi cevaplarsanız sevinirim🥰

Hanımlar merhaba 🌞 dün gece lavabodan çıktığımda peçeteye çok az kan geldi adetime 6 gün var yerleşme kanaması olabilirmi test yapsam erken olurmu? Bir kaç gündürde karnım ağrıyor fakat ondan sonra hiç kan gelmedi cevaplarsanız sevinirim🥰
Adetiniz erken geliyor olabilir mi?

İnşallah yerleşme kanamasidir eğer hâlâ gelen giden yoksa yerleşme kanaması olabilir adetin geçtikten sonra kanda baktır en garantisi

Adet krampları gibi ağrı çekiyorum sanırım olacağadetmi oldunuz benim adet olmam gerek ama kahverengi akıntım oldu

Adet krampları gibi ağrı çekiyorum sanırım olacağım 😂🤦‍♀️
Benimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmu

Benimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzmu
merhaba durumunuz ne

Adet oldum hamile kalmayı bı yandan çok istiyorum bır yandanda korkuyordum ben boş gebelik yaşadım zor zamanlar geçirdim düşük yaptım üstüne üstelik kürtaj yaptılar bide ne bir iğne ne bir uytuşma yok

merhaba durumunuz ne
Dedğim gibi adet oldum inşallah Allah nasip eder tekrar hamilelik ama bu seferki sağlıkla gelsin inşallah ben boş gebelik yasadım hem düşük yaptım hem kürtaj alındım bide uyturma yok bir şey yok çok ağrılı geçti ama bu sefer adet olmayınca bı yandan istiyorum bir yandanda korkuyordum bide bir iki gün kahverengi akıntım gelince dedim acaba ama adet oldum

Dedğim gibi adet oldum inşallah Allah nasip eder tekrar hamilelik ama bu seferki sağlıkla gelsin inşallah ben boş gebelik yasadım hem düşük yaptım hem kürtaj alındım bide uyturma yok bir şey yok çok ağrılı geçti ama bu sefer adet olmayınca bı yandan istiyorum bir yandanda korkuyordum bide bir iki gün kahverengi akıntım gelince dedim acaba ama adet oldum
inşallah nasip olsun benimde 1 gün kahverengi akıntım geldi sonra adetim söküldü hava değişiminden falan oldu sanırım ben istemiyorum ancak sizin istediğiniz olur umarım🧿💖

Aynı durumdayım son durumunuz nedir🙏🏻🙏🏻🌸

aynı durumdayım dünden beri adet ağırdı çektim kahverengi lekelendim ama gelen giden yok siz ne durumdasınız çok merak ettim umarım gebeliktir 🙏🏻🌸
Benimkide hesaplamalarıma göre dün olmam gerekirdi dedimki oldum adet sancısı çekilyorum falan sonra baktımki kahverengi akıntı aradan saatler geçti yine gördüm songün boyu çok az denilecek kadar sabah oldu şimdi bir şey yok küp kuru aksine ama hala sancım var sizinkisini bezer biraz bende merak ettim ne oldu sizin durumunuz adet oldunuzm

X