- 23 Temmuz 2020
- 11
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi yagmurplt_25
-
Hemen çıkmaz ymurtlmanın 5 günündeyim 12 günden itibaren çıkar oyüzden birkaç gün daha beklemem lazmTest yaptim mi
Olabilir evet fakat ben tarlusalın bigün kullandım normalde 7 gün kullanılıyor 4 gün snra açıyor ben bigün sbh akşam kullandım etkilermi hemenTarlusaldan sonra ki yumurtanı değerlendirmiş olsan bile 8ile 14 gün arasında dollenip rahme tutunuyormus bebek sanırım yerleşme kanaması değil adetinoz basliycak
Bende tarlusal kullandım gün de 3 kez. 4 gün geçti tık yok. Kimine 15 gün de etki ediyormuş kimi de diyor ilacı aldim 2 tane içtim geldi hemen. Herşey olabilir bence beklemekten başka yolu yokOlabilir evet fakat ben tarlusalın bigün kullandım normalde 7 gün kullanılıyor 4 gün snra açıyor ben bigün sbh akşam kullandım etkilermi hemen
Haklısın inşlh adet olmam da hamile kalırım dua edin lütfenBende tarlusal kullandım gün de 3 kez. 4 gün geçti tık yok. Kimine 15 gün de etki ediyormuş kimi de diyor ilacı aldim 2 tane içtim geldi hemen. Herşey olabilir bence beklemekten başka yolu yok
Kuzum ne için verdi doktor tarlusali ona göre anlatiyom brnde 2.kez baslicaz tarlusalaArkadaşlar ben tarlusal adet söktürücü kullandım ilk gün sbh akşam kullndm fakat devam edemedim ertesi gün ymurtlma gördüm 3 gün değerlendirdim bgn 5 günüm fakat kahverengi lekelenmem oldu akşam üstü acaba tarlusalın etkisimi yoksa yerleşme kanamasımı hç yaşamadım blmiyorum fakat kasıklrmda agrı batma sızlama var
Bende tarlusal kullandım gün de 3 kez. 4 gün geçti tık yok. Kimine 15 gün de etki ediyormuş kimi de diyor ilacı aldim 2 tane içtim geldi hemen. Herşey olabilir bence beklemekten başka yolu yok
Arkadaşlar ben tarlusal adet söktürücü kullandım ilk gün sbh akşam kullndm fakat devam edemedim ertesi gün ymurtlma gördüm 3 gün değerlendirdim bgn 5 günüm fakat kahverengi lekelenmem oldu akşam üstü acaba tarlusalın etkisimi yoksa yerleşme kanamasımı hç yaşamadım blmiyorum fakat kasıklrmda agrı batma sızlama var
Reaksiyon demek istedin sanırım canımBen bır kutu bıtırdım 3 ay once ve 20 gun snra falan oldum
Ben de kullandım o ılacı 3 ay once ılac bittikten 20 gun snra oldum regl ondan önce de doktor kendı muanesınde fitil verdı vajına içine yerkestırmem ıcın canım o fitil işe yaramadıgı ıcın hapa gecıs yapmıştım kısıden kıseye ılaclar farklı rekarnasyonlar gosyerebılıt
Reaksiyon demek istedin sanırım canım
Adet düzensizliğim vardı doktor adet olmam için verdiki klomen kullanayaım diye oda başladığının ertesi günü üç gün ymuetlma gördümKuzum ne için verdi doktor tarlusali ona göre anlatiyom brnde 2.kez baslicaz tarlusala
Aynen
Onca olay ıcınde bu yanlıs hata yazımına takıldıgın ıcınde tesekkur ederım
Şimdi.soyle anlatıyım şu 4 ay içinde 2 kez adet gördüm ilkinde verdi doktor 2 3 gün kullandım bıraktım eşim içme dedi gebelik düşünenler icmesin yaziyo çünkü prospektüsünde öyle yaziyo bıraktım adet olduktan sonra doktora gittim yumurtalık testine adetin 2.3. günü sonra doktorumu degsitidi eşim çocuk istiyoruz dediğimiz halde bunu veriyo diye yeni doktorum yine adetim bir ay gecikti diye eşim hastane araştırmış arkasalrina sormuş oraya götürdü beni doktorum iyi bı kadın eşim de giriyo odaya doktorumla beraber konuşuyoruz bana bu sefer tarlusali mecbur vercem dedi ve sabah baslicam Allah'ın izniyle sonra adet düzenleyici kullanacam arkasından bı yamfan da folik asit başladım yeniden 2.adetinfe gel hormon testi falan yapalım olmadı ilaç tedavisiyle destekleyelim çocuk olmasını falan dedi sende mi benle aynı durumdasın acaba diye dusundumAdet düzensizliğim vardı doktor adet olmam için verdiki klomen kullanayaım diye oda başladığının ertesi günü üç gün ymuetlma gördüm
Benimde ymurtlma takibi yapıyorum adetim bu 1 buçuk ay düzensizleşti doktor tarlusal kullan açıl dedi ymurtlma görünce bıraktmŞimdi.soyle anlatıyım şu 4 ay içinde 2 kez adet gördüm ilkinde verdi doktor 2 3 gün kullandım bıraktım eşim içme dedi gebelik düşünenler icmesin yaziyo çünkü prospektüsünde öyle yaziyo bıraktım adet olduktan sonra doktora gittim yumurtalık testine adetin 2.3. günü sonra doktorumu degsitidi eşim çocuk istiyoruz dediğimiz halde bunu veriyo diye yeni doktorum yine adetim bir ay gecikti diye eşim hastane araştırmış arkasalrina sormuş oraya götürdü beni doktorum iyi bı kadın eşim de giriyo odaya doktorumla beraber konuşuyoruz bana bu sefer tarlusali mecbur vercem dedi ve sabah baslicam Allah'ın izniyle sonra adet düzenleyici kullanacam arkasından bı yamfan da folik asit başladım yeniden 2.adetinfe gel hormon testi falan yapalım olmadı ilaç tedavisiyle destekleyelim çocuk olmasını falan dedi sende mi benle aynı durumdasın acaba diye dusundum
Anladım kuzum rabbim tüm güzellikleri versın cümlemize sana daBenimde ymurtlma takibi yapıyorum adetim bu 1 buçuk ay düzensizleşti doktor tarlusal kullan açıl dedi ymurtlma görünce bıraktm
1 sabah 1 akşam tol karnına canım benimkiArkadaslar tarlusal yalnıs kullanıyorsunuz bildirmek istedim dogru kullanımda bir hafta sonra olunuyor adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?