- 2 Nisan 2020
- 31
- 6
- 36
- 24
- Konu Sahibi Mavi delisi
-
Benimki adetime 4 gün falan kala,kahverengi idi. Hamileyim. İnşallah sende hamilesidir belirtiler benziyor benimde göğüslerim çok hassastıÖncelikle 5 aya yakındır eşimle bebek istiyoruz ama malesef bir türlü çift çizgiyi göremedikilk ay olmayınca doktora gittik biseyimiz olmadığını ilk ay olmamasının normal olduğunu 1 yılı gectimi ancak tedavi önerdikleri ni söyledi...
Ama ben çok fazla istediğimden mi bilmiyorum çok kafaya takıyorum hatta bana kalsa ilk yıl çocuk istiyordum ama malum hayat şartları şuan çok şükür toparladık...
neyse işte üçüncü ayda tekrar adet olunca sinir stres baya kötü oldum görümcem hamile onun doktoruna gittim biseyim olmadığını söyledi bu duruma sevinmem gerekirken moralim bozuldu bişe yoksa neden olmuyor diye.... Artık doğal yollara başvurdum soğan kürü ve havuç denedim MAYISIN BİRİNDE babamlara gitttim kafa dağıtmak için o Zaman başladım küre... 20 gün falan kaldım orda... MAYISIN 13 ünde adet oldum adetkende kullandım kürleri adetim bitene kadar... tahmini yumurtlama günüm 23 ünde ben yumurtlamadan 3 gün öncesini ve sonrasını da degerlendirdm bu sırada 7 gün boyunca yakı kullandım işe yarar diye adetime 1 hafta var ama benim kasıklarım ağrıyor aşırı gazım var bide ayaklarımda çok üşüyor göğüslerim dolgun baya elleyince acıyor sadece bugün temizlik yaptm ve yaparken baya zorlandım eğil kalk koltukları çek dinlene dinlene yaptm ama geberdim ilk kez böyle oluyor karnimda acayip bir ağrı var akıntım çok bide tuvalete gittim sıvı kan döküldü açık renkliydi peceteye geldi silince biraz ama şuan bişe yok ama belim karnım ve kasıklarım aşırı ağrıyor lütfen yardımcı olun kafayı yicem tam oldu derken bnm yüzümden bişey mi oldu acaba
İnşallah çok istiyoruz ama ben daha çok temizlikte zorlandığım için mi oldu merak ediyorum göğüsumde normalde ağrı yok elleyince oluyor bide büyüdü farkındayım en çok gaz sancısı var o kadar kötü ki oturup ağlıyorum resmen bide ilişkiden sonra sol tarafım da hani derler ya yumurta dollenince kelebekler uçuşur gibi olur hissedersin diye öyle oldu inşallah hamileyimdir lütfen dua edermsn Hamile duası kabul olurBenimki adetime 4 gün falan kala,kahverengi idi. Hamileyim. İnşallah sende hamilesidir belirtiler benziyor benimde göğüslerim çok hassastı
Hep söylüyorum canım Allah isteyene nasip etsin diye. Ama sana şunu söylemek isterim. Biraz stress gördüm seni olsun olsun diye. Böyle ise( bende yanlış anlamış olabilirim) stress olma bunu kafaya takma. 5 ay henüz çok erken bende yaklaşık 4 ayda oldu ama o sürede hiç takmadım yumurtlama günü vs. Bence bu çok önemli böyle düşün. Sana bu mesajı yazarken iyi haberler alacağını hissettim. Ha olmadı mı üzülme. Yine denersin yine denersinİnşallah çok istiyoruz ama ben daha çok temizlikte zorlandığım için mi oldu merak ediyorum göğüsumde normalde ağrı yok elleyince oluyor bide büyüdü farkındayım en çok gaz sancısı var o kadar kötü ki oturup ağlıyorum resmen bide ilişkiden sonra sol tarafım da hani derler ya yumurta dollenince kelebekler uçuşur gibi olur hissedersin diye öyle oldu inşallah hamileyimdir lütfen dua edermsn Hamile duası kabul olur ☺
Çok saol canım Allah razı olsun duaların için inşallah kabul olur...Hep söylüyorum canım Allah isteyene nasip etsin diye. Ama sana şunu söylemek isterim. Biraz stress gördüm seni olsun olsun diye. Böyle ise( bende yanlış anlamış olabilirim) stress olma bunu kafaya takma. 5 ay henüz çok erken bende yaklaşık 4 ayda oldu ama o sürede hiç takmadım yumurtlama günü vs. Bence bu çok önemli böyle düşün. Sana bu mesajı yazarken iyi haberler alacağını hissettim. Ha olmadı mı üzülme. Yine denersin yine denersin
Ya boşver sen kendi hayatına bak. Ben eltisi görümcesi kaynı olan biri değilim eşim tek çocuk o yüzden çok anladığım ikişkiler değil. Aslında seni de anlıyorum hepimizde farklı konularda toplum baskısı içindeyiz. Ama bu hassas bir konu. Hayat senin koca senin rahmin senin doğru zaman senin dimi? Olunca bakanda sensin. Hakkaten boşver boş konuşan insanları. Bence iyi olacak öyle düşün. Bence doktor önermedikçe kür falan da yapma.Çok saol canım Allah razı olsun duaların için inşallah kabul olur...
3 yıldır evliyim sorun o herkes üzerimde ne zaman olacak diye 4 eltim var hepsinde çocuğu var... benden sonra evlenen küçuk gelinimiz de hamile şuan eşim de soğudu Sanki yeter nereye kadar ben çocuk istiyorum diye. Bu şartlar altındanasıl hamile kalabilirim onu da bilmiyorum çok stresliyim evet doğru söylüyorsun kendimi kandırıyorum aslında stresli değilim stres yapmıyorum diye babamlara gittim kafa dinlemeye zaten o ara kürleri kullanmaya başlamıştım gelince de işte yumurtlama döneminden önce ve sonra ilişki oldu İnşallah tutmuştur adet yaklaştıkça insan daha Bir tedirgin oluyor oldu mu olmadı mı diye
Canim sana sormak istedim uygunsan ve cevaplarsan cok sevinirim bebimde bata 4 gun varken basladi suan 2 gun var arada hala geliyo kahverengi leke hatta dun aksam kanla karisikti bugun o da yok sadece peceteye sari gibi bulasiyor senin nasil olmustu umutlansam mi bilemedim pazar gubu adet olucam normaldeBenimki adetime 4 gün falan kala,kahverengi idi. Hamileyim. İnşallah sende hamilesidir belirtiler benziyor benimde göğüslerim çok hassastı
Canım benim sadece 1 defa peçeteye geldi kahve idi. Ama herkeste farklı olabilirCanim sana sormak istedim uygunsan ve cevaplarsan cok sevinirim bebimde bata 4 gun varken basladi suan 2 gun var arada hala geliyo kahverengi leke hatta dun aksam kanla karisikti bugun o da yok sadece peceteye sari gibi bulasiyor senin nasil olmustu umutlansam mi bilemedim pazar gubu adet olucam normalde
Şuan adetime 3 gün var bugün tuvalette kahverengi leke geldi peceteye bakalım nolcak bu arada sen hamilemisin ogrendinmiCanim sana sormak istedim uygunsan ve cevaplarsan cok sevinirim bebimde bata 4 gun varken basladi suan 2 gun var arada hala geliyo kahverengi leke hatta dun aksam kanla karisikti bugun o da yok sadece peceteye sari gibi bulasiyor senin nasil olmustu umutlansam mi bilemedim pazar gubu adet olucam normalde
Yok canim adete dondu benimki insallah senin yerlesme kanamasidirŞuan adetime 3 gün var bugün tuvalette kahverengi leke geldi peceteye bakalım nolcak bu arada sen hamilemisin ogrendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?