• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasııııı

Hiç sorma canım bende en son toplu aldım kurtuldum evde test olunca içim rahat kafam rahat 😊

Bencede kanama bitinve yaoarsın
Belki de sancısız bir adet geçiriyorsundur 🙄
Valla 27 yaşımdayım 1 Adet zamanımı sancısız geçirmedim. Hatta doğumdan sonraki kanamalarım bile deli sancılıydı. Bakalım nasip neyse o olsun inşaallah

Valla 27 yaşımdayım 1 Adet zamanımı sancısız geçirmedim. Hatta doğumdan sonraki kanamalarım bile deli sancılıydı. Bakalım nasip neyse o olsun inşaallah

O zaman ümit var demektir canım
Benim bi arkadaşım üstüne adet olmış baya bildiğin kanamas falan yopun ve ağrısı da çok olmuş
Bir sonraki adet dönemi gelince gitti doktora
7 jaftalık gebesin demiş doktor o da şaşırmış ama ben adet oldum demiş
Doktor olabilir demiş

O zaman ümit var demektir canım
Benim bi arkadaşım üstüne adet olmış baya bildiğin kanamas falan yopun ve ağrısı da çok olmuş
Bir sonraki adet dönemi gelince gitti doktora
7 jaftalık gebesin demiş doktor o da şaşırmış ama ben adet oldum demiş
Doktor olabilir demiş
Ben ilk gebeliğimde de adet görmüştüm. Hatta 10 gün geçmişti bi sonrakinde öyle şüphelenmiştim. 2 aylık hamileydim. Bakalım bu nasıl birşey. Hayırlısı olsun da. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Ben ilk gebeliğimde de adet görmüştüm. Hatta 10 gün geçmişti bi sonrakinde öyle şüphelenmiştim. 2 aylık hamileydim. Bakalım bu nasıl birşey. Hayırlısı olsun da. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Canım hamilemisin

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi adet olmam lazım,bir haftadır kasık ve bel ağrılarım var.
Bugünde ağrım var ve açık kırmızı pembemsi akıntı geldi, şimdide damla damla pembe geliyor.Normalde adetim başlarken koyu kahve leke gelir önce sonra kırmızıya yoğunlaşır..
Bu yerleşme kanamasımı acaba diyorum ama ağrılarım var...

Back