Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamilemisinMerhabalar yerleşme kanaması nasıl olur ve yaşamış olanlar var mı bana yardımcı olabilir misiniz nasıl anlaşılıyor bu kanama? Adetten farkı ne? Şimdiden teşekkürler
Belirtileri var ama hiç test vs yapmadım. Kanamam regl değilde netten baktığım kadarıyla yerleşme kanamasına benziyor0eki
Sen hamilemisin
Işte adetine yakın zamanda test yap cikarBelirtileri var ama hiç test vs yapmadım. Kanamam regl değilde netten baktığım kadarıyla yerleşme kanamasına benziyor
Bakalım eğer 3 gün sürerse gebeyim zatenIşte adetine yakın zamanda test yap cikar
Merhabalar yerleşme kanaması nasıl olur ve yaşamış olanlar var mı bana yardımcı olabilir misiniz nasıl anlaşılıyor bu kanama? Adetten farkı ne? Şimdiden teşekkürler
Adetime yakın oldu. Yani 1 gün vardı gibi. Ama değişik oldu ne sancı ne bişey. Önce leke oldu açık kahve pembemsi ertesi gün akşamına tamamen oldum. Ama ne ağrı ne bişey. Normalde şiddetli geçiririm adetlerimi. Bu adet öncesi dediğim gibi hep hamilelik belirtileri yaşadım. Ama ihtimal vermedim hala daha veremiyorum ama ilginç geliyor. Yani düşünsenize ömrünüz sancılı adetle geçmiş yalnız 1 defa sancısız ve hamilelik belirtileri olan bir adet geçiriyorsunuz. Ayy çok da merak ediyorum. Lavaboya gidip rengine tekrar bakıcam. Ama yoğun benimki. Mesela normal adetlerimde pelte pelte gelirdi. Şimdi su gibi geliyor ve çok az. Normalde ilk günümde 5 ped rahat değiştirirdim. Şimdi 2 anca. 2 bile değil aslında. Normalde dolu dolu şimdi böyle. Rabbim hayırlısını versin inşaallah. Ama evdeki bile daha rayına oturmadı..Merhaba canım adete yakın veya adetten sonra oluyor genelde
Kahverengi pembe leke şeklinde geliyor ama normal adet kanaması olarak görenlerde var
İnşallah hamilesindir
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
7 haftalık hamileyim canım yumurtlamanın 10. Günü gibi 2 3 damla kahve leke oldu bende sadece..2 gün sonra kan verdiğimde doktorda çok yeni olduğunu ve 2 3 gün önce döllenme olduğunu söyledi..Allah isteyen herkese nasip etsinMerhabalar yerleşme kanaması nasıl olur ve yaşamış olanlar var mı bana yardımcı olabilir misiniz nasıl anlaşılıyor bu kanama? Adetten farkı ne? Şimdiden teşekkürler
Adetime yakın oldu. Yani 1 gün vardı gibi. Ama değişik oldu ne sancı ne bişey. Önce leke oldu açık kahve pembemsi ertesi gün akşamına tamamen oldum. Ama ne ağrı ne bişey. Normalde şiddetli geçiririm adetlerimi. Bu adet öncesi dediğim gibi hep hamilelik belirtileri yaşadım. Ama ihtimal vermedim hala daha veremiyorum ama ilginç geliyor. Yani düşünsenize ömrünüz sancılı adetle geçmiş yalnız 1 defa sancısız ve hamilelik belirtileri olan bir adet geçiriyorsunuz. Ayy çok da merak ediyorum. Lavaboya gidip rengine tekrar bakıcam. Ama yoğun benimki. Mesela normal adetlerimde pelte pelte gelirdi. Şimdi su gibi geliyor ve çok az. Normalde ilk günümde 5 ped rahat değiştirirdim. Şimdi 2 anca. 2 bile değil aslında. Normalde dolu dolu şimdi böyle. Rabbim hayırlısını versin inşaallah. Ama evdeki bile daha rayına oturmadı..
Benimki adet gibi ama normal adetlerimden farklı olması tuhafıma gitti. Hele sancısız olması7 haftalık hamileyim canım yumurtlamanın 10. Günü gibi 2 3 damla kahve leke oldu bende sadece..2 gün sonra kan verdiğimde doktorda çok yeni olduğunu ve 2 3 gün önce döllenme olduğunu söyledi..Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
![]()
Parlak kırmızı değil. O da tuhafıma gitti. Koyu böyle. İlk geldiğinde leke lekeyken ilk gün yani pembemsi kahve böyle değişik bir renkti. Şimdi 2. Günüm ve kahverengi. Birde normalde böyle et et olurdum bildiğin sıvı sıvı yani. Merak da ediyorum. Heyecan da yaptım. Aaiiyy dua edin hayırlısıyla ikinci evladım olsunİnşallah canım daha olmadı lekelenmen yada kanaman bitince test yaparsın
Varsa çıkcaktır
Ama parlak kırmızı renkse adettir muhtemelen
Hayırlısıyla inşallah tatlış kızına kardeş geliyordur canımBenimki adet gibi ama normal adetlerimden farklı olması tuhafıma gitti. Hele sancısız olmasıhamilelik istiyorum ama eşim istemiyordu. Bakalım nasip. Hayırlısı neyse o olsun. Ama 2.evladım olsun istiyorum ne yalan söylim.. Çok çektim kızımda ama yine de akıllanamadım.
![]()
Aaiiiyyy inşaallah inşaAllahhhHayırlısıyla inşallah tatlış kızına kardeş geliyordur canım![]()
Aiiy bide şimdi farkettim sol tarafımda bir acı hissi var. Ama sancı değil acı bildiğin. Ben en iyisi doktora gideyimHayırlısıyla inşallah tatlış kızına kardeş geliyordur canım![]()
Parlak kırmızı değil. O da tuhafıma gitti. Koyu böyle. İlk geldiğinde leke lekeyken ilk gün yani pembemsi kahve böyle değişik bir renkti. Şimdi 2. Günüm ve kahverengi. Birde normalde böyle et et olurdum bildiğin sıvı sıvı yani. Merak da ediyorum. Heyecan da yaptım. Aaiiyy dua edin hayırlısıyla ikinci evladım olsun☺
![]()
Aiiy bide şimdi farkettim sol tarafımda bir acı hissi var. Ama sancı değil acı bildiğin. Ben en iyisi doktora gideyim![]()
Ama adet gibiyim bu durumda çıkar mı valla boşuna heyecanlanmak da istemiyorum. Gerçi çoktan heyecan bastı ama. Bi kaç gün beklim. Normalde 7 gün sürüyor. Eğer kısa sürerse kesindir diye kendimi şartladım. Biraz beklemek istiyorum. Sürekli gebelik testi ala ala zengin ettim eczacılarıBir test mi yapsan acaba
Aynen şu durumuma biraz daha bakayım da. En azından 2 gün daha. Ondan sonra yolumu çizerim zatenBence de canısı bi doktora gitmelisin inşallah hayırlı haberlerle gelirsinama bence çok da dinleme kendini
Ama adet gibiyim bu durumda çıkar mı valla boşuna heyecanlanmak da istemiyorum. Gerçi çoktan heyecan bastı ama. Bi kaç gün beklim. Normalde 7 gün sürüyor. Eğer kısa sürerse kesindir diye kendimi şartladım. Biraz beklemek istiyorum. Sürekli gebelik testi ala ala zengin ettim eczacıları![]()