Yerleşme kanaması...

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Arkadaşlar merhaba..Bu yerleşme kanaması denen şey ne zaman olur, nasıl olur tam olarak bilen var mı? Reglime 8 gün var dünden beri kahverengi leke geliyor..

Arkadaşlar merhaba..Bu yerleşme kanaması denen şey ne zaman olur, nasıl olur tam olarak bilen var mı? Reglime 8 gün var dünden beri kahverengi leke geliyor..
Cnm yerlesme kanamasi kese oluşmadan önce olur ve seninki yerleşme lekesi olabilir hayırlısı olsun cnm

İnşallah öyledir canım, teşekkürler cevabın için.. Bi de bağırsaklarda bozulma başladı, noluyor anlamıyorum

İnşallah öyledir canım, teşekkürler cevabın için.. Bi de bağırsaklarda bozulma başladı, noluyor anlamıyorum

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama yeni üyelik açtım. 2015 Ekim ayından beri bebek düşünüyoruz ama bu zamana kadar kısmet olmadı. Taktir tabii ki Allah'ımın. Bu ay adetime iki gün kala hafif bir kan geldi. Ümitlenmek istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlarımın bilgisinden yararlanmak istiyorum. Hamile olabilir miyim? Yoksa bir sonraki aya ümitlenmeye başlayayım mı?

Kızlar birsey sorabilir miyim benim bugün adetimin 14. Günü ve bende hafif pembe kahve ve Kırmızının kan geldi bu gebeliğe engel mi lütfen cvp verin

canım benimde adetimee 8 gün var haftaya salı bağırsak bozulması derken sık sık küçük ve büyük tuvaletinemi çıkıosun.

Öyleydi ama şimdi de bir haftadır kahverengi akıntı var iki gün kaldı bat a sanırım hastalanacam

Kizlar yerlsme kanamasi iliski sirasında olur mu acaba . Benim iliski sirasinda pembe leke geldi iki gun sürdu.simdi hic bisey yok. Adete 3 gun kaldı

28 gunde bir. Adetime 3 gun kaldi. Ama gecen ay 4 gun erkrn adet oldum ve hrrzamankinden cok kanamali oldu.ha bide gecen ay erkwn adet olmadan 6 ve 1 gun once lekelenme oldu

28 gunde bir. Adetime 3 gun kaldi. Ama gecen ay 4 gun erkrn adet oldum ve hrrzamankinden cok kanamali oldu.ha bide gecen ay erkwn adet olmadan 6 ve 1 gun once lekelenme oldu
O bende de oluyor canim ama bu sefer olmadı insallah bebisim benimledir 28 gunde bir adet olan 14. Gün yumurtlama oluyor senin de yumurtlama döneminmis demk

Doktor bana adetin 1.2 ve 16. Gunleri arasinda 2 3 defa iliski olsun demisti.o yuzden genellikle o günleri degerlendirdik

Benim yerleşme kanaması tam adet günümde olmuş üç dört gün sürmüştü. Bünyeden bünyeye farklılık gösterir. Adet gününe yakın tarihte de yerleşme kanaması olabilir...

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X