Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yerlesme kanamasi kese oluşmadan önce olur ve seninki yerleşme lekesi olabilir hayırlısı olsun cnmArkadaşlar merhaba..Bu yerleşme kanaması denen şey ne zaman olur, nasıl olur tam olarak bilen var mı? Reglime 8 gün var dünden beri kahverengi leke geliyor..
canım benimde adetimee 8 gün var haftaya salı bağırsak bozulması derken sık sık küçük ve büyük tuvaletinemi çıkıosun.İnşallah öyledir canım, teşekkürler cevabın için.. Bi de bağırsaklarda bozulma başladı, noluyor anlamıyorum
Senin ki yumurtlama lekesidir canımKızlar birsey sorabilir miyim benim bugün adetimin 14. Günü ve bende hafif pembe kahve ve Kırmızının kan geldi bu gebeliğe engel mi lütfen cvp verin
Eger öyleyse engel degil tam tersi iyi degerlendirin :)Kızlar birsey sorabilir miyim benim bugün adetimin 14. Günü ve bende hafif pembe kahve ve Kırmızının kan geldi bu gebeliğe engel mi lütfen cvp verin
Senin ki yumurtlama lekesidir canım
Rabbim bilir canım ol diyince olur giden gitmistir zatenYaaa tüh o zmn lekeyi gorünce korkuylaa tuvaletimi yaptim icimde bisey kalmamistır![]()
Bilemem ki kac gunde bir adet oluyorsun?Yerlesme kanamaasi olamaz demi
O bende de oluyor canim ama bu sefer olmadı insallah bebisim benimledir 28 gunde bir adet olan 14. Gün yumurtlama oluyor senin de yumurtlama döneminmis demk28 gunde bir. Adetime 3 gun kaldi. Ama gecen ay 4 gun erkrn adet oldum ve hrrzamankinden cok kanamali oldu.ha bide gecen ay erkwn adet olmadan 6 ve 1 gun once lekelenme oldu