• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi

absolut

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
376
21
643
Kızlar lütfen yardım edin .yarın adet olmam lazim .bugün peçetede pembe bir akintim oldu başta daha sonra kahverengi bir akinti ama içerisinde kırmızılik da vardı böyle çatlak kan gibi nasıl deyim bazen yumurtada olur ya öyle ..siz yerlesme kanamasinda böyle bir şey gördünüz mu ..Meme uclarim koyulasti göğüslerine dokunamiyorum ve her yeri damar damar oldu. HiçBir adet belirtim de yok .hamile olabilirmi yim sizce böyle yerlesme kanamasi olur mu

Kızlar lütfen yardım edin .yarın adet olmam lazim .bugün peçetede pembe bir akintim oldu başta daha sonra kahverengi bir akinti ama içerisinde kırmızılik da vardı böyle çatlak kan gibi nasıl deyim bazen yumurtada olur ya öyle ..siz yerlesme kanamasinda böyle bir şey gördünüz mu ..Meme uclarim koyulasti göğüslerine dokunamiyorum ve her yeri damar damar oldu. HiçBir adet belirtim de yok .hamile olabilirmi yim sizce böyle yerlesme kanamasi olur mu
Merhaba canım bahsettiğin gibi bir akıntı adetimden 2 gün önce bende de oldu sadece bir kere geldi ve şu anda adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti aynen bahsettiğin gibi çatlak bi şey vardı içinde kan testi yaptırdım 1.20 çıktı 3 gün sonra yenileyeceğim bakalım inşallah istediğimiz gibi olur her şey

Merhaba canım bahsettiğin gibi bir akıntı adetimden 2 gün önce bende de oldu sadece bir kere geldi ve şu anda adetim 3 gün gecikti daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti aynen bahsettiğin gibi çatlak bi şey vardı içinde kan testi yaptırdım 1.20 çıktı 3 gün sonra yenileyeceğim bakalım inşallah istediğimiz gibi olur her şey
benim de yarın adet olmam lazim ve adetlerim çok düzenlidir olmazsam ben dr test vercem yarın ınsallah istediğimiz gibi olur her şey

Canm benimde aynısı gibi olmuştu. Iki gün sürdü. Direkt kan testi yaptırdım. Çok şükür hamileym
Test yap istersen,hamile olabilirsin

Var canım ama çok değil daha çok goguslerim ağrıyor ..ve meme halkasinda renk değişimleri var ilk defa böyle bir şey yaşıyorum .
benimde 15 günü geçiktir kasık ağrım var bende bu ay hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum hakkımızda hayırlısı sende test yaptır bakalım ne çıkçak

Canm benimde aynısı gibi olmuştu. Iki gün sürdü. Direkt kan testi yaptırdım. Çok şükür hamileym
Test yap istersen,hamile olabilirsin
Canım aynısı gibi derken biraz açsan .6 yıllık evliyiz bu haberi sabirsizlikla BEKLİYORUz ınsallah canim

benimde 15 günü geçiktir kasık ağrım var bende bu ay hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum hakkımızda hayırlısı sende test yaptır bakalım ne çıkçak
Canım kasik agrisi 15 gündür yaşıyorsan başka bir sebepten olabilir .15 gün önce muhtelen henuz yumurtlama bile olmamistr ya da yeni yumurtlamissindr

Canım aynısı gibi derken biraz açsan .6 yıllık evliyiz bu haberi sabirsizlikla BEKLİYORUz ınsallah canim
Bata iki gün varken pembe lekelenmem oldu. Sonra kahverengiye dönüştü. Iki gün lekelenme şekilinde oldu. Hatta ben adet oldum ama sökülemiyorum sandımm
Adetlerim düzenlidir benimm. Günüm geçtiği gibi tahlil yaptırdım. 4+2 de öğrendim.

Merhaba ben de aynı durumdayım. P.tesi adet olmam gerekiyordu. Adetimden 6 gün önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı. Hamile değilim diye düşündüm. Adetime 2 gün kala yani c.tesi evde test yaptım negatif çıktı. Ancak pazar sabah çok hafif bir leke geldi tamam adet oldum dedim ancak 2 gün boyunca minik kahverengi lekelerden başka bir şey gelmedi. Hala adet olmadım. Sizce yerleşme kanaması mı kan testi testi ne zaman yaptırmalıyım?

Back