Yerlesme kanamasi

Slm canim naptin test falan yaptinmi benim gunum gecti ayin 1inde olmam gerekti hafif sarimtrak var ama daha hasta degilim iki gun daha bekleyip test yapicam hayirlisiyla iyi sonuc aliriz insallah
Canım malesef bu kadar belirtiye rağmen pazar günü hastalandım inşallah sende vardır cnm

Kizlar yardminiza ihtiyacim var yumurta takibi yaptiriyorum kac aydir gecen en son 5temmuz adet baslangicim doktor 1ay dinlenme dedi yani suanda kullandihim iilac bisi yok 5temmuz adetimin 1.gunuydu ayin 22sinde sanki altima kacirir gibi islaklik hissettim uyurken bi irkildim kanamam olmus 3damla kadar tuvalete gittigimde 2damlada oyle geldi daha sonra gun icinde 2kez daha damla oldu sonra kahve rengi geldi sarimtrak oldu suandada seffaf akintiya dondu bazen cok nadir kucuk kramplar giriyo ama baska bisi yasamadim ayin 1inde adet olmam gerek acaba bu yerlesme kanamasimidir yardim edermisiniz lutfennn
Kizlarrrr testim negative cikti ancak hala hasta olmadim 7gun gecti napmaliyim gerci sali gunu doktora gidicem randevi yaptim ama acaba hitmeden testi tekrarlasammi

Kızlarr benim de bugün kahverengi lekelenmeler oldu adetime daha 1 hafta var.ama başka hiçbi belirti yok sadece göğüs ağrısı o da adet öncesi olan ağrı kadar öyle aşırı bi ağrı yok,yerleşme kanaması olabilir mi bu sizcee

Kızlarr benim de bugün kahverengi lekelenmeler oldu adetime daha 1 hafta var.ama başka hiçbi belirti yok sadece göğüs ağrısı o da adet öncesi olan ağrı kadar öyle aşırı bi ağrı yok,yerleşme kanaması olabilir mi bu sizcee
Canim selam benim bi bilgim yok durumum ustte yazdigim gibi ve henuz adet olmadim insallah hamilesindir

Merhaba lar bende yeni uyeyim . 4 hundur kahverengi akintim var . yarın regl olmam lazım. Normalde boyle bir akintim olmaz. Test yaptım çoookk silik çift çizgi çıktı. Nadir gün içinde hafif mide bulantilarim oluyor . sabah tekrar test yapacağım . yorumlarınız nedir . :))

Naptın canım dr a gittin mi
Gittim canim ama bisi yok ustune bu ayda oyle oldum 18eyl adet birinci gunum 3gundir once kahverengiyle baalayan sonra damla danla adet baalangici gibi kananmam var belim cok agriyo ayni adet gibi bide sag kasigimda batmam var sanirim benimki hormonal ve bebek icin ilac kullaniyorum ilaclarin etkiside olabilir cunju bi kullaniyom bi birakiyom ekimde tup bebege gecilicek zaten bakalim hayirlisi artik

Gittim canim ama bisi yok ustune bu ayda oyle oldum 18eyl adet birinci gunum 3gundir once kahverengiyle baalayan sonra damla danla adet baalangici gibi kananmam var belim cok agriyo ayni adet gibi bide sag kasigimda batmam var sanirim benimki hormonal ve bebek icin ilac kullaniyorum ilaclarin etkiside olabilir cunju bi kullaniyom bi birakiyom ekimde tup bebege gecilicek zaten bakalim hayirlisi artik

Hımm hakkında hayırlısı insaAllah

Merhaba arkadaslar. Ben de temmuz ayinda 4 bucuk aylik bebegimi kaybettim. Cok zor zamanlar gercirdim ve hala dusundukca cok uzuluyorum. Tekrar deniyoruz ama adet duzensizligi yasiyorum. Bu ay da adetim uc gun gecikti. 6 gun once hafif kan geldi ama kesildi. Adet duzensizligi diye umutlanmak istemiyorum ama o kanama yerlesme kanamasi olabilir mi acaba?

X