• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi

dertah

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
1.259
1.401
333
34
Arkadaşlar bu yerleşme kanaması denilen şey nasıl birşey tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi ne zaman olur nasıl olur kaç gün sürer daha önce böyle basliklar açılmış ama ben emin olamıyorum adetlerim çok düzenliydı ama bu ay değişik şeyler oluyor adetime 5 gün kala akıntı ile karışık kan gelmeye başladı 3gündür devam ediyor birde bu ay hormon testi yaptırmıştim prolaktinim yüksek çıktı onunla bi alâkası olabilir mi

Arkadaşlar bu yerleşme kanaması denilen şey nasıl birşey tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi ne zaman olur nasıl olur kaç gün sürer daha önce böyle basliklar açılmış ama ben emin olamıyorum adetlerim çok düzenliydı ama bu ay değişik şeyler oluyor adetime 5 gün kala akıntı ile karışık kan gelmeye başladı 3gündür devam ediyor birde bu ay hormon testi yaptırmıştim prolaktinim yüksek çıktı onunla bi alâkası olabilir mi

ilişkiden 6 gün sonra filan olduğunu okumuştum bi yerde, hafif lekelenme tarzında oluyomuş. hiç gebe kalmadım ben daha :17:

belki erken adet olmuşsundur olamaz mı hiç şaşmıyor mu

Daha önce hiç şaşmazdı bu kadar maksimum 1gün önce falan olurdu üstelik şuan adet oldum diyemem 3gündür toplasan 2günlük pd doldurmaz akıntı ve açık kırmızı renkte sulanmış kan gibi

canım kan ver ve rahatla :)
Bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması 1-2 damla falan.

Canım ya ben enfeksiyon ve yara tedavisi için yaklaşık 3 aydır düzenli doktordaydım bu arada gebelik de düşündüğüm için gerekli kontrolleri de yaptırdım kistim yok yumurtlama düzenli en son hormon tahlillerimi yaptırdım sonuçlarını telefonla öğrendim ve bu akıntınin başladığı gün aradim doktoru gebelik oluşmuş olabilir dedi kan testi içinde erken dedi ve adet tarihimden bir gün sonrasina randevu verdi hatta prolaktin için ilaç yazacaktı onu da erteledi bulundugum yerde kan testi yapmiyorlar :(pazartesi ye kadar da beklemek zor geliyor

canım bu dediğini iki defa yaşadım yani adetin 13, 14 , 15. günlerinde yumurtlama akıntısı gibi bol akıntıyla birlikte açık pembe kan geliyordu.akıntının içindeydi yani. ve ikisinde de hamile olduğumu öğrendim ama tutunamadılar kimyasal gebelikmiş yani. bu ayda aynı şey oldu 16.günde geldi akıntıyla birlikte..şuan beklemedeyim adetime 6 gün var daha..eğer hamileysek inşallah hayırlısıyla tutunur bebeklerimiz..vee sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah :)

Canım malesef ben hasta oldum ilk defa adetim böyle dengesiz oldu umutlanmistim ama olmadı :(inşallah sen hamissındir ve bebeğin sana tutunur . ben şimdi kendi kendimi yiyorum hamile değilsem neden böyle kanamam oldu diye :(

Canım malesef ben hasta oldum ilk defa adetim böyle dengesiz oldu umutlanmistim ama olmadı :(inşallah sen hamissındir ve bebeğin sana tutunur . ben şimdi kendi kendimi yiyorum hamile değilsem neden böyle kanamam oldu diye :(

inşallah hayırlısıyla canım..senin için de hayırlısı olsun inşallah...adetin geçmişmiydi canım senin..

Hayır tam tersi erken geldi 5 gün öncesinden lekelenme başladı 4.gün adetim başladı yani normal zamanından 2 gün önce geldi :(

Back