YERLEŞME KANAMASI?

Bencede gebelik var hayırlı olsun reglme iki gün kala beta baktırdım negatif çıktı benim de şimdi iki gün gecikmem var kasık ağrım oluyor ara sıra sizde belirtiler nelerdi ?
Benim çok kücük öğrendiğim için belirtiler daha oturmamıstı. Regl gecikmesi, göğüslerde şişkinlik var. Dün sık idrara çıktım iştahsızlık hafif var bu kadar belirtilerim bide karın ağrım oluyo ara ara

Benim de göğüslerde şişlik ara ara kasık ağrım ve beyaz akıntım var umarım bende pozitifi götürürüm tebrikler ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Cok tesekkür ederim insAllah pozitifi görürsünüz
Ben bugün test yaptım markası bebe tıme erken gebelik testi çizgiler dağılmıştı başta şimdide böyle çıktı sizce test bozukmu güvenilir mi ?

Eklentiler

• BCF4838D-1B9C-42B5-B7A9-365AE4F3FEA7.png
    600,8 KB · Görüntüleme: 23
son bir testim vardı onu yaptım reglm gelmezse bir kaç gün sonra tekrar yapayım test ilk yaptığım da da baya dağıldı şimdi de böyle güvenilir değil sanırım bu test.
Erken gebelik testlerinin hiç biri güven vermiyor ben dün yaptım anında pozitif gördüm gecesinde regl oldum aşırı moralim bozuldu ins sizin bebiş vardır erken gebelik testi en iyi marka awox onu tercih edebilirsin

Erken gebelik testlerinin hiç biri güven vermiyor ben dün yaptım anında pozitif gördüm gecesinde regl oldum aşırı moralim bozuldu ins sizin bebiş vardır erken gebelik testi en iyi marka awox onu tercih edebilirsin
rabbim inşallah kolayından nasip etsin ikimize ve bekleyen herkese benim de negatif kesin hep gecikiyor reglm pcos çikolata kistim var

rabbim inşallah kolayından nasip etsin ikimize ve bekleyen herkese benim de negatif kesin hep gecikiyor reglm pcos çikolata kistim var
Amin insallah canım pcos ile hamile kalan çok insan var sende bende inşallah bebisimiz olur bende bu ay Dr a gidicem artık ne dicek bilmiyorum bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var takip ediyorum orda hep pcos hastaları o sayfanın ilaçları sayesinde hamile kalmış bir takipte al istersen

Merhaba beta 23 küsur cıktı dr pozitif dedi 48 saat sonra tekrar vericem yükselicek mi diye dua edin yükselsinnn
Rabbim bu üç ayların hürmetine sana sağlıklı gebelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana bana ve isteyen herkese Rabbım hevesini kursağında bırakmasın kolaylıkla nasip etsin inşallah

Canım ne yaptın tekrar verdin mi test
27 küsur geldi 44 saat sonrası. Dr 2 gün sonra tekrar beta istedi
Rabbim bu üç ayların hürmetine sana sağlıklı gebelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana bana ve isteyen herkese Rabbım hevesini kursağında bırakmasın kolaylıkla nasip etsin inşallah
insAllah çok teşekkür ederim amin

44 saat sonrası baktırdım. 27 kusur geldi
Herseyden once eger saglikliysa insallah tutunur boyle olup yukselen varmis beta hcg. Haziranda yasadim ben bu durumu 306 dan 42 ye dusmustu kimyasaldi. Demekki saglikli degilmis dedim Allah büyüktür. Hakkinizda hayirlisi insallah.

Herseyden once eger saglikliysa insallah tutunur boyle olup yukselen varmis beta hcg. Haziranda yasadim ben bu durumu 306 dan 42 ye dusmustu kimyasaldi. Demekki saglikli degilmis dedim Allah büyüktür. Hakkinizda hayirlisi insallah.
Gerçekten böyle olup yükselen olmus mu tabiiki herseyin hayırlısı Allah büyüktür canı vericek olanda Allah alıcak olanda Allah insAllah yükselir değerim

Gerçekten böyle olup yükselen olmus mu tabiiki herseyin hayırlısı Allah büyüktür canı vericek olanda Allah alıcak olanda Allah insAllah yükselir değerim
Deger olarak bilmiyorum ablam hemsire tanidiga sormustu üzülmesin yukselen, tutunan keseler var demis. Demekki sahit olduklari vardi. Annemler dusugun bacagi icinde olur arkasi cabuk gelir dedi hep gercekten de oyle. Saglikli olsun siinle olsun insallah.

İnsAllah cok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…